Jeremy Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 cigi napsal: No, peter, až na opravdu vzááácné vyjímky se pouzdra jinak, než rána bum lisem a pak CNC stroje nevyrábí.... A je na tom něco špatného? Co přesně?
cigi Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Na díly podléhající opotřebení se nevztahuje záruka - jejich výměna není vada, ale součást provozních nákladů, stejně jako třeba palivo, mazání.... Navíc po devíti letech.... Jiná by byla, kdyby byla třeba použita vadná nebo nevhodná pera a TO byl důvod k výměně. Ale zdá se, že rolex to považuje za první možnost (pochopitelně). Samo na tom není nic špatnýho, jeremy, jen to nejsou žádný klenoty, za který je výrobci vydávají a zákazníci to baští.
ZdenekP Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 noname napsal: Ty hodinky jsou moc pěkné a teď po opravě jako nové. Rád si ten shit od tebe koupím. Air King jsou absolutně nejlevnější Rolexy. Jaká privilegia byste si představovali? Měli by je snad hodit místo do papírového pytlíku do pytlíku ze sametu? Bechyně je opravil celkem rychle a za více než dobrou cenu a stejně je kritizován. Ach jo. To bych docela predpokladal a ocekaval. Kdyz si necham udelat servis plniciho pera Montblanc, vzdycky ho dostanu zpet v semisovem pouzdru. Pro muj SUB uz pomalu nastava cas, kdy by bylo treba jej dat do servisu, nevim ale kam. K panu Bechynemu se mi s nim moc nechce.
Ropucháč Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 (upraveno) steel napsal: jestlize je tam kolega odnesl v krabici i s certifikatem, proc by proboha overovali pravost, nedavno jsem u dusaka kupoval novy reminek na speedy, ktere jsem u nej nekupoval (v holandsku jsou levnejsi) a nechal si ho vymenit (abych je neposkrabal); to mel podle vas ten hodinar projet nejakou databazi kradenych hodinek, ani me nenapadlo vzit si s sebou ty dve cerveny karty co k tomu jsou - nejsem paranoidni a nejsem preci zlodej, a asi by me trochu urazilo kdyby to udelal pretoze rolex to robi je to jedna zo sluzieb za ktoru platis pri kupe hodin no a omega to proste nerobi.....ma bohuzial viacej chyb...napr nema ani zdaleka taku vystupnu kontrolu ako rolex Upraveno 22. ledna 2008 uživatelem Ropucháč
romulada Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Už podle toho, jak celou záležitost popisuješ je vidět, že jsi normání blb a o mechanických hodinkách toho moc nevíš! Nevím, po kom jsi ty hodinky zdědil, ale pro týpky jako ty jsou lepší nějaké digitálky.
safi Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Trošku rozvířím vody článkem z Timezone.com, který tehdy dokázal naštvat velmi mnoho lidí a na timezone.com způsobit hodně velký rozruch. Autor se v článku zaměřil na kvalitu zpracování kalibru Rolex Explorer a recenzi zakončil větou: "Koupi Rolex Explorer nemohu doporučit" http://www.timezone.com/library/horologium/horologium0036 http://www.timezone.com/library/horologium...675591245315012
safi Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) cigi napsal: No, peter, až na opravdu vzááácné vyjímky se pouzdra jinak, než rána bum lisem a pak CNC stroje nevyrábí. A před tím - doly, koks, vysoké pece - ještě větší smrad a zmar!! :D Na soustruhu bys jinak těch co já vím statisíce kusů ročně ani nevyrobil, a brad pitt (nebo někdo jiný stejně povolaný)dohlíží myslím na výrobu kde čeho. To ke konfekci patří. Jestli míříš výš, nuže...... Každá věc má slabinu a slouží ke cti firmy Bechyně, že to zohledňují a netají. Péra jsou skutečně díl podléhající běžnému provoznímu opotřebení, jak se to nazývá, takže žádná tragedie. B.F.G - proč chceš zavraždit mě? Nic z toho nebude, rolexy nemám. Ale noname je nosí na stavbu, na divokou vodu, třeba i do lesa, v noci........ malá šikovná neopatrnost.... na mých Lord Marvelech 40 let starých bylo péro původní a to byly hodinky s frekvencí 36000 :-) Je pravda, že rezerva chodu byla o pár hodin menší, než by měla dle internetu oficiálně být, ale nic tragického to nebylo. Takže kvalitně provedené péro dokáže vydržet opravdu hodně dlouho. Upraveno 6. března 2008 uživatelem ¨safi
Viktor Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 ¨safi napsal: Trošku rozvířím vody článkem z Timezone.com, který tehdy dokázal naštvat velmi mnoho lidí a na timezone.com způsobit hodně velký rozruch. Autor se v článku zaměřil na kvalitu zpracování kalibru Rolex Explorer a recenzi zakončil větou: "Koupi Rolex Explorer nemohu doporučit" http://www.timezone.com/library/horologium/horologium0036 http://www.timezone.com/library/horologium...675591245315012 No jo Safi, to je dost profláklej článek, i jeho autor později přiznal, že si moc nabrousil tužku, navíc Rolex tenhle strojek opustil. Zpracování strojků Rolex je obecně na vysoký úrovni, ale nevyžívá se v ženevských linkách a perláži. Místo toho používá ty nejlepší materiály, a svoje typický "technický" dekorování (colimaçonnée papier finish). Strojky Rolex ve svý cenový třídě patří k nejlepším, i když kalibr z citovaný recenze k nejlepším nepatřil.
Návštěvník YPO Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Viktor napsal: No jo Safi, to je dost profláklej článek, i jeho autor později přiznal, že si moc nabrousil tužku, navíc Rolex tenhle strojek opustil. Zpracování strojků Rolex je obecně na vysoký úrovni, ale nevyžívá se v ženevských linkách a perláži. Místo toho používá ty nejlepší materiály, a svoje typický "technický" dekorování (colimaçonnée papier finish). Strojky Rolex ve svý cenový třídě patří k nejlepším, i když kalibr z citovaný recenze k nejlepším nepatřil. Safiho ber z rezervou, od té doby co pije kafe ze Singapůru tak si plete dny,týdny,adresy a už asi ani neumí číst :D
safi Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Viktor napsal: No jo Safi, to je dost profláklej článek, i jeho autor později přiznal, že si moc nabrousil tužku, navíc Rolex tenhle strojek opustil. Zpracování strojků Rolex je obecně na vysoký úrovni, ale nevyžívá se v ženevských linkách a perláži. Místo toho používá ty nejlepší materiály, a svoje typický "technický" dekorování (colimaçonnée papier finish). Strojky Rolex ve svý cenový třídě patří k nejlepším, i když kalibr z citovaný recenze k nejlepším nepatřil. Děkuji Viktore za doplnění dalších souvislostí. Nějak mi to nešlo dohromady s tím, jak se Rolex snaží o dokonalost - například tou novou slitinou na vlásky v setrvačce. V tom mi je Rolex právě hrozně sympatický - stejně to dělá Seiko, které také většinu svých špičkových kalibrů nezdobilo ženevskými pruhy ..jak to v tomto vláknu už bylo napsáno. Upraveno 6. března 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) YPO napsal: Safiho ber z rezervou, od té doby co pije kafe ze Singapůru tak si plete dny,týdny,adresy a už asi ani neumí číst :D v posledních několika dnech za mě píše příspěvky Irský Setr..podle toho to tak vypadá Náhodou dneska jsem kafe omezil - měl jsem jen malé preso střední intenzity :-) Upraveno 6. března 2008 uživatelem ¨safi
dagou Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Tak jsem to celé prošel a trochu jsem se podivil, jak moc velké emoce způsobilo jedno prasklé pero. Můj osobní názor je takový, že hodinky za takové peníze má nosit do opravy osobní sluha. Když nemám na sluhu, musím počítat s tím, že budu poněkud překvapen, jak se plebs chová k mému zboží za velké peníze. A že praskne pero? Praskne guma Nokian stejně jako Barumka, vysype se ložisko SKF stejně jako noname, tak proč by nemohlo prasknout pero v Rolexech? Ale buď jsem socka (a já jsem) a kupuji zboží sám a nechávám jej i sám servisovat se všemi nepříjemnostmi kolem a nebo mám na nepříjemnosti lidi. A cena hodinek pak nehraje roli. Upraveno 7. března 2008 uživatelem dagou
railmaster Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Nepochybujem, že ETA kalibre sú rovnako vyspelé ako Rolex. A pokaziť sa môže Rolex aj ETA, rovnako ako všetko, čo sa hýbe. Stretol som sa s názormi, že servisovať Rolex je jednoduchšie ako ETU. Tam je vraj treba vedieť viac kôli veľkému množstvu odlišných kalibrov. U Rolexu sú všetky kalibre podobné. Podávam to tak, ako som čítal. Viac by k tomu mohli dodať odborníci - hodinári.
J.F. Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Taky jsem četl, že servisovat ETU,zej. Val. 7750, je težsí. Ovšem těch co to umí (penetrace) a mohou (licence) je mnoho.
CzechJoker Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 (upraveno) klobadysek napsal: 5. Ten rok zaruky me dost prekvapil To bych teda uprimne cekal vic. Pokud má ty hodinky devět let, pak v době jejich nákupu platila záruka 6 měsíců, čili rok byl dvojnásobek (v ČR). Nevím, jaké jsou zvyklosti ve Švýcarsku, možná že jeden rok. Každopádně mi přijde rok záruky u takovéto značky hodně málo, což ale platí i ve srovnání evropských a azijských aut. Korejec ti tá vždycky lepší záruku, než dostaneš na tzv. prémiovou značku. Možná že ale zákazníci v cílové skupině Rolex nevyžadují delší záruku, protože za rok už budou mít stejně jiné hodinky (mít furt ty samé několik let je prostě out). Kvalita, resp. životnost nových věcí je bohužel skoro vždy horší, než tomu bylo kdysi. Platí to u aut, kočárků, ledniček, praček, televizí... Proč by to nemohlo platit i Rolexek? OT poznámka k marketingu: značce Rolex, stejně jako např. Waltherovi podle mě pomohl agent Její Výsosti. Walthera sice nakonec před krachem zachránil Umarex, nicméně Bondovské PPK je stále mezi nejvyhledávanějšími výrobky této značky (už se např. zapomíná na to, že führerova rána jistoty byla taky z PPK). Upraveno 9. března 2008 uživatelem CzechJoker
istvanfy Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Walther nepotrebuje ani Bonda ani Hitlera. Heeeh. To nie je Uh. Brod či kde robia tie šmejdy...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 istvanfy napsal: Walther nepotrebuje ani Bonda ani Hitlera. Heeeh. To nie je Uh. Brod či kde robia tie šmejdy... A to je jako co... Reakce na rok a půl starej post a urážka národního stříbra je dost chabej pokus o vyvolání flejmu. Pokud se potřebuješ vybouřit tak někde jinde.
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 istvanfy napsal: Walther nepotrebuje ani Bonda ani Hitlera. Heeeh. To nie je Uh. Brod či kde robia tie šmejdy... tvým příspěvkům jaksi nelze porozumět ...
sibirnaya Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 a ja myslel, ze je to svycarska firma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se