Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se nám s manželkou povedl na letošní dovolené v Chorvatsku husarský kousek - zapařit si každý svoje časoměrné stroje. 

Já svoje nedávno koupená čínská Humberta.  Nechť to poslouží jako důkaz, že parexácké komponenty nejsou to pravé ořechové. Ale já s tím rizikem do bazénu (naštěstí ne do moře) šel. Provedl jsem vylovení a vysušení a šup s nimi k panu "doktorovi" na utěsnění korunky, které tam pravda vůbec nebylo. 

Ta manželčina Casia, mě ovšem zklamala :thumbsdown_anim: . Myslel jsem, že těch 5ATM (na plavání) je pravdivých, ale chyba lávky. Také jsem provedl vysušení svépomocí a už jsou OK. :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Vy toho naděláte.

Už je to pár roků tomu nazad, co jsem malýmu bráškovi věnoval Archimede Klassik na náramku (tehdy byly u Kubsona za pár kaček). Líbily se, nosil je všude, do práce (pan úředník) i na dovolenou.

Když jsem zjistil, že dovolenou s nimi trávil u moře a v moři, omejvali mne. Archimedům to bylo jedno. Akorát jsou za ty roky trochu poškrábaný a potlučený, ale nic, co by nešlo rozleštit .-)

Edit: jak mám trochu bublinek v krvi, vynechává mi to slova...

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno (upraveno)

Zdar chlape,vidím,že sis chtěl udělat vodní hodinky :-)

Měls raděj okoupat své nerez sporty 2. /tam doufám,že by to bylo v pořádku /.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Přihodím zapařenky po tchánovi. Myslím, že tam teče okolo dýnka. Spodek pouzdra je tak vyžranej, že dýnko úplně nezakryje těsnicí gumičku.

Ani jsem se se psem nekoupal, stačilo si párkrát během dne umýt důkladněji ruce.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

No teda. U tech fortisek jsem mirne v soku. Dyk maj stoubovaci dynko i korunku, ne?

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Bohužel, a to šlo jen o mytí rukou (a teda poměrně vysokou vlhkost ovzduší), ani v moři nebyly :(  Sice jsem je pořizovala cíleně s tím, že když je na cestách zlikviduju, nebude to taková škoda, ale pěkně mě to štve, protože jsem jim nedala vůbec zabrat a takhle to vypadá...

Odesláno

Z druhé ruky, ale o kopii se 100% nejedná. Bohužel jsem nestihla servis hned po koupi jak jsem měla v plánu, tak holt až po návratu do ČR :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...