Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

V 25. 8. 2016 v 17:22, villain83 napsal:

Nekde ve fotogalerii je tu makro Omega PO, rucky stejne vodflakly, jak na tech Damasko. To je docela faul, rekl bych...

Omega PO? No nevím, já je měl a barva na ručkách nebyla, pokud myslíš hrany, tak ty byly i pod lupou o.k. Možná si to pleteš s něčím jiným, možná já a to může být zase kusovka, já to nemyslel že se s tím máme smířit. Jdu koupit hodinky, prohlídnu si je, něco se mi nelíbí, neberu, pokud závadu zjistím až doma, pořád je můžu vrátit. Už bych to nerozmazával, kluci tady  mají evidentně z těch hodinek radost, nástroj je to slušný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 25. 8. 2016 v 15:46, dlubix napsal:

Fakt me to prekvapilo. Jak se tohle muze stat?

Úplně u nových Breitlingů na krámě pro které jsem si jel se kvedlal celý ciferník a hned vedle v regále byl u Omegy v průhledu vidět vypadlej šroubek :-( Naštve to, ale je to hold taková blbá doba no...a kdo se nezvykne, se brzy zblázní :-)

Odkaz ke komentáři

To asi jo, ale když si představím, co ty hodinky vydrží (teda co by měly vydržet) a jak jsou zabalené, tak to musela být asi vážná autonehoda, nebo to sem vezli od Konráda po polňačce na trakaři, jestli se to teda stalo při přepravě.

Odkaz ke komentáři

Postelova je super!! ;)

Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2016 v 7:57, dlubix napsal:

To asi jo, ale když si představím, co ty hodinky vydrží (teda co by měly vydržet) a jak jsou zabalené, tak to musela být asi vážná autonehoda, nebo to sem vezli od Konráda po polňačce na trakaři, jestli se to teda stalo při přepravě.

Pokial sa pametam, tak ta ich narazuvzdorna norma hovori ze hodinky by mali prezit volny pad z 1m na drevenu plochu.

Tie hodinky museli mat jednoznacne zle nasadene rucicky. A zjavne, kazdy kompetentny komu presli rukami predtym nez ich dostal zakaznik to mal na salame... 

Damasko hodinky nie su zle vymyslene, ale ti hodinari co ich skladaju by si pri produkcii ~2-3k kusov rocne mohli davat vacsi pozor na to co pustaju z ruk... nevrha to na tu firmu dobre svetlo. 

A rozhodne je vcelku naivna predstava ze Kubson alebo Z. si z dlhej chvile pozeraju vsetky hodinky ktore maju na krame, krutia rucickami, pozeraju ci nie su uvolnene srobiky atd... 

Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2016 v 11:52, Ivanhoe34 napsal:

A rozhodne je vcelku naivna predstava ze Kubson alebo Z. si z dlhej chvile pozeraju vsetky hodinky ktore maju na krame, krutia rucickami, pozeraju ci nie su uvolnene srobiky atd... 

Vzhledem k tomu ze nemaj kdoví jaký zásoby a od něčeho maj jen jeden kus (kterej je vystavenej) tak bych čekal že by si toho třeba všimli. Něco jiného je když jim přijde objednané zboží, a oni to vyndaj až před zákazníkem. Pořád mi to přijde částečně jako fail. Hlavní vinna samozřejmě leží na montérech.

Podobný věci se dějou ale i v lepších rodinách  :)

.... u mě dobrý  :whistling:

post-16518-0-89180700-1472218836_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři

Nežijeme v ideální společnosti. Lidi selžou i v mnohem fatálnějších a pro život důležitějších situacích, než je výroba hodinek. Proto je tu jako ochrana zákazníka záruční lhůta. Jistě, že nepotěší, pokud si někdo koupí nové hodinky a nemůže se z nich naplno radovat. Ale tady už mi pomalu začíná připadat, že se celá diskuse poněkud zacyklila :D

Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2016 v 18:23, zekon7302 napsal:

Omega PO? No nevím, já je měl a barva na ručkách nebyla, pokud myslíš hrany, tak ty byly i pod lupou o.k. Možná si to pleteš s něčím jiným, možná já a to může být zase kusovka, já to nemyslel že se s tím máme smířit. Jdu koupit hodinky, prohlídnu si je, něco se mi nelíbí, neberu, pokud závadu zjistím až doma, pořád je můžu vrátit. Už bych to nerozmazával, kluci tady mají evidentně z těch hodinek radost, nástroj je to slušný.

Nedalo mi to hledal jsem, jsou to Omega Seamaster liquid metal, nicmene majitel ve svym vlakne pise, ze ty "nedostatky", respektive to, na co jsem poukazoval, jsou jen odleskem indexu a de facto zrcadlovym cifernikem, takze se omlouvam za mystifikaci, tenhle jeho dovetek jsem nasel az ted...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 26. 8. 2016 v 11:52, Ivanhoe34 napsal:

to neni naivni predstava...... vstupni x vystupni kontrola se v chronoshopu deje ......sam jsem toho byl jednou svedkem.....dobreho prodejce hodinek poznas vzdy podle toho jak ma velky palec( to je ten prvni prst zprava nebo zleva dlanemi k tvari.....proste ten nejkratsi) ...... takze prodejcum hodinek koukejte vzdy na palce ...... pokud nejsou votekly nebo nejak vyrazne jiny nez mate vy tak nic nekupovat !!! Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2016 v 18:22, YPO napsal:

to neni naivni predstava...... vstupni x vystupni kontrola se v chronoshopu deje ......sam jsem toho byl jednou svedkem.....dobreho prodejce hodinek poznas vzdy podle toho jak ma velky palec( to je ten prvni prst zprava nebo zleva dlanemi k tvari.....proste ten nejkratsi) ...... takze prodejcum hodinek koukejte vzdy na palce ...... pokud nejsou votekly nebo nejak vyrazne jiny nez mate vy tak nic nekupovat !!!

Mozno mali toho vela, neviem... kazdopadne uplne vazne - mal som moznost komunikovat aj s Kubsonom aj so Z. Vzdy sa dostavil neomylny pocit ze im na zakaznikovi a jeho spokojnosti zalezi. Ze su to velki hodinkovi nadsenci a robia svoj biznis skutocne poctivo. Ale to tu vsetci vieme...

Mozno mali toho privela a nestihali pozriet vsetko co im v tom case prislo ... kazdopadne reklamacia bude nepochybne vyriesena a jedinym problemom je cas...

Odkaz ke komentáři

Z Chronoshopu mám za poslední rok "šestery" hodinky a přístup je příkladnej, včetně doseřízení po zaběhnutí, dodání doplňků, vrtičů...vždy super jednání a přístup..jo a na DC67kách mám ručky ze stran taky "poprášený", ale nějak to neřeším.. :)  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

V 27. 8. 2016 v 3:22, dufi napsal:

Z Chronoshopu mám za poslední rok "šestery" hodinky a přístup je příkladnej, včetně doseřízení po zaběhnutí, dodání doplňků, vrtičů...vždy super jednání a přístup..jo a na DC67kách mám ručky ze stran taky "poprášený", ale nějak to neřeším.. :) :rolleyes:

Tak tak ;)

post-30673-0-57983000-1472304961_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...