Liqid Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Novinka z webu Typové označení: 38-879-452-00-1 Modelová řada: Sport Konstruktér: Petr Andrš Strojek: kalibr 38 43 mm 54 mm 22 mm Materiál pouzdra: nerezová ocel 316L Povrchová úprava: leštěné a broušené Korunka: nerezová Sklo: minerální Číselník: šedý, červený tisk Víko: plné závitové Náramek: řemínek z hovězí kůže Vodotěsnost: 5 ATM Cena s DPH: 4 990 ,- Kč Spojení dvou českých legend ? i tak lze bez nadsázky nazvat spolupráci mezi legendárním závodem osmiveslic Primátorky a výrobcem českých hodinek PRIM. Spojuje je přitom nejen několik desítek let tradice, ale také píle, zručnost a touha uspět v náročné konkurenci.V minulosti z této spolupráce vzešlo několik úspěšných kolekcí sportovních hodinek. Nejinak je tomu i v tomto roce. Náramkové hodinky PRIM Primátorky 43Q jsou i tentokrát v barvách pořádajícího klubu, kterým je letos VK Slavia. Nápadité sportovní hodinky jsou koncipovány jako unisexové. Číselník vytvořil profesor Rostislav Vaněk, významný český typograf a grafický designér. Je autorem mnoha oceňovaných logotypů, plakátů, známek a knižního designu. Vytvořil také informační systém pražské hromadné dopravy nebo vizuální styl Československých aerolinií. Jeho design číselníku hodinek PRIM Primátorky 43Q evokuje klidnou hladinu Vltavy, která se posléze zvlní brázdami závodících lodí.Hodinky PRIM Primátorky 43Q budou součástí odměny pro vítěze hlavních kategorií (Primátorské osmiveslice, Skif žen o Stuhu Podolí, Universitní osmy a Jarní skulérský závod Rösslera-Ořovského).Hodinky z této speciální série také budou moci získat všichni fanoušci (nejen veslařského) sportu. Za cenu 4.990,- je bude možné koupit nawww.prim.cz a ve specializovaných prodejnách v Praze a Ostravě.
quest987 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 no nevím, za mě je to řádně ošklivé
Bert Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Stejně hezké jako současná pražská primátorka.
Foundryman Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Něco podobného mají v Německu v těch výprodejových koších za jednotnou cenu 0,99 - 9,99 EUR.
quest987 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 nechápu tyto přehnané kreace Primu. Pokud to mělo bejt levné a v baterce tak měli poladit model Linea .
vintage Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Fujtaixl, něco tak ošklivého jsem na chronomagu dlouho neviděl.
brut12358 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 V Eltonu jsou asi veselá partička.
Honza.manta Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Takový né moc hezký dětský hodinky ...
Ondras_CZ Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 To má zase bejt návrat do těch dob šílenýho designu Primek?
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Trochu to připomíná dílo Rady a Žáka ,,Vzpoura na parníku Primátor Dittrich" to bych si na ruku asi nedal.
brut12358 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Vyrábí stále víc a víc hnusnější, stále víc a víc dražší a ono stále ne a ne krachnout Rozum mi říká kup to, možná jsou poslední
Návštěvník eloga Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) *V minulosti z této spolupráce vzešlo několik úspěšných kolekcí sportovních hodinek. Nejinak je tomu i v tomto roce. Náramkové hodinky PRIM Primátorky 43Q jsou i tentokrát v barvách pořádajícího klubu, kterým je letos VK Slavia. Nápadité sportovní hodinky jsou koncipovány jako unisexové. Číselník vytvořil profesor Rostislav Vaněk, významný český typograf a grafický designér. Je autorem mnoha oceňovaných logotypů, plakátů, známek a knižního designu. Vytvořil také informační systém pražské hromadné dopravy nebo vizuální styl Československých aerolinií. Jeho design číselníku hodinek PRIM Primátorky 43Q evokuje klidnou hladinu Vltavy, která se posléze zvlní brázdami závodících lodí.*Ta věta s barvou vody nebo co, to je omyl, musely by totiž být hnědozelené, všichni víme o jakou barvu se jedná, zejména pod Železničním mostem, kde přitéká Botič.... Ale omyl neomyl, berme to jako zlepšení, je to pokus o oživení v sále. Přesto paradox - s odkazu na stránku Primu plyne - že toto má WR 5 ATM a poněkud dražší Orlíky o chloupek víc, 6 ATM. Nikde slovo o rozdílnosti hodnot či vysvětlení tohoto paradoxu, 5atm - 4990 Kč, 6 atm - mnohonásobně více. No ale nakonec díky bohu, že aspoň takhle dávají o sobě vědět, vůbec by nebylo k zahození, kdyby pokusnými kreacemi o sobé dávali vědět každý měsíc, aby ty milionové dotace dostali k zákazníkům. Já to sice považuji za nepříliš povedené, ale třeba příště to bude zase o kousek lepší bez zoufalých barev.** Upraveno 7. června 2015 uživatelem eloga
Návštěvník eloga Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 taky myslím, on to asi pes má jinak nastavené....**
martar Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Stejně je zajímavý, že svisle pruhovanej cifr vnímáme jako elegantní a estetickej (pyžama, automaty, nebo třeba Omega AT), zatímco vodorovný proužky jsou většinou takový divný....
filo-boxer Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Mi se líbí jak se klidná voda postupně začíná vlnit a jak tam na vlně plave to Czech Made. Ty ručky mi tam ale nesedí, třeba u vteřinovky bych ten kratší konec taky zvlnil.
martar Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) ...koukám na to furt jak blázen a říkám si, kde udělal profesor Rostislav Vaněk chybu... ručičky asi mají svou dutostí evokovat dvojskif a čtyřskif... hmm.. nejvíc mě ničí to, že pruhovlnkování cifru není nijak odděleno od minutovejch indexů, se kterejma se příšerně tluče. Přitom by asi stačilo oddělit cifr a rehaut nějakým kruhem. Zajímalo by mě, jestli pán profesor skutečně navrhl todlencto, nebo zda došlo k nějakejm změnám v Eltonu, který jeho návrh zabily. Upraveno 7. června 2015 uživatelem martar
Frantik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Možna by stalo za to mrknout na nejake designéry "mladší" nez ročník 45 :-)Protože tohle je fakt peklo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se