leon Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Perfektní jednání,rychlá komunikace.Všem doporučuji.
kuncák7 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Dík za obchod a pokec, ať slouží.
clockyclock Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 NAPROSTO bezvadná komunikace, super rychlá platba, klobouk dolu, úžasny, spokojenost na obou stranách
Maxel Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Jak slíbeno a domluveno, tak posléze realizováno. Rychlý a bezproblémový obchod, fajn mikropokec v autě (ty MM300 jsou parádní)! Děkuju
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Super komunikace, hodinky v kompletu a popis odpovídal naprosto přesně. Vše na 1*! A děkuji.
Maxel Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Jak slíbeno a domluveno, tak posléze realizováno. Rychlý a bezproblémový obchod, fajn mikropokec v autě (ty MM300 jsou parádní)! Děkuju Hodinky (Omega SMP 300 M) jsem nakonec před pár týdny vracel zpět prodejci. Důvodem byla dosti překvapivá informace, které se mi dostalo po jejich návratu ze servisu a to ta, že nejsou v takovém stavu, jak bylo deklarováno při prodeji (resp. v inzerátu). Ze začátku následné komunikace to tak nevypadalo, ale nakonec jsme se domluvili na pro obě strany přijatelném "odstoupení" od původní dohody - dostal jsem zpět směněné hodinky a peníze, prodejce pak bondovky. Ačkoliv to vlastně dobře dopadlo, byl pro mně první a zároveň poslední obchod s tímto členem.
Radik Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Vše v pořádku a rychle. Tak rychle, že nebyl čas ani na čaj. Dík za obchod
Bells Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Domluva, obchod, rychlý pokec při předání, vše v naprostém pořádku. Co víc říct, za mě prostě OK a díky za obchod.
Nicolas02 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Děkuji a doporučuji...super obchod a domluva...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Rychlá domluva a rychlá platba, za mě vše v pořádku
Fade Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Rychle vše vyřízeno a můžu bez obav doporučit Děkuji za obchod
beeman Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Nelze nez doporucit, rychla, presna domluva a jeste rychlejsi predani, popis odpovidal predloze, no proste spokojenost nejvetsi, diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se