vintage Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Dobre Mitak Už dle tohoto skóre je jasný že typictejsi bondovky jsou prostě Rolexky a basta fidly 8-)
Daemonultimate Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Je to tak jedno kdo co nosil, je to JENOM reklama na zblbnutí potenciálních zákazníků, rozvíjejte dál debatu o kvalitě, ta byla super, ať se něco dovím. A co ty Sinny, jejichž kvalita zpracování tu byla vynášena do nebes? Jak jsou na tom v porovnání s dražšími modely o nichž je tu řeč? A co o dost levnější LHC používající mustr Swatch Group? Mají problém ve zpracování? Nemyslím konstrukci, design, výbavu ... ale zpracování.
wizard-ov Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 LHC jsou v pohodě. Měl jsem je párkrát v pazourech, dokonce jsem zvažoval i to že si jedny modré koupím...no jednou to určitě přijde.
Daemonultimate Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Já toho měl v ruce taky dost, ale kromě základních věcí jako je vůle lunety, lícování částí, přesnost spony a podobně toho ze zpracování moc nepoznám, nevim jestli tenhle neostrý úhel byl záměrem konstruktéra nebo je to nepřesnost a td. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Daemonultimate
rekib1 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Já bych řekl, že už hodinky od Certiny, které jsem měl, jsou velmi kvalitně zpracované, samozřejmě, že jsou potom znát technologie povrchových úprav, které později ovlivní LOOK hodinek...Vše se potom odráží na ceně hodinek a řekl bych jednoduše, že každá hodinářská firma má své designové rysy, které nelze srovnávat se zpracováním.. Co mě třeba překvapilo v dojmu hodinek je, že například u Fortisu je zpracování celkem v pohodě a pak k celkem masivním kovovému tahu dají, řekl bych nevhodnou plechovou sponu, která mi zkazila celý dojem hodinek, to jsou prvky, které mi třeba vadí.. Upraveno 10. července 2015 uživatelem rekib1
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Mne treba LHC nazivo zklamaly,nemuzu si pomoct,ale na me pusobej strasne lacine,nejde o to,ze je to de facto low cost od Longines,ale vubec me nechytly za srdce,ale ani trochu.Ale to bude asi tim,ze se mi od tohodle brandu libi asi pet modelu.
tano Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 6:36, villain83 napsal: Mne treba LHC nazivo zklamaly,nemuzu si pomoct,ale na me pusobej strasne lacine,nejde o to,ze je to de facto low cost od Longines,ale vubec me nechytly za srdce,ale ani trochu.Ale to bude asi tim,ze se mi od tohodle brandu libi asi pet modelu.Tady bych si malinko dovolil oponovat, LHC se dle mne urcite vymykaji soucasne produkci Longines, v jejich zaplave nemastnych xy typu chron jsou jine, jeden aby se v tom vyznal.Nerikam, ze to je uplne top na top, ale za ty penize pekne hodinky co maji smrnc. Jsou decentni, nizke, velka wr - co u Longines neni pravidlo.
sibirnaya Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 ja osobne, nez modry bondovky, tak mam radsi, a i mi lip sednou, modry hujerky..
SCIFI Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 nedávno jsem měl na ruce Doxy a že bych tam viděl nějaký rozdíl ve zpracování oproti SDDS který jsem z ruky sundal to fakt ne.
financ Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 7:14, sibirnaya napsal: ja osobne, nez modry bondovky, tak mam radsi, a i mi lip sednou, modry hujerky..taky mi modrý akváče přijdou lepší. Tahu u bondovek jsem nikdy nepřišel na chuť
prischera Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Mě teda zrovna tah u akváčů přišel hroznej. Jak u hodinek za desítku. Ale sto lidí, sto chutí...
gougy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Je vtipné, že "pravější" Bondovky jsou ty z knížky a ne ty z filmu (přitom jsem přesvědčený, že více lidí je musí znát z novějších filmů (takže Omega) a sledovanost vs. čtenost je jasná)Image je na nic, kupujte G-shock
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Za mě zůstanou bondovky navždy tyhle
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 7:11, tano napsal: Tady bych si malinko dovolil oponovat, LHC se dle mne urcite vymykaji soucasne produkci Longines, v jejich zaplave nemastnych xy typu chron jsou jine, jeden aby se v tom vyznal.Nerikam, ze to je uplne top na top, ale za ty penize pekne hodinky co maji smrnc. Jsou decentni, nizke, velka wr - co u Longines neni pravidlo. Tak je pravda,ze jdou i novy sehnat za slusnej peniz,nicmene ja bych ty hodinky nenosil ani z nudy,prose mi prijdou takovy nijaky.
warann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) V 10. 7. 2015 v 8:31, Josef01 napsal: Za mě zůstanou bondovky navždy tyhleJj, akorát to NATO má špatnou šířku . Upraveno 10. července 2015 uživatelem warann
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 To máš pravdu, Bond měl o 5 mm užší.
warann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jednou si je pořídím i přesně s tímhle strapem
tano Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 8:41, villain83 napsal: Tak je pravda,ze jdou i novy sehnat za slusnej peniz,nicmene ja bych ty hodinky nenosil ani z nudy,prose mi prijdou takovy nijaky.Chapu a respektuji;).
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak to držím palce, sehnat je v původním není tak jednoduché (neli nemožné) no a pak se člověk musí rozmyslet zda koupit dům nebo hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se