siwi Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Ja tiež nie, zdajú sa mi divné. Mám nejraději klasický osmihranný tvar. Tohle je takové... Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Já jsem na tom stejně. Na co kupovat všechno tohle, když mi jde taky jenom o ty digitálky (smutný smajlík) Tak šťasný majiteť primiek sa s nimi dlho netešil, už ich posiela ďalej. http://aukro.cz/item1416922209_26_digitalni_hodinky_prim_velmi_dobry_stav.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 nojo, nevypadají šptně. Přesně tyhle jsem nosil v letech 1984 - 1986. Docela by mě zajímalo, jak moc zlobí to zobrazování těch číslic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 nojo, nevypadají šptně. Přesně tyhle jsem nosil v letech 1984 - 1986. Docela by mě zajímalo, jak moc zlobí to zobrazování těch číslic. Asi bude stačiť po rozobraní prečistiť liehom a možno sa to upraví(pomohlo to na kalkulačke toto by nemal byť veťký rozdiel). No aj tak asi cena vyletí vysoko. Skúsim si prihodiť ako minule max. čo som ochotný za ne dať, uvidíme ako ich kto chce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Taky jsem si je dal do sledování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Ahoj digimagori, prave čumim po stopetadevadesaty na Discopribeh a zrovna teď potrebuji ty klasicky digosky, co ma mladej Hrusinskej na ruce. Nechci zakladat nove vlakno, tak pokud mate, nebo o nejakych vite, prosim SZ. Taky jsem takove v roce 1980 - 1985 mel....... Nostalgie je svina Edit: a chlast taky... Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ahoj digimagori, prave čumim po stopetadevadesaty na Discopribeh a zrovna teď potrebuji ty klasicky digosky, co ma mladej Hrusinskej na ruce. Nechci zakladat nove vlakno, tak pokud mate, nebo o nejakych vite, prosim SZ. Taky jsem takove v roce 1980 - 1985 mel....... Nostalgie je svina Edit: a chlast taky... Já na to nekoukal, tak ani nevím, co v tom filmu měl za stroje. Ale jestli kesselky, to není problém ani na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ahoj digimagori, prave čumim po stopetadevadesaty na Discopribeh a zrovna teď potrebuji ty klasicky digosky, co ma mladej Hrusinskej na ruce. Nechci zakladat nove vlakno, tak pokud mate, nebo o nejakych vite, prosim SZ. Taky jsem takove v roce 1980 - 1985 mel....... Nostalgie je svina Edit: a chlast taky... No, jestli měl kesselky, tak ty seženeš i na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Díky, za prve nevím, co jsou Kesselky, za druhe mne to urazi...Ne, vazne; Prd se v tom vyznam, ani nechci.Jen bych si rad sem tam dal na ruku neco, co jsem nosil pred 30 a trochu vice lety.Na Aukro urcite mrknu, ovsem za nasmerovani take dekuji Edit: uz na to moc nevidim.... Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Edit: uz na to moc nevidim.... To je i můj případ. Digitálky nenosím, protože na ně pořádně nevidím, ale vždycky se mi moc líbily a jako dítě jsem po nich neskonale toužil. Ještě mě napadá, že když se nerozhodneš pro kesselky, tak zvol najaká klasická casia. Já přesně nevím, co ten člověk ve filmu na ruce měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 To je i můj případ. Digitálky nenosím, protože na ně pořádně nevidím, ale vždycky se mi moc líbily a jako dítě jsem po nich neskonale toužil. Ještě mě napadá, že když se nerozhodneš pro kesselky, tak zvol najaká klasická casia. Já přesně nevím, co ten člověk ve filmu na ruce měl. řekl bych, že na to Murphy neviděl z jiného důvodu , viz jeho předchozí příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 řekl bych, že na to Murphy neviděl z jiného důvodu , viz jeho předchozí příspěvek. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 řekl bych, že na to Murphy neviděl z jiného důvodu , viz jeho předchozí příspěvek. Máš recht, ale dnes je to o trochu lepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Máš recht, ale dnes je to o trochu lepsi :-) No, a už ses po něčem poohlédl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Tak jsem se konečně dokopal opravit moje Montana 16 Melody Chrono - chyběl jim piezo pípák, takže po melodiích ani stopa. Až budu mít doma chvíli klid, tak to natočím a fouknu na youtube Mimochodem, tady jedna zajímavá aukce: http://cgi.ebay.com/LARGE-Vintage-70s-Lot-LED-Digital-Watches-Baylor-Seiko-/330522358413?pt=Wristwatches&hash=item4cf4aaf28d#ht_500wt_922 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeppWinkler Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Zdravím. Čo hovoríte na tie Primky, čo skončili na Aukre. Pekne sa to vyšplhalo. Ja som mal bohužiaľ limit takmer o tisíc nižší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Pokud ma nekdo tyhle stroje, tak bych je rad koupil. http://www.andydunn.name/WatchDetail.php?watchname=MontanaMelody&watchtype=lcd Dale pak bile W.U.L. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Zdravím. Čo hovoríte na tie Primky, čo skončili na Aukre. Pekne sa to vyšplhalo. Ja som mal bohužiaľ limit takmer o tisíc nižší jo 2550 to je síla vzhledem k tomu popisu ,že některé segmenty displaje nejsou občas vidět. aukro Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Zdravím. Čo hovoríte na tie Primky, čo skončili na Aukre. Pekne sa to vyšplhalo. Ja som mal bohužiaľ limit takmer o tisíc nižší Nojo, co na to říct? Dneska jsou tyhle hodinky v kurzu, ačkoliv v době jejich výroby je nosili akorát ti "chudáci", kteří se k jíným digitálkám nedostali. Ostatně v té době málokdo věděl, že PRIM vůbec nějaké digitálky dělá. Ale ono platí to samé i o ruských digitálkách. Pokud jsou zachovalé, vyšlphá se jejich cena na eBay do závratných výšin. Konkrétně ty dražené primky jsem měl. Nijak hrdý jsem na ně nebyl. Z nostalgie bych si je klidně koupil, ale takovou cenu za ně rozhodně nejsem ochoten dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeppWinkler Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Pokud ma nekdo tyhle stroje, tak bych je rad koupil. http://www.andydunn....y&watchtype=lcd Dale pak bile W.U.L. K tým W.U.L., ale v čiernom, by som sa pridal aj ja. Mal som takmer identické (W.U.L. sa na ne najviac podobá) v polovici 80. a vtedy som sa za ne dosť hanbil, predsa len spolužiaci mali už rôzne so siedmimi melódiami a stopkami Dnes by som ich rád zohnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se