Juraj11 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak jsem se přece dočkal S tou červenou jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Není to špatný.Asi se budem nějakou dobu kamarádit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak jsem se přece dočkal Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 No paráda - to to trvalo Tak jsem se přece dočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak jsem se přece dočkal No nééé! To teď musí být v Brně radosti Gratuluju a užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Abend mit Damasko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Super. No paráda - to to trvalo No nééé! To teď musí být v Brně radosti Gratuluju a užívej.Dnes absolvovaly první pivní štafetu a zatím jsou celý tak asi dobrý.Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dnes absolvovaly první pivní štafetu a zatím jsou celý tak asi dobrý.Díky všem. Výborná kombinace, červená je super :-) Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Tak jsem se přece dočkal Super, gratuluji pane!!! Jak se nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 MíraMíra: tak nakonec D, paráda! Užívej a foť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Mozem sa opytay kde kupujete nato strapy na svoje decka? Ide mi hlavne o matne kovove doplnky, vsade sok videl len leskle a to je pekelna kombinacia... Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Mozem sa opytay kde kupujete nato strapy na svoje decka? Ide mi hlavne o matne kovove doplnky, vsade sok videl len leskle a to je pekelna kombinacia... DakujemJá zas hledal s pozlacenými k bronzovým, zkus tady .. https://www.cheapestnatostraps.com/collections/pvd-nato-straps?page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Tak teda fotím. Jedno tool kombo. Upraveno 11. března 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Moc hezký kombo Míro. Nosíš ty Géčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Moc hezký kombo Míro. Nosíš ty Géčka?Díky..Celkem čoveče aji jo.Mám je teda primárně na sport všeho druhu včetně plavání, ale sem tam si je vezmu i jen tak.Mám je docela rád a furt jsou kupodivu jak nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Čímž mi vlastně říkáš, že mi je nepustíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Čímž mi vlastně říkáš, že mi je nepustíš... No rád bych si je nechal. Ale tady je máš za pusu a chodí "bez komplikací" https://www.skywatches.com.sg/reviews/dw5600e-dw-5600e-1v-casio-g-shock-mens-black-digital-watch.htm Upraveno 11. března 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Hej Miro, velká gratulace. Konečně vysněné Déčka? Kdy je uvidím? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se