Tomas_2002 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Teď mě napadá: když jsi nahodil fórum z dva dny staré zálohy, co se stálo s příspěvky ostatních z těch i inkriminovaných dvou dnů? Nerejpám, jen mě to zajímá. Jinak k diskusi: jestli to dobře chápu, v podstatě se tu teď bavíme jen o tom, zda staré příspěvky mazat nebo ne, a o různých pohledech na tuhle záležitost (právní pohled, zdravý sedlácký rozum, požadavky a práva autorů příspěvků etc) Jedná se o lokální forum s +/- 100 uživateli. Tam skáčou nové příspěvky, jen když se řeší nějaká aktuální situace a v té době byl zrovna klid, takže jsme přišli jen o dva příspěvky. Jinak by to opravdu byl asi problém, který by se na fóru jako je chronomag při těch stovkách příspěvků denně řešilo něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Pověsit každého, kdo nesdílí stejný názor, nebo alespoň za trest chaos na fóru? Zajímavé..to si povedal ty, nie ja... Ty bys chtěl trestat někoho za to, že má jiný názor? Nespletl sis dobu nebo stát?jedno je diskusia a druhe harassment. skoda ze nepoznas rozdiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Dobrý den všemSacíbagr = Bedjasson.Znovuregistroval jsem se, abych si zde mohl v klidu číst - nakupovat. Psát už mimo tento příspěvek nehodlám. Zkusím ale objasnit své pohnutky mého zločinu, který však neporušil žádná pravidla tohoto fóra (viz níže). V nich je naopak jasně stanoveno, co je některým opakovaně tolerováno (napříč fórem) a co byl důvodem mého rozhodnutí pro výmaz mého profilu. Další důvod byl v tom, že obsahoval privátní informace - foto mých dětí, domu atd. (teď už vím, že jsem je sem neměl dávat, ale myslel jsem, že jsou tady jen gentlemani).Rozhodoval jsem se od srpna 2014, kdy jsem poprvé napsal Romanovi I, snad to potvrdí. Pak jsem psal i Filovi. Oba mi řekli, ať se na to vykašlu (jako že je blbost odejít atd...), zvažoval jsem to myslím dost dlouho. O Aldovi jsem vůbec nevěděl a dnes vím, že má k tomu úplně jiné důvody než já.Na druhou stranu, jak psal Jankoxxx výše, někteří tady mají takovou zábavu - kratochvíli, trefovat se do lidí (nejmenuji nikoho, tuto informaci jsem dostal formou SZ od jednoho z těchto střelců, třeba najde sílu a sám to potvrdí). Když zmizí terč, není na co mířit. Proto jsem raději ustoupil.Tímto se všem omlouvám za některé nepříjemnosti.Pokud mi chcete nadávat, prosím do SZ.Díky Tom - Sacíbagr Pravidla? Dobrý den, Právě jste se registrovali jako Sacíbagr na Fóru Chronomagu. Přijměte prosím tento email jako první seznámení s fórem a jeho pravidly. Mějte na paměti, že na fóru máme již 39712 uživatelů a ti mají své zvyklosti, které je třeba respektovat. Podrobná pravidla jsou zde, následuje zkrácený výcuc. Slušné chování - nejen, že se očekává, ale je vyžadováno. Slušné diskutující vítáme, neslušní jsou vykázáni moderátoři a proti jejich rozhodnutí není odvolání. Nikoho neosočujte, nenadávejte, nespamujte. Vyvarujte se sprostých slov a navážení se do značek či uživatelů. Moderátoři - obracejte se na ně v případě problémů a jejich rozhodnutí respektujte. Seznam moderátorů najdete zde. Šéfmoderátorem je Kamil, v případě nejhoršího nedorozumění se můžete obrátit přímo k Chronomagovi, který váš spor z moderátory přezkoumá, ale neočekávejte, že by je nepodržel, leda by jim fakt hodně ruply nervy... Tak a to je snad vše. Vítejte ještě jednou na chronomagu a těšíme se, že načerpáte řadu nových informací o hodinkách a zase je dalším členům třeba vrátíte hezký den, Patrick Zandl aka ChronomagPravidla fóra Chronomagu...další citace:Registrací a vstupem do tohoto fóra se zavazujete držet základů slušnosti a následujících pravidel:toto fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkáchnespamujtenázor moderátora fóra je rozhodujícíje zakázáno mít více uživatelských účtů, vyjma případu, kdy to schválí administrátor.nepoužívejte v diskusi občanská jména lidí, ačkoliv je můžete znát, leda by si to výslovně přáli. Používejte tykání a uživatelskou přezdívku. Ctíme soukromí. Nesměšujte bez povolení dotčených jejich reálný život a účast na fóru.příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky tzv. "totálně mimo mísu", budou bez předchozího upozornění smazány, případně zeditovány. Pokyny psychologické a společenskéVstupujete do společenství lidí, kteří se spolu často znají mnoho let. To, co si mohou dovolit po takové známosti mezi sebou, si pravděpodobně nebudete moci dovolit vy. Nikoho nepopichujte, na nikoho neútočte, nerozdmýchávejte vášně. Buďte slušní a věcní, jako vždy, když přijdete do společenství lidí, které neznáte. Jinak se potážete se zlou (aneb heslo moderátor má vždy pravdu).Z fóra můžete být pro nevhodné chování vykázáni - moderátor vám může udělit takzvaný BAN - zákaz vstupu. Ten může být trvalý, může být i jen na omezenou chvíli. A jste povinni to respektovat. Mějte to na paměti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Tak vitej zpet, Bedjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 A nebylo by lepsi a jednodussi napsat Kamilovi at smaze osobni fotky a zamknout vlakno ve kterym se do tebe nekdo navazi, pripadne nereagovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Fotky si případně můžeš smazat sám.... ale i tak vítej zpět a neboj se hodit sem tam Déčka na ruce s drátama do Co máte na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Tome promiň, ale z tvého zdůvodnění jsem toho vskutku moc nepochopil. Ono "problémové" vlákno (i většinu ostatních věcí na fóru) jsem četl, neviděl jsem žádné osobní urážky, žádné sprosté nadávky. Ano, několik lidí se poměrně ostře vyhranilo proti Damasku a jeho obhájcům, ale nebylo to nic, co by překračovalo hranice normální diskuze někde v hospodě. Jste dospělí chlapi s vlastním názorem, nebo slečny na prvním stupni ZŠ diskutující, zda je lepší Bieber či Mars? Na odchod má každý právo, ale prosadit si odstranění dobrovolně napsaných příspěvků je z mého pohledu vůči ostatním prasárna. Navíc když naprostá většina podobných bouchnutí dvěřmi končí stejně, tj. osoba se na fórum vrátí. Když se tak oháníš slušností, je fair, aby poté, co díky smazání tvých příspěvků nastal v X vláknech zmatek a fórum bylo poškozeno, jsi jej nadále pasivně využíval ke čtení a aktivně pro nákupy? Co kdyby si o vymazání každý rok zažádalo X desítek dalších lidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Chlapi ja myslim, ze brecite na spatnem hrobe... Ja dokazu pochopit, ze kdyz se nekdo nasere, tak praskne dverma a je mu sumafuk, ze vyleti z futer. Byt se mi taky nelibi, ze ty prispevky a fotky jsou pryc. Kazdopadne Alda s Bedjassonem o vymaz pozadali a moderator vyhovel. Nemazali je sami. "Vinu" na tom maji obe strany. Ale brecime nad rozlitym mlikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Když se tak oháníš slušností, je fair, aby poté, co díky smazání tvých příspěvků nastal v X vláknech zmatek a fórum bylo poškozeno, jsi jej nadále pasivně využíval ke čtení a aktivně pro nákupy? Co kdyby si o vymazání každý rok zažádalo X desítek dalších lidí? Amen. Aneb "Já už se s váma nechci kamarádit, já budu jen koukat". To je prostě směšný Nikdy nikdo nemůže vycházet z každým, ale dělat z toho takovou vědu mi přijde pod úroveň dospělého člověka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Dobrý den všemSacíbagr = Bedjasson.Znovuregistroval jsem se, abych si zde mohl v klidu číst - nakupovat. Bez úmyslu nějak hodnotit tvůj počin. Teď jsem objevil vlákno pochlubte se renovaci vintage hodinek... A muzu jen povědět že to fakt nedává moc smysl. Prostě krásné vlákno které to tu obohacuje je zničeno a k nečtení... Budiž, já ještě vím že ses teď nechal smazat tak si něco odvodim co chybí... Ale nic o tom nevedet tak na to ziram a nevím kdo se zbláznil. Takže chceš - li si v klidu číst, přeji ti mnoho štěstí. Jen aby to ještě dávalo smysl. Mára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 ahoj Sacíbagře, tak vítej zpět a ať se Ti tu mezi náma líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Ach jo, jak u blbých na dvorečku. Ano, Bedjasson chtěl odejít vloni, ano řekl jsem mu, ať nechodí, ano, když chce po roce odejít, ať jde. Ne, nebudu ho přemlouvat. To pro začátek. Všichni si tady dobrovolně stahujeme kalhoty před 39000 registrovanými uživateli a nevím kolika tisíci neregistrovanými. Můžou být mezi nimi sousedé, kolegové z práce, spolužáci, různí ouchylové, vylupovači bytů, kdokoli. Ano, před nimi si tady stahujeme kalhoty opravdu dobrovolně. Pokud sem někdo nafláká svoje fotky, fotky pejsků, kočiček, milenek, milenců, dětiček, manželek, domečků, dá sem data, kdy bude na dovolené, ano, dělá to zcela svobodně a na svoji zodpovědnost. Pokud o tom neví, je to pako a měla by mu být sebraná občanka. Foŕum tvoří lidé, a proto se chová jako sociální skupina. Vyvíjí se a mění. Od čistě hodinkové fóra se změnilo ve facebook lidí s podobným koníčkem. Můžeš s tím nesouhlasit, protestovat, křičet, ale to ja tak všechno. Pokud nejsi Ježíš nebo Žižka nebo Justin Bieber, vždy bude skupina silnější. Nikdo není nenahraditelný a po čase každý zapadne. Byli tady skvělí členové, namátkou Kalifx, Spiderer ve své aktivní podobě, Petr_P, i jiní, bohužel i zesnulý Mnovace, a kupodivu fórum žije dál. Odchod Aldy, Bedjassona, kohokoli z nás to nezmění. Pokud někdo tady bečí, jak mu ostatní ubližují, tak je a) výše zmíněný Ježíš, za bé jedinec s nízkou schopností sebereflexe. Je tady poměrně silná skupina lidí, kteří jsou společenští, komunikativní, inteligentní, žijící úspěšně ve svých sociálních skupinách. Nikdo z nich pevně věřím, nemá zájem na virtuální šikaně. Takže vzkaz pro všechny, kteří hledají sluníčkové, citlivé, ohleduplné fórum, obraťte se na tyhle hochy. Ti jsou zjevně v pohodě. Pokud ne, budete to muset vydržet s nevlídnými kolegy, s neschopnými mody a jinou pakáží nebo jít pryč. čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Romane, jaké forum moderujou tihle hoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 amiš.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Claim mají "připojte se k nám i vy, vaše žena a dcery už u nás jsou...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 jj, Amishové https://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Mi teraz napadlo ci neprideme tym amisom rovnako divny ako oni nam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Ja tu toho moc nenakecam, ale nepride mi spravne mazat prispevky ak sa ich autor po X rokoch rozhodne odist a pokial je forum otvorene zvonka. Na istom inom komunitnom serveri sa to riesilo tak ze prispievatel dostal meno "Pan Smazany" a teda obsah a zmysel vlakien ostal zachovany len uz nebol jasny autor. Bolo by mozno dobre ak je to legalne mozne zmenit system fungovania na nieco podobne. Tak ci tak vsetko co do verejneho priestoru postujete moze (a asi aj je) niekde mirrorovane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Mi teraz napadlo ci neprideme tym amisom rovnako divny ako oni nam...Rozhodne ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Když mě tu něco nasere tak si prostě smažu Chronomag z lišty záložek v prohlížeči a mám garantováno, že se na něj tak 14 dní nepodívám vůbec a další 3 týdny lezu jen do prodeje. Nikdy jsem v hádce neprásknul dveřma protože to vypadá hloupě (navíc mám starožitné zdobené dveře a musel bych si je pak zakytovat).Na druhou stranu nejsem člověk který by se tu nějak realizoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se