Olin.uj Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Jedna pro hračičky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Notywole! Pěkný Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Jedna pro hračičky:-)Hezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Zdravím měl bych dotaz na zkušené členy, nedávno jsem koupil na aukru casiotrony 04-507 bez krytu na baterii. Dal by se použít víčko digitalek prim, nebo jsou rozměry jiné, případně kde by se víčko dalo sehnat. Předem děkuji za radu jinak hodinky jsou v krásném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Přikládám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Odhaduji, že poklop z Primek sedět nebude. Obávám se, že to neseženeš. Ale zkus prohledávat Ebay. Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Dneska mi přibyl do sbírky další kousek od MBO. A v této souvislosti jsem objevil i jeden moc zajímavý článek o této značce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Siwi, ty v tech diginach teda taky pekne litas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 No jo, už od začátku. Kvůli nim jsem se vlastně před 12 lety na tohle fórum zaregistroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Dík zkusím ebay , nebo se optám v Jihlavě v hodinářství Tovys jestli by se nedalo vyrobit, nechám tam dát baterii, hlavně aby šlapaly. A nebo už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Ve vlákně Jaké digitálky máte dnes na ruce jsem se chlubil se starými Seiko A939. Tak dám obrázek i sem, kam patří asi primárně a udělám si reklamu na své vlákno, kde je těch obrázků ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Hodinky, fotky, detaily I katalog - vše neskutečná paráda. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Pekny kusok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Hodinky moc krásný...jen to auto by se k nim hodilo o pár desítek let starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Gratuluji! Nádherný kousek. Tohle je víc než jen vintage, tohle je o level starší. Tento model patří mezi prvních pár průkopníků digi! A už vím od koho kopírovali rusové svoje kovový pásky ke svým digitálkám. Na první pohled. Zdravím digi přátelé. Tak jsem zariskoval a koupil nenošené Quartzmatic Westlox Jen podle detailních obrázků bych neřekl, že jsou nenošený. Podle mě mají za zebou celkem dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Gratuluji.. Pěkný a zajímavý kus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 To je nádhera, prostě "work of art" jak se říká krásně česky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Nedělní nostalgie. Tyhle jsem měl jako mlaďoch a pochopitelně dávno ztratil. Tak jsem je pořídil a naštěstí jako funglovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Máš je parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Máš je parádní...Díky. Tehdy jsem je samozřejmě strašně nechtěl, toužil jsem po nějakých zápaďáckých s melodiemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se