Olin.uj Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Velká paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 I když renomované značky přinesly na trh leccos hodně zajímavé, tyto hodinky jsou jedny z vůbec nejfantastičtějších digitálek všech dob. S tím si člověk dokáže vyhrát... Tehdy (1986), když jsem je dostal, tak, ač téměř neznalec not, jsem si metodou pokus-omyl sestavil část melodie "The final countdown".. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 @Van-Direk Je to rebel! Pri nakupovani tri chronomagory preplatil, dva osidil a jednoho... zesmesnil! Ty nam tu teda davas bomby. Co bude dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Já se musím jen přidat a říct super paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Fantastické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Nehynoucí klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Zpět do minulosti.. Přesně takové Kesselky jsem měl :-).. a byl jsem borec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Nejsou to náhodou ty Kesselky, co při přepnutí na dual time, ukazují takový malý globus v rohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Vypadají nádherně a velmi zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Parádní klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dneska jsem je nabidnul manzelce a ohrnula nos. Ty holky vubec nevedi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dneska jsem je nabidnul manzelce a ohrnula nos. Ty holky vubec nevedi. Sent from my iPhone using TapatalkHned bych si je vzal, ani bych nedržkoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Presne. Jsou proste okamziky, kdy by bylo fajn mit za manzelku chlapa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Nestler: máš je parádní... Pěknou neděli všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Diky, ale ty tvoje jsou taky paradni. Tenhle tvuj model mam radsi. Vnimam ho vic jako pansky. Upraveno 6. května 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 To je nádhera. Jenom slintám. Jsou nenošené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Další fantastický kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tohle je jeden z nejhezčích kousků z Hong Kongu. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Jak se tu říká: Ty tu jedeš samý bomby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Dobré úlovky??? :-) teď už to máš vše doma Ty... Máš opravdu parádní kousky.. Ať dělají radost ve sbírce.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se