Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 14. 9. 2016 v 20:42, ZLOjasna napsal:

Kto s Prahy má Damsko DA 38 alebo ekvivalent a mohol by som ho pozvať na kávu? Poprosím PM ďakujem :)

Třeba Chronoshop je má skladem. :) 

Odesláno

Tak jsem zas s Damaskem :D, aneb jak jsem si šel koupit Outdoor protect od Archimede, kdyby ty Archimédky neměly zakletou korunku tak bych je býval koupil, ale odnesl jsem si DA36.

post-39173-0-50673000-1474055479_thumb.jpg

post-39173-0-78158300-1474055479_thumb.jpg

post-39173-0-04214700-1474055480_thumb.jpg

post-39173-0-31643900-1474055480_thumb.jpg

post-39173-0-57161800-1474055480_thumb.jpg

Odesláno
  V 5. 9. 2016 v 13:18, Maxel napsal:

@nedokonalosti na černých ručkách: Dnes mi přišla odpověď:

After talking to our watchmakers and other departments.

Now I can tell you the following. We know the imperfection of the printed hands.

But we decided in the past that this is within our tolerance because it is just very minimal.

However, at the moment we are working on it to improve this for the future.

Za oči mě to sice netahá, ale škoda, že to s vědomím takhle pustili do oběhu.

Co už, nakažme si radost, jinak jsou to skvělé hodiny!

No fuj tajble, to je ale odpověď :-( Kdyby napsali, že ten look prostě k Damasku patří, udělali by lépe. Kriste pane...

Odesláno
  V 16. 9. 2016 v 20:41, MíraMíra napsal:

Upřímnost se taky cení. :D

Tak v tomhle případě si to nemyslím, ale je pravda že všechno je o lidech :-) Á tuto slečnu vyhrálo D někde v tombole přistěhovalců paní Merklové tipuji....

Odesláno

Take si myslim, ze tento zpusob odpovedi neni dobry. :( .

Odesláno (upraveno)

Ehm, jestli muzu trochu rejpnout do problemu s ruckama. Jak uz jsem psal, ja si toho vsim i u Sinn, nebo Bell Ross, je to podobny. Proc to nikdo neresi u techto znacek ? Odpoved z Damasko me prijde naprosto v poradku. Jestli oni ty rucky nevyrabej, a jejich dodavatel disponuje vyrobni technologii, ktera ty rucky z boku nenastrika, tak s tim u Damaska proste nic nenadelaj. Jestli jim to nekdo posle k reklamaci, nemaj jinou moznost, nez mu tam dat rucky pravdepodobne stejny kvality. Proto chapu jejich odpoved. Hotovo, tecka. 

Upraveno uživatelem Tutin
Odesláno (upraveno)

ps. Ty damaska se mi jevi vyjimecny v uplne jinych vlastnostech. Skvely, v podstate unikatni pouzdra, korunka, ktera se nemusi menit, tesneni, antimagneticky jsou taky, citelnost -  tak tam asi neni co resit, maj svuj design, prijde mi, ze jsou opravdu hodne nadcasovy a jako bonus pridavaj to, ze je to rodinna firma, ktera umi udelat hodinky skoro cely sama. Jestli chce nekdo koukat na rucky pod hodinarskou lupou a delat jejich makra a pritom si z toho trosku cvrnknout do textilu, bude muset ke grand seiku. Kdo chce zvnejsku odolny mechaniky s tool vzhledem, koupi si damasko.

a priznam se, jak to tady tak sleduju, zacinaj me peke svrbet ruce, teda hlavne ta leva a jelikoz vetsinu dne chodim bez hodinarsky lupy na ksichte, tak si je casem taky poridim...

Upraveno uživatelem Tutin
Odesláno

Pár lidí  mě tu psalo, jestli už jsou SINNy doma, tak zde definitivní rozloučení "dufiho juniora" s tímto vláknem a další foto jeho novejch hodinek už ve vlákně SINN...jinak nadšení veliký :guitar: , hodinky obrovský...těžký..a krásný....+ opět pochvala pro pány z Chronoshopu za super jednání a bleskurychlý dodání...díky! :)

Nakonec vlastně ani nevíme, kde ty naše DA36ky jsou, Míra je obratem poslal do světa a tady jsem si nevšimnul, že by se s nima někdo pochlubil... :cool02:

post-26074-0-33091300-1474121380_thumb.jpg

post-26074-0-44602600-1474121401_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak nevím, jestli se chce chlubit, ale je údajně nadšenej, tak snad se pochlubí. :D

Já vzhledem k tomu, že jsme tady všichni pacienti a předepisujem si na chronodepku hodinky, musím držet lékařské tajemství. :D

Snad se časem zase taky přidám a i nový majitel kouká ještě po jednom modelu D, tak uvidíme.

Jo a gratulace k Sinnům.

Líbí se mi, líbí.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno
  V 17. 9. 2016 v 15:46, MíraMíra napsal:

Tak nevím, jestli se chce chlubit, ale je údajně nadšenej, tak snad se pochlubí. :D

Já vzhledem k tomu, že jsme tady všichni pacienti a předepisujem si na chronodepku hodinky, musím držet lékařské tajemství. :D

Snad se časem zase taky přidám a i nový majitel kouká ještě po jednom modelu D, tak uvidíme.

Jo a gratulace k Sinnům.

Líbí se mi, líbí.

Díky Míro...! Tak jsem zvědavej, u čeho s D nakonec skončíš...jednou tě to dožene.. :rolleyes:

Odesláno
  V 17. 9. 2016 v 16:02, dufi napsal:

Díky Míro...! Tak jsem zvědavej, u čeho s D nakonec skončíš...jednou tě to dožene.. :rolleyes:

Počítám s tím :D a celkem se těším.

Je toho ještě hodně v plánu a člověk holt musí postupně.

Odesláno

Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů.

Tak ať ti dělají radost.

Odesláno
  V 17. 9. 2016 v 16:47, lipic napsal:

Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů. Tak ať ti dělají radost.

Díky  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...