michalval Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To je skutečně nářez. To je jak cestování v čase: co je jeden rok novinka a ceny napálené, tak další rok ceny dolů. Přibývají nejdříve číslice, pak funkce, pak další funkce, pak zbytečné funkce, pak ana-digi. No v podstatě je to jako dnes, furt stejný. Líbí se mi upozornění ze začátku příspěvku takže asi spíš rok 76: "Upozorňujeme, že všechny Quartzové hodinky jsou závislé na baterii. Proto všem zákazníkům, kteří budou hodinky vracet s vybitou baterií budeme účtovat její výměnu."Fakt skvělý díky za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Prospekty super, jen víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Co bych jako kluk za to dal, kdybych si své digitálky mohl vybírat z tak pestré nabídky! Jak já ty zasraný bolševiky nenávidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Kolego, to je neskutečná paráda, připomínka Neckermann a Quelle...Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nemám co dodat!!!.. Asi by to chtělo stroj času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No? Tak tady jsou slova zbytečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Elektronika.. paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Je to super! Ale trosku si to setri a napinej nas Libilo se mi, jak nam to postupne ladoval kolega Irma Bunt ve vlaknu o dobovych reklamach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 SUPER KATALOG ELEKTRONIKA!!! Vidím, že mám ještě veliký mezery. Některý modely jsem vůbec neznal. Tenhle mít v papírový podobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Bereme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Ta sekce už tu je, sám jsem do ní skenoval nekolikero katalogů - Casio, Pulsar, Seiko... Jsem na mobilu, ale je to pod všeobecnou diskusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nějak jsem si toho nevšimnul, ale nabízí se otázka zda-li nemít zde extra digitální sekci. Je jasné, že katalogy z větší části obsahují i klasické hodinky.Je to tu. Dej to tam a sem třeba odkaz... http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/38-soubory-ke-stažení/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Chtělo by to vlákno přímo tady. Digitálky si to zaslouží. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Chtělo by to vlákno přímo tady. Digitálky si to zaslouží. :-)Přesně tak.. souhlasím též.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 A nebo tak, také dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Klidně, v pohodě. Mam taky dost toho, co tam dát. A budu taky určitě stahovat jako divej. Ok, Jak ho nazvem? "Katalogy a propagace" Já ho dnes založím a budou tam jenom vybrané digi a anadigi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Překvapuje mě, kolik modelů Elektronika v nabídce měla. Ostatní katalogy jsou taky fantastické. Nová sekce s digitálkovými katalogy je vynikající nápad, díky za něj. Asi by se tam mělo objevit i to, co je tady, aby to bylo všechno pohromadě. Ale to už by asi dalo zbytečně moc práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 A nemohl by to tam někdo přesunout? (kdo má na to možnosti - moderátor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Vzhledem k tomu, že v digi sekci není žádné vlákno, které by se systematicky věnovalo LED digitálkám, nebo jsem ho aspoň nenašel, dal jsem pár fotek svého nejnovějšího přírůstku do vlákna založeného členem mkshort - Elektronika 1: ??????????? ?6-03. Je to v ruské sekci, trochu mimo dohled fanoušků digitálek. Proto dávám odkaz zrovna sem, neboť hodinky Elektronika 1 spadají alespoň časově do tohoto období a jistě si zaslouží naši pozornost, i když nám čas nezobrazují nepřetržitě pomocí LCD, ale magicky se rozzáří až po stisknutí tlačítka. Kdybyste se neurazili, dovolil bych si pár obrázků z naší zahrádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) A toto myslíš, že není ok? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26688-led-digitálky-ze-70-tých-let/page-8#entry1933910 Upraveno 6. března 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se