Přejít na obsah

Prosba o radu - sušička prádla

Klokan

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S Miele neuděláš chybu. Je to poslední mohykán mezi spotřebiči. Objektivní ale úplně nejsem, protože jsem 100% Miele positive. Než koupíš sušičku tak si se ženou projděte štítky u prádla, ať potom nejste překvapeni, že tam skoro nic nesmí...

Upraveno uživatelem hedonista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem susil v susicce, vubec jsem netusil, ze tam neco muze "nesmet". Ale mame temer vsechno z bavlny. Strkal jsem do toho vsechno obleceni, co jsem pouzival - kalhoty, kosile, tricka, trencle, fusakle... Zkusim vymamit z manzelky, jestli nema fotku - pracka i susicka byla, myslim, GE a oboji byla hruba mechanika technologicky na urovni 60. let :). Zas se na tom nemelo moc co podelat.

Odkaz ke komentáři

My jedeme všechno Bosch / Siemens a spokojenost, Preis-Leistungs-Verhältnis je sehr gut. :)

Gesendet von meinem Bluboo S1 mit Tapatalk

Aj my jedem na Bosch/siemens a prý do sušky jde taky téměř vše mimo džíny a věci co by se příliš zmenšili. Zásadně doporucuju nedávat tam merino.. po usušení jsem svetr daroval dítěti v rodině.. z velikosti L bylo xxs.

Bosch pracku mi v zaruce opravovali asi 2x..

Odkaz ke komentáři

Nekupoval bych už si nic jen podle značky. Včerejší sláva- polni tráva. Resp. nic, na co se na ebay bežně prodávaj sety součástek na opravu obvodů plánované životnosti. http://www.ebay.com/itm/Lnk304gn-Lnk304-kit-per-scheda-Lavatrice-Asciugatrice-Rex-Electrolux-Zoppas-AeG-/282658283063?hash=item41cfbf1e37:g:an4AAOSwrSdZiYfI

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...