nivarox Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Tak se nám s manželkou povedl na letošní dovolené v Chorvatsku husarský kousek - zapařit si každý svoje časoměrné stroje. Já svoje nedávno koupená čínská Humberta. Nechť to poslouží jako důkaz, že parexácké komponenty nejsou to pravé ořechové. Ale já s tím rizikem do bazénu (naštěstí ne do moře) šel. Provedl jsem vylovení a vysušení a šup s nimi k panu "doktorovi" na utěsnění korunky, které tam pravda vůbec nebylo. Ta manželčina Casia, mě ovšem zklamala . Myslel jsem, že těch 5ATM (na plavání) je pravdivých, ale chyba lávky. Také jsem provedl vysušení svépomocí a už jsou OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Na moře stačí i Seiko 5 s wr 0,0, záleží na stavu hodinek...
vrufino Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Záleží na spoustě okolností.Viděl jsem zapařený Panerai.....
Liqid Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Na moře stačí i Seiko 5 s wr 0,0, záleží na stavu hodinek... Tys někdy viděl pětky s WR 0,0 jo?
Frostie Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Jo. Bez udání tlaku, pouze WR. Dejme tomu, že teoreticky můžou mít 3 bar...
financ Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Zapařkovost je nemoc z Parexa a je nakažliva. Se nediv.Spis bych se bál, aby to nechytly i ostatní hodinky.
sery.vlk Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Vy toho naděláte.Už je to pár roků tomu nazad, co jsem malýmu bráškovi věnoval Archimede Klassik na náramku (tehdy byly u Kubsona za pár kaček). Líbily se, nosil je všude, do práce (pan úředník) i na dovolenou. Když jsem zjistil, že dovolenou s nimi trávil u moře a v moři, omejvali mne. Archimedům to bylo jedno. Akorát jsou za ty roky trochu poškrábaný a potlučený, ale nic, co by nešlo rozleštit .-) Edit: jak mám trochu bublinek v krvi, vynechává mi to slova... Upraveno 18. července 2015 uživatelem sery.vlk
nivarox Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Zapařkovost je nemoc z Parexa a je nakažliva. Se nediv.Spis bych se bál, aby to nechytly i ostatní hodinky.
bohus76 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Zdar chlape,vidím,že sis chtěl udělat vodní hodinky :-)Měls raděj okoupat své nerez sporty 2. /tam doufám,že by to bylo v pořádku /. Upraveno 18. července 2015 uživatelem bohus76
Daemonultimate Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ty Casia jsou nějaký stoletý ne, přetěsnění a tlakovka odhaduju léta neproběhla, jestli je tomu tak, co Tě překvapilo?
nivarox Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Jo, někdy příště. Ale prvně musí jít na malý update.
5etter Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Přihodím zapařenky po tchánovi. Myslím, že tam teče okolo dýnka. Spodek pouzdra je tak vyžranej, že dýnko úplně nezakryje těsnicí gumičku.Ani jsem se se psem nekoupal, stačilo si párkrát během dne umýt důkladněji ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Rychle otevřít a vysušit,šmarjá Však jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zítra šup do prodejního vlákna
A_J Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Bohužel se přidávám do klubu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) No teda. U tech fortisek jsem mirne v soku. Dyk maj stoubovaci dynko i korunku, ne? Upraveno 23. září 2015 uživatelem Kid_A
A_J Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Bohužel, a to šlo jen o mytí rukou (a teda poměrně vysokou vlhkost ovzduší), ani v moři nebyly Sice jsem je pořizovala cíleně s tím, že když je na cestách zlikviduju, nebude to taková škoda, ale pěkně mě to štve, protože jsem jim nedala vůbec zabrat a takhle to vypadá...
Georgeisin Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Ty byly nové nebo z druhé ruky? I Fortis se hojně replikuje, tam je zpravidla WR pouze teoretická hodnota. To by mě u nových fakt vyvedlo z míry.
A_J Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Z druhé ruky, ale o kopii se 100% nejedná. Bohužel jsem nestihla servis hned po koupi jak jsem měla v plánu, tak holt až po návratu do ČR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se