Murphy97 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 před 6 hodinami, Karussell napsal: @collie je vidět, že máš dobrej vkus Tuhle fotku mam taky na "tajnacku" ulozenou Paradni jsou, moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 O víkendu jsem si poprvé přičuchl k IWC… měli jsme takový rodinný výlet ve Varech a on je to tam samý butik. Tak jsem musel zkusit. Krásný byly Cifr, modrá, ten AR. Jen škoda té Sellity.. i když… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Zrovna ctu jednim dechem Tvuj perfektozni pribeh o Moonech a Ty uz zase koukas jinam Tak to ma byt! Ja dnes nejake ty modraky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Já dnes toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 25 minutami, Karussell napsal: Zrovna ctu jednim dechem Tvuj perfektozni pribeh o Moonech a Ty uz zase koukas jinam Tak to ma byt! Ja dnes nejake ty modraky… Jo, jsem hroznej.... ale.. No potřebuju nyní zdravotně trochu zvolnit a pak se uvidí..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Já jsem dnes v práci v rozletu, takže 5002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Uz vic jak tyden Marky…blizi se cas na vymenu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 IWC Mark XV, Řezno (Regensburg) a jaké místo konkrétně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Big Pajlot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 @Karussell TOP!! hele, jak je těch 43mm nositelných na 16,5cm cca? Nebo kolik máš ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Tohle jsou Big Pilot 46mm, ruku mám cca 19cm. Nositelný je to v poho, je potreba je vnimat jako oversized watch a mit na ne odvahu, pak neni pro BP zadna ruka mala . Ale s 16,5 bych sel po tech 43mm a bude to pocitove podobny jako ja s 46mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Jedna dnešní z večera, oboje střídavě na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Dnes dostaly přednost tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Toz pozdravim i v teto sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Mark XVIII Heritage, už mám na cestě nový, černý orig. IWC pásek.. mám období, že se mi teď hnědá k ničemu nehodí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 [mention=34611]Karussell[/mention] TOP!! hele, jak je těch 43mm nositelných na 16,5cm cca? Nebo kolik máš ruku.Tome, přikládám fotografii mých BP 43 na zápěstí 16,5-17cm. Všechny BP jsou oversized, jak píše Karussel a tak je to správně. Nezapomínejme na to, že původní BP měly průměr 55mm. Prostě kulervoucí pilotky !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Před hodinou, Chosef76 napsal: ..... Nezapomínejme na to, že původní BP měly průměr 55mm. Prostě kulervoucí pilotky !!! To sice jo, ale taky nebyly určený na bežný nošeníkaždopádně krásný pilotky, vo tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Vyzkoušel jsem nové jednačtyřicítky a je to krásně nositelná velikost, i ta tloušťka už je pod 15, tzn. OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Vypadaji fajnove jen skoda toho modreho cifru. Hype kolem modrych hodinek moc nechapu a tady u tech pilotek mi to k nim nejde vubec. Su konzerva… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Vidíš, kvůli němu já je zkoušel Ale je pravda, že modré hodinky občas vypadají takové... levnější, obyčejnější. Ale stejně je preferuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se