Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale prdlacku, jsou to krasne hodinky Ty siwe!;).

Skoda jen, ze tak malo fotis.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Kterak Péťa kupoval quartzový potápky. Skvělý jsou.. ale jak si tady prohlížim to vlákno, asi zase potřebuju Damasko. Kdyby chtěl někdo měnit..

post-6006-0-64522000-1471350732_thumb.jpg

post-6006-0-93785000-1471351215_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Pekne je mas pane, pekny! Co mit oboje?

Odesláno

Krásný fotky- na té kůži překrásné oblekovky a na tom NATO strapu outdoor. Fotíš parádně. 

Odesláno

Jo jo, tyhle hodinky jsou rafinované - na první pohled jednoduchost sama, ovšem při bližším zkoumání člověk přichází na ty detaily...

Odesláno
  V 17. 8. 2016 v 11:35, Bells napsal:

Proč se jich zbavovat, máš je chvilku a vypadají skvěle, krásné, čisté hodinky, paráda.

No proč, protože je nutně potřebuju já !  :punk:

Odesláno (upraveno)

To jsou vyborny hodinky todlecto. S (pseudo)krokodylem skoro oblekovky, lestenky s paradnima detailama, pritom na natu krasne daj kolo - narazuvzdorny, antimagneticky, 100m.. akorat ve vode jsem s nima nebyl, mam nejakej blok skrzeva ten rucni natah. Jeste ice-hardening a jsem zamilovanej..:)

post-6006-0-95199700-1471692648_thumb.jpeg

post-6006-0-79376000-1471692951_thumb.jpeg

Edit: Teda, ne, ze by me na nich nic nevadilo. Proc napriklad index na jednicce sviti dvakrat tolik, co vsechny ostatni? Kdyz jsem ozralej ve tme, myslim si, ze to musi bejt dvanactka, a najednou je o hodinu min.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Proc porad pases po tom Damasku ? :) Jako, tyhle sinny jsou fakt krasny, ale pravda, kdyz vlezu do damasko haven...vlastne se ti ani nedivim. Ty damaska jsou fakt vyborny, v podstate kterejkoliv model a na tahu jsou neskutecny...

Odesláno

Proste se mi stejska no.. a ten jejich vicemene neposkoditelnej povrch je proste navykovej. Nosis to rok a na tech hodinkach neni jedina vlasecnice - ne skoro jedina, nebo v podstate nic.. ale proste 0. Coz je parada.

• po měsíci...
Odesláno

Todleto jsou vyborny hodinky. Za vicemene cenu Monster safir, asi kapku lepsi strojek s rezervou natahu, jsou o fous min hnusny, taky svitej jak baterka.. se divim, ze je tady nema vic lidi. Teda, na kolo to neni, jsou moc tezky. Ale na takovou podvecerni koupacku v Labi..:)

post-6006-0-02299000-1474823112_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...