casiotron Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Já bych se to podle provedení nebál posunout až někam k 1977, i když samotný displej ukazuje zase naopak na 1981. Ale v roce 1981 by byly už totálně out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 pekny kus zeliezka, na zivo mozu byt super, este lepsie ako na foto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Parádní akvizice, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Taky se připojuji k pochvale... Moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Zdravím digipřátelé. V sekci "co je kde ke koupi" Harwey upozorňoval na moc pěkné Edox, které majitel inzeroval na Uhrforu, ale také aukci na ebay. Aukci jsem vyhrál a cena byla příznivá, až na SEPA převod za který si účtuje banka 200Kč!!! Vrátím se k těmto krásným Edox. Moc mám rád tento klasický tvar. Jednoduché funkce. Horní tlačítko: čas - datum - minuta+vteřiny(zajímavé), nastavení a dolní světlo. Vše ocel a sklo. Stáří odhaduji tak 1979? A na závěr nějaké foto. Díky a mějte se.Gratuluju! Jsou parádní a ten tah taky. A skoro funglovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Nádherný EDOXY, gratuluju a trochu závidím.https://www.ebay.com/itm/Rado-Diastar-Digital-Vintage-Watch-LCD-Uhr/272311005908?hash=item3f670032d4:g:lEoAAOSwXyVYJzsd A už je někdo kupte nebo ..... Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Krásný Edoxy. Taky jsem tam na ně koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Navazuji na tooto -s tim , ze uz neplati A944 mi jeste chybi...Tzn. , ze pokud nejsou jeste nejake mimo /(A156, A628, A258, A557)/jak sem se ptal/ -mohl bych mit solar vsechny.+ vicuhel Bohuzel jak videt pravy skleneny spodni roh utrpel uder a nove sklo nevim nevim zda...No a byly na gume coz v 99% nemam rad, dal jsem tedy aspon tento 20mm lesteno - brouseny kov, a aspon castecne to koresponduje(provedeni pouzdra je shodne). Original je videt v odkaze na?hore -pokud by nekdo vedel o vhodnejsim 20mm Seiko nebo jak jej sehnat, byl bych rad... Pro zpestreni H023... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Celkem mě na Ebay zaujalo tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jojojo ty sou dobre, 5x celni tlacitko dole(mi evokuje oblibene A547/557) + full Dot Matrix... super.Az na tu cenu a sem zvedav za kolik skonci... loni japonsko a pakistan takto no uvidim o kolik se oproti pocatecnim 200americkym stav zmeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Ty čtyřtlačítkový Seika jsem měl, člověče ale už bych do toho asi nešel. Jak to bylo starý, tak ty čelní tlačítka začínaly pěkně haprovat. Toto je třeba ale řešený jinak. To by mě zajímalo, co to vlastně umí, má to na boku nějakej velkej konektor, asi k tomu bude potřeba nějaký nesehnatelný příslušenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Krásný víkend Všem...Casio 95qs-42b.. Stav NOS.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Oh la la, vidím všude stainless steel . Dýnko je screwback nebo naklapávací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Oh la la, vidím všude stainless steel . Dýnko je screwback nebo naklapávací?Dýnko už je naklapávací.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Tý jóó, kdes to vzal? Stav N.O.S. Pouzdro je myslím stainless steel coated, tedy ocelová skořepina a plastový vnitřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 To jsou ty z Aukra, ze? Moc peknej kousek. Taky jsem si prihodil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Ano... s Aukra. Já je tam nemohl nechat. Jsou opravdu parádní i když fotky na Aukro byly spíše špatné. Jinak Jirko je to tak ..ocelová skořepina a uvnitř plastové pouzdérko. Strojek jak v peřině.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Jaktože jsem si jich nevšiml? Můžete sem dát někdo výslednou stránku? U nás, N.O.S. a ještě s visačkou a štítkem, to bych nečekal.. Kde se to tu mohlo vzít? Rok 1979/1980. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Olin.uj: jj, ty fotky mne prave trochu odrazovaly a nejak mi k nim nesedel ten popis nepouziteho stavu. Ted vidim, ze jsem zavahal:-) Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Olin.uj: jj, ty fotky mne prave trochu odrazovaly a nejak mi k nim nesedel ten popis nepouziteho stavu. Ted vidim, ze jsem zavahal:-)Když je vidím teď naživo... Ty fotky z Aukra a samotný popis.. ani tam nebylo uvedeno Casio.. Měl jsem štěstí a navíc mám prodejce ve sledování, protože má občas pěkné věci. Já zase zaváhal, když byly na Aukro Casiotrony R18..a pěkné.. Koupil je vůbec někdo, kdo navštěvuje toto fórum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se