Micey Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Navonena bida na 22mm starym namornim natu. Vypada to blbe, tak jsem to radsi prohnal nejakym filtrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Ale prdlacku, jsou to krasne hodinky Ty siwe!.Skoda jen, ze tak malo fotis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Navonena bida na 22mm starym namornim natu. Vypada to blbe, tak jsem to radsi prohnal nejakym filtrem.. photostudio_1450603231528.jpg Že to sem vôbec dávaš. Bezduché kŕčovité hodinky, z vypečenej rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Kterak Péťa kupoval quartzový potápky. Skvělý jsou.. ale jak si tady prohlížim to vlákno, asi zase potřebuju Damasko. Kdyby chtěl někdo měnit.. Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Pekne je mas pane, pekny! Co mit oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 To je napad! A rovnou prikoupim nejaky ty Pateky, Royal Oak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Konečně na nějakym normálnim řemenu. Military style:) Ten cifr je normálně krásnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 tvl ty seš zvíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Mlč a naval nějaký Déčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Proč se jich zbavovat, máš je chvilku a vypadají skvěle, krásné, čisté hodinky, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Krásný fotky- na té kůži překrásné oblekovky a na tom NATO strapu outdoor. Fotíš parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jo jo, tyhle hodinky jsou rafinované - na první pohled jednoduchost sama, ovšem při bližším zkoumání člověk přichází na ty detaily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Proč se jich zbavovat, máš je chvilku a vypadají skvěle, krásné, čisté hodinky, paráda. No proč, protože je nutně potřebuju já ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ty Sinny jsou nádherný + fota krásně čistý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 On ten iphone je sice krám, ale fotit celkem umí no:) Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Skvělý hodinky, dlouho jsem je v inzerci chodil vočumovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) To jsou vyborny hodinky todlecto. S (pseudo)krokodylem skoro oblekovky, lestenky s paradnima detailama, pritom na natu krasne daj kolo - narazuvzdorny, antimagneticky, 100m.. akorat ve vode jsem s nima nebyl, mam nejakej blok skrzeva ten rucni natah. Jeste ice-hardening a jsem zamilovanej.. Edit: Teda, ne, ze by me na nich nic nevadilo. Proc napriklad index na jednicce sviti dvakrat tolik, co vsechny ostatni? Kdyz jsem ozralej ve tme, myslim si, ze to musi bejt dvanactka, a najednou je o hodinu min. Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Proc porad pases po tom Damasku ? Jako, tyhle sinny jsou fakt krasny, ale pravda, kdyz vlezu do damasko haven...vlastne se ti ani nedivim. Ty damaska jsou fakt vyborny, v podstate kterejkoliv model a na tahu jsou neskutecny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Proste se mi stejska no.. a ten jejich vicemene neposkoditelnej povrch je proste navykovej. Nosis to rok a na tech hodinkach neni jedina vlasecnice - ne skoro jedina, nebo v podstate nic.. ale proste 0. Coz je parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Todleto jsou vyborny hodinky. Za vicemene cenu Monster safir, asi kapku lepsi strojek s rezervou natahu, jsou o fous min hnusny, taky svitej jak baterka.. se divim, ze je tady nema vic lidi. Teda, na kolo to neni, jsou moc tezky. Ale na takovou podvecerni koupacku v Labi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se