Přejít na obsah

Proč Rolex?

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Jsem je dal na ruku a nic!Jak to?:-)

Jsem divnej?Nebo jinej?

Jestli seš divnej, to nevim, bo tě neznam, ale Rolady jsou hodinky, jako každý jiný. Stojej balík a kupujou si je lidi, co na ně maj,...    o ničem jinym to neni. Co je fajn, že si drží cenu a mají slušnou komunitu kolem a příběh. Nic víc v tom nehledej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Doporucuju prostudovat tohle vlakno:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29570-co-na-nich-v%C5%A1ichni-m%C3%A1te/

A taky pribeh Hanse Wilsdorfa a Rolexu. A na to PROC ti nikdo neda tu jedinou spravnou odpoved, tu si budes muset najit sam. ;)

Diky za odkaz, mam za sebou nekolik stranek a moc zajimave vlakno :-)

Dohledal jsem i neco k te historii, take pekne cteni http://www.svycary.cz/rolex 

Odkaz ke komentáři

Souhlas, Rolex je Rolex, ja je taky chci a taky na ne zatim nemam:).

Odkaz ke komentáři

no a podstatný důvod pro chronomagory, který hodinky fakt točí je, že na nich neulítnou.... to v podstatě žádná jiná značka tady na fóru nedokáže....když si vemu jak se v inzerci motají furt dokola bécčka, tagy atd. a jak se furt snižuje cena, aby se vůbec prodaly, tak potom proti tomu rolex, když už se do inzerce náhodou dostane - co si budem povídat, většina prodejů rlx je mimo inzerci, tak jsou pryč hned..... většinou ten den - pokud to teda nejsou nějaký bikolory s šutrama..... :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem je na pocatku "jen tak" zkusil. A prestoze jsem velkej fanda Panerai, nosim suby nebo gmt stale velmi rad. Nepletou se, jsou dobre citelny, muzu s nima kamkoliv. Vlezou se pod rukavici na motorku, na paraglide, jde se s nimi valet v bahne na vejlete terennim autem i zajit na nejaky pracovni jednani. A nebojim se s nima skocit si ve ctvrty cenovy skupine na zachod, protoze nikoho nenapadne, ze by takhle maly a obycejne vypadajici hodinky, mohly bejt fakt pravy Rolexky. A maj inhaus, rychloregulaci obvodu naramku, velkej datum a diky historii a aure ktera kolem nich je, i neskutecnou likviditu.

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...