Kristian.nov Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 18:22, bohus76 napsal: Že už se na to nevyserete,kopat do Damaska. To je možná ten důvod proč si to někteří berou osobně.Jsou určitě i jiné hodinky do kterých by se dalo kopat,ale proč bych to dělal? Že se mě nelíbí a nebo chci někoho naštvat ?Nechápu to.Do Damaska nikdo nekopal...
bohus76 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) To safi:Ale furt :-) Upraveno 4. června 2015 uživatelem bohus76
bohus76 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) V 4. 6. 2015 v 18:27, Kristian.nov napsal: Do Damaska nikdo nekopal...To není tak úplně pravda,vlákno o rezavých hodinkách tu někde bylo a moc taktní také nebylo.Na každých hodinkách jdou najít klady a zápory a v rezavém vlákně se víc ukazovalo na zápory. Upraveno 4. června 2015 uživatelem bohus76
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 18:22, bohus76 napsal: Že už se na to nevyserete,kopat do Damaska. To je možná ten důvod proč si to někteří berou osobně.Jsou určitě i jiné hodinky do kterých by se dalo kopat,ale proč bych to dělal? Že se mě nelíbí a nebo chci někoho naštvat ?Nechápu to. Diskuse, kde člověk decentně nebo otevřeně neokopává kotníky protistraně je vo hov.. Jak se chceš názorově vyvíjet, když všichni budeme spolu souhlasit jak na nějakém vatikánském koncilu věda, že ve vedlejší místnosti kat už rozpálil železa...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 18:28, bohus76 napsal: To není tak úplně pravda,vlákno o rezavých hodinkách tu někde bylo a moc taktní také nebylo.Dobře, ale převážně nešlo o hodinky, ale o přehnané vynášení do nebes a slepé obhajování čehokoliv na co se poukázalo...
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 18:32, Kristian.nov napsal: Dobře, ale převážně nešlo o hodinky, ale o přehnané vynášení do nebes a slepé obhajování čehokoliv na co se poukázalo... Nedá se nic dělat, jdu si ta slavná Damasko vlákna přečíst a zapojit se do diskuse. Proboha, ono to má přes 80 stran....
Radek124 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Jsem si odpoledne říkal co se děje - kliknu na vlákno v pokecu a vybafne na mě prázdná poslední stránka bez příspěvků Škoda obou že místo "dobrovolného banu" trvali na taktice spálené země, ale je to fakt jenom mezi nimi a adminem
bohus76 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) V 4. 6. 2015 v 18:32, safi napsal: Diskuse, kde člověk decentně nebo otevřeně neokopává kotníky protistraně je vo hov.. Jak se chceš názorově vyvíjet, když všichni budeme spolu souhlasit jak na nějakém vatikánském koncilu věda, že ve vedlejší místnosti kat už rozpálil železa...Diskuze a napadání jeden druhého je trochu,jak jeden o voze a druhý o koze.Myslím,že to zde zase zavání honem na čarodějnice. Upraveno 4. června 2015 uživatelem bohus76
farkyostrava Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Tema Damasko me nechavalo chladnym, oba kluci byli v pohode, faktem je ze nekteri tady experti na vsechno do nich proste porad sili a tak sli ... udelal bych asi to same...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Přesně tak. Upraveno 4. června 2015 uživatelem tonytrubka
Ivanhoe34 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 17:38, safi napsal: hele a čím jsou ty Damasko tak zajímavé, že lidé odcházejí z fóra? Dosud jsem je měl za takové levnější klony dražších modelů SINN. Istu mieru podobnosti mozno najst aj v nizsej rade, myslim. Nevidim na tom nic zle. Nie je tajomstvo, ze Helmut Sinn ucil kedysi Konrada hodinarine. Damasko mali zas skusenosti v metalurgii a vylepsili technologiu vyroby puzdier. Idu si svojou cestou pristupu k vyrobe hodiniek, ich dizajn moze a nemusi niekoho oslovit. Kupil som si od nich hodinky a nelutujem to. Tie hodinky splnili co som od nich ocakaval a ich cena nastastie nezruinovala moj rozpocet. Sympatie k firme nezapieram, a maju svoje dovody. Videl som vsak aj fotky utopenych aj hrdzavych Damasko hodiniek. Vtedy ma zaujimalo ci dokazem popri tych narekoch a vysmechoch najst rozumne vysvetlenie preco sa to stalo a ako sa k tomu vyrobca postavil. Nikto nie je neomylny, kazdemu sa podari nejaky ten preslap. V takom pripade treba chybu najst, odstranit a zabranit aby sa v buducnosti opakovala, to je cele... Je mi kazdopadne trocha luto ze chalani odisli. No ja osobne si neviem predstavit dovod na dobrovolny a takto nahly odchod z fora, ked ma hodinky bavia...
McStinger Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Zrovna týchto dvoch chalanov je škoda. V 4. 6. 2015 v 16:33, Kamil napsal: Aha vtip, nepochopil jsem. Nuž, tradičný problém Root Admina... Všetkých berie vážne. Či ako to bolo?
bandicoot Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 I fanatický neobjektivní zaslepený zastánce Festiny sem patří víc, než fotky jídla, aut, bot...Nato je třeba nezapomínat. Když se budeme kosit v hodinkových tématech, zbydou tu jen petrolheadi, kafaři, doutníkáři...Bude to fajn gentlemen's club, ale bez hodinek už to bude takový šukání bez koulí.To platí i pro ty odcházející...
Filip.J Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 18:57, Ivanhoe34 napsal: ... No ja osobne si neviem predstavit dovod na dobrovolny a takto nahly odchod z fora, ked ma hodinky bavia...Já si to představit dokážu, i když s tím nesouhlasím - ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat. Škoda, Aldo a Bedjassone, hodně štěstí jinde...
Andrew Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 19:24, bandicoot napsal: I fanatický neobjektivní zaslepený zastánce Festiny sem patří víc, než fotky jídla, aut, bot...
bandicoot Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 20:09, Andrew napsal: Přesně ten, nechtěl jsem ho jmenovat, on je to takovej jemnej kluk, útlocitnej...
gougy Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Kluků je škoda a Frantíka nevyštvete, on to zvládne
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Zbytecne hysterickej odchod, stejne jako byla vetsina jejich prispevku z posledni doby. Moc to zrali. Presto vim, ze bych urcite nemel problem dat si s Bedjou v pohode par piv. S Aldou asi jo. Co se tyka mazani, nic bych nemazal.
blackhead Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Kdyz nejde o zivot, jde o houno ...
Chosef76 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Osobně odchod Aldy i Bejassona vnímám jako extrémní rozhodnutí. Za pár dní jim bude fórum chybět, stejně jako kluci budou chybět fóru (jsou chronomagoři, stejně jako mnozí z nás). Aldovy fotografie patřily k těm nejlepším ve fotogaleriích. Nejsem příznivcem Damasko, jejich hodinky mě neoslovují, ale jsou kořením fóra a proto rád pročítám příspěvky Hasňi, Aldy, Bedjassona...Nechci nikoho soudit, ale důvodem k odchodu nejspíše nebude jen dlubixovo špičkování a neúnavné komenty na adresu těchto členů, ale i podpora ze strany některých moderátorů...., která klukům bohužel nepřišla. Sakramentskávěctohle. Upraveno 4. června 2015 uživatelem Chosef76
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se