shewcza Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 To je vole pacient todlecto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Ja to myslim dobre, stejne z toho nic nebude..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Podle mě by to chtěl hodit na nakej remen, ale bojí se sundavani spesl tahu - tak to radši prodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Nestvi me, nebo ti je dojdu poskrabat:) Nic neprodavam, jen jsem ti to chtel vytunit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Mas stesti ze jdu zrovna kolem! Ti to prezuju kancelarskou sponkou. Na to ja jsem velky odbornik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 23 hodinami, Diablo1st napsal: Možná Konrad uvedie hodinky, z ktorých sa posadíš na zadok a na staré DAxx rovno zabudneš Pochybuju, když vidím ty současný chlupatice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 toto je proste parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) @ATOMHa! Konečně pořádný hodinky. Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 V 1. 12. 2021 v 19:25, Micey napsal: Jo, tak to urcite bude:) Mimochodem kdyby jako nekdo z damaskaru touzil po tech mejch DA42 a mel na vymenu idealne nejaky bezlunetovy.. treba s bilym cifrem.. (pro jistotu - myslim jen ice-hardened puvodni D modely) mohl bych se hluboce zamyslet:) Vo žádnejch nevim, ale slibuju, že se poptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 @Micey @ATOM @Dagoberd To se vám to tady teď machruje, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Podle instagramu Damasko, to vypadá, že přesedlali na jiný sortiment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Nojo, já jsem se prozatím jakejchkoliv nadějí, že si od nich v dohledný době něco koupím, vzdal a nějakej čas je ani nebudu sledovat. Pro mě velký zklamání jakým směrem se vydali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Cold hardened Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Snow hardened Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 @Diablo1st Vlastně by mi mohlo stačit, když mi je tu občas ukážeš - super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 @RadikAk by ti moc chýbali, tak ti ich aj na pár dní pučím, žiaden problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 DA na trenkogume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Cokoliv černo-červenýho na nich vypadá skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 (upraveno) @Dagoberd jo, úsilí věnované do adventního kalendáře mohli vložit do vývoje ledových tříruček. Jako je to pěkný gesto, ale myslím že zbytečný. Kdo chtel kšiltovku nebo zámeček tak si to pořídil tak jako tak. @Diablo1st ta šle jim sluší... Pěkný! Upraveno 15. prosince 2021 uživatelem Wladimir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se