m.n. Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Po všech hrůzách od Blakenu konečně něco, co se mi dost líbí. Přiznám se bez mučení, že bych to nosil Ručně dělaný "vintage" ciferník, CNCčkem říznutá ochrana korunky, hliníková vložka lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 kdy už to Rolexu dojde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) kdy už to Rolexu dojde? nikdy - na 'blbiny' maji Tudor... me se to libi, jen to pouzdro mohli u nozek trochu obrousit, kdyz uz brousili tu ochranu korunky... Upraveno 24. května 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) Jak mě Rolex nebere, tak tyhle jsou opravdu moc pěkné. m.n. budeš mít krásné hodinky, to v každém případě. Edit - i když ta korunka tam trošičku trčí, ovšem to je jen taková piha. Upraveno 24. května 2015 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 nikdy - na 'blbiny' maji Tudor... me se to libi, jen to pouzdro mohli u nozek trochu obrousit, kdyz uz brousili tu ochranu korunky...mě se ta blbina moc líbí. Nožky mohli trochu ubrat. Jaká je cenovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 mě se ta blbina moc líbí. Nožky mohli trochu ubrat. Jaká je cenovka? napsal jsem si o cenu (plus o to, zda-li jsou schopni ty nozky zuzit ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 napsal jsem si o cenu (plus o to, zda-li jsou schopni ty nozky zuzit )ses měl ještě zeptat na safírovou vložku lunety podle původních PanAm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 m.n. budeš mít krásné hodinky, to v každém případě. Kéž by... Na to jsem malý střelec, abych dal x-set tisíc za hodinky s aftermarket úpravami s pochybnou přeprodejní hodnotou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 nikdy - na 'blbiny' maji Tudor...O to víc si pak člověk může vážit Black Bayů, že to nejsou jen obyčejné wanna-be-submariner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 to m.n. - tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Bohužel Rolex to má marketingově dobře zvládnutý a i když je to v podstatě "pásová výroba", tak jejich hodinky neustále rostou na ceně a je o ně daleko větší zájem než o super značky, kterých se dělá setina. Já jsem se zase vydal jinou cestou, tak možná budou všichni překvapení, na foru myslím ještě nebyla ani jejich fotka, natož reálné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Tak to se těšíme. BTW - existuje někde seznam firem, které upravují RLX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Odborníci či hledači poznají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Hustě! Já teda poznal a smekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ja nasel a jsem hodne zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) bezva Abych nebyl OT, dva odkazy http://www.bamfordwatchdepartment.com http://www.titanblack.co.uk a na závěr malá ochutnávka něčeho zase jiného... Upraveno 24. května 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Odborníci či hledači poznají... Pecka, těším se na záplavu živejch fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) Double post, sorry Upraveno 24. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Fantazie! Tak na to se těším moc. Neumím podle nápovědy rozpoznat modelovou řadu, tak jen doufám, že to bude něco s barevným cifrem, ty jsou nádherný všechny. Edit: už jsem dohledal i modelovou řadu hlavně noudejty jsou nádherný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Odborníci či hledači poznají... No je to sice rozhodně zajímavé kvůli diverzitě hodinek na fóru a určitě je to mnohem větší vzácnost oproti běžným značkám, ale četl jsem o nich nějaký článek ve Watchmagazinu nebo kde a moc mě teda nezaujala firma, která dělá jediný tvar pouzdra... takže si moje sympatie nezískali a asi bych takové hodinky ani nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se