MíraMíra Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tak ta se mi taky dost líbí, parádní fotka.
wizard-ov Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Festival Německo-Japonského přátelství ;o)
Maxel Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Že by? Tvl Vojto já si až teď všiml, že už Déčka nemáš. Myslel jsem, že titanovky jsou do komba. Co se stalo?
siwi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Tvl Vojto já si až teď všiml, že už Déčka nemáš. Myslel jsem, že titanovky jsou do komba.Co se stalo? Jojo, je to tak. Damaska byla 2x na seřízení přesnosti, ale pořád si nedokázaly udržet přípustnou odchylku. Tak jsem je vrátil a pořídil titanovky ke své maximální spokojenosti. A do komba mám Seika a Orienty. Teď už kupuju jenom digitálky
Radik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 To je teda úpadek.... ..................... Teď už kupuju jenom digitálky
siwi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 To je teda úpadek.... Návrat k kořenům. Digitálky byly důvodem mé registrace zde a dost se mi to vymklo
Hasňa Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Jasné, dost bylo anachronismů! Petrolejky taky už moc netáhnou. Jdu tím směrem taky.
ZLOjasna Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Da36 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Pěkně tam ten křemík lítá.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Jojo, je moc hezkej. Na cifru, respektive indexech, vidno nějaký nedokonalosti, leč jednu kytičkovou ještě snesete.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Pěkně tam ten křemík lítá.. IMG_2527 (Kopírovat).jpg jrasna pocta hodinarine!
MíraMíra Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Zase hromada krásnejch fotek. Máte to pěkný všici.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se