wizard-ov Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 ta se povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak ta se mi taky dost líbí, parádní fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Festival Německo-Japonského přátelství ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Že by? Tvl Vojto já si až teď všiml, že už Déčka nemáš. Myslel jsem, že titanovky jsou do komba. Co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tvl Vojto já si až teď všiml, že už Déčka nemáš. Myslel jsem, že titanovky jsou do komba.Co se stalo? Jojo, je to tak. Damaska byla 2x na seřízení přesnosti, ale pořád si nedokázaly udržet přípustnou odchylku. Tak jsem je vrátil a pořídil titanovky ke své maximální spokojenosti. A do komba mám Seika a Orienty. Teď už kupuju jenom digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 To je teda úpadek.... ..................... Teď už kupuju jenom digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 To je teda úpadek.... Návrat k kořenům. Digitálky byly důvodem mé registrace zde a dost se mi to vymklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Jasné, dost bylo anachronismů! Petrolejky taky už moc netáhnou. Jdu tím směrem taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Da36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Pěkně tam ten křemík lítá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Krásnej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Souhlas, paradicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Jojo, je moc hezkej. Na cifru, respektive indexech, vidno nějaký nedokonalosti, leč jednu kytičkovou ještě snesete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Micey: cpi to sem nestyd se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Fajne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Pěkně tam ten křemík lítá.. IMG_2527 (Kopírovat).jpg jrasna pocta hodinarine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 ?plugged. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 ?plugged. Výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Výborný ...djiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Zase hromada krásnejch fotek. Máte to pěkný všici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se