snake Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Yachty nedám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Nedělní provětrání ,,ratrapantace,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Tak to je extratřída, parádní! Ještě k těm řemenům, na pilotky podle mě typově tah prostě moc nesedí, na kůži, nebo tom hadru, co má ragu, je to nejlepší :-) Ale sto lidí, sto chutí. A co se týče kůže na Portofino bych šel do originálu. Už to stojí cca stejně jako Šíma a ten origoš je prostě o chlup lepší. Mluvím z vlastní zkušenosti, nechal jsem si od něj udělat řemen na pilotky, zadání bylo, aby byl 1:1 s origošem a bohužel není. Origo je nižší, poddajnější, jemnější(nemá tak masivní bombírování)... A abych jen nekecal, já teď pár dnů zkoušel tuhle nádheru... jsou fotogenický jako blázen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Ty modry portugalci jsou asi jedny z TOP hodinek vubec, minimalne aspon po vizualni strance :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Parádní kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Hnus... po deseti létech je lumi hnus. Přesnostt hnus - 5 vteřin denně. Fuj. Pasek hnus. Bože chraň mě ..... A to jsem si myslel, že jenom om omegy , rolexy a brejtlingy nejsou hodinky........Ale i IWC nejsou take hodinky. Dvěstě ta ců v piiiiiiicccccciiiii. Fuj. Zlaté´´´ Seiko buzeranti všech zemí´´´ běžte do piiiiiiiiice. Adi už mě znají, tak ještě chvíli mě tu nechají.. cau za tri dny soudruzi. Zdraví Lada. Čau zlaíčka. Miluji chronomag. Je tady spousta zakomplexovanych pohlupavců. Pusinku na čumáček, zítra se uvidí kdo koho jemiláček.... No to jsem zvědav jak toto dopadne. Cau kluci s holky. Lad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Slabé téma iwc. Ale určitě se někdo chytne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To máme dneska ale hezky a nikdo se nechytá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Parádní fotka, nádherných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Jaká je velikost pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 42.5x14.5Jsou nadherny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 nádherný hodinky a jsou vidět čím dál míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Jsou skvělý. Já nějaký inženýry vyhlizim již delší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) To máme dneska ale hezky a nikdo se nechytá..... Super! Tyhle jsou moc povedený, zařazuju do výběru. Co to je prosímtě za referenci? Upraveno 1. října 2019 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Jsou skvělý. Já nějaký inženýry vyhlizim již delší dobu. něco bych koupilSuper! Tyhle jsou moc povedený, zařazuju do výběru. Co to je prosímtě za referenci?3227-01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 3227-02Titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Dík, zrovna tak pěkně zasvítilo do kanclu sluníčko, že to nešlo nevyfotit.Všechny dotazy už byly znalými členy zodpovězeny, tak snad jenom poznámka pro ty, kteří je shání. Bacha na hodinky s přebroušeným tahem. Origo je horní vnější hrana tahu leštěná a vnitřní obdélníčky mají horní hranu leštěnou po celém obvodu. Když to někdo, kdo to neumí, přebrousí, tak ty lesklé hrany zmizí a vypadá to hrozně. Píšu to proto, že hodinky s touto "úpravou" byly i na chronomagu.Pro mě to jsou jedny z hodinek na celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Obcas se objevi i kousky s uplne vylestenou lunetou, to je taky mnamka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Jumbo, on 02 Říj 2019 - 09:30, said:Když to někdo, kdo to neumí, přebrousí, tak ty lesklé hrany zmizí a vypadá to hrozně. Píšu to proto, že hodinky s touto "úpravou" byly i na chronomagu.A ne jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se