milan79 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Kamarát mal v byte nejaké spotrebiče Beko a posralo sa mu snáď všetko čo sa mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 AEG mame ji 12 let, sušíme každý druhý den a co se týká užitnosti, tak perfektní... stála tehdy snad 18tis a trochu jsem nadával ale po zkušenosti s touto značkou jsem mile překvapen! Jak kiksne tak koupím zase AEG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 U nás Aeg jak pračka tak sušička a velká spokojenost. Beko je v pohodě poměr cena, výkon ale žádná hitparáda to určitě není co si s prodavačema povídám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Ja mam AEG pracku osum let, suska ted po osmi klekla, tak sem koupil zas AEG a uvidime. Jeden z vyssich modelu, stala nakejch 14, pet let zaruka. Na Miele pecu, kdo se ma s tema 100+ kilovejma masinama tahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Pracku mame Electrolux neco pres 10 let. Az odejde, chtel bych jit do Miele. U susicky tak vyhranenej nazor nemam. Kdyz se podela pracka, je to pruser, u susicky to by to byl jen vopruz. Omrknu ty AEG a zajdu se poradit do kramu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) S Miele neuděláš chybu. Je to poslední mohykán mezi spotřebiči. Objektivní ale úplně nejsem, protože jsem 100% Miele positive. Než koupíš sušičku tak si se ženou projděte štítky u prádla, ať potom nejste překvapeni, že tam skoro nic nesmí... Upraveno 24. září 2017 uživatelem hedonista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Kdyz jsem susil v susicce, vubec jsem netusil, ze tam neco muze "nesmet". Ale mame temer vsechno z bavlny. Strkal jsem do toho vsechno obleceni, co jsem pouzival - kalhoty, kosile, tricka, trencle, fusakle... Zkusim vymamit z manzelky, jestli nema fotku - pracka i susicka byla, myslim, GE a oboji byla hruba mechanika technologicky na urovni 60. let . Zas se na tom nemelo moc co podelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Ono tam to prádlo dostává dost na frak. A tak se zřejmě značkoví výrobci hader jistí. Dámský hadry jsou na tom hůř. My už tam sušíme v podstatě jen ložní, ručníky, župany atd. A na to je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 My tam susime prej vsechno, ted sem se ptal manzelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Tak jen fotka otevreny pracky. Znama to komentovala, ze je to velka forma na babovku . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 My tam susime prej vsechno, ted sem se ptal manzelky My prý také říkala právě manželka, to ovšem vysvětluje proč některé outdoor hadry už může nosit tak maximálně můj kluk :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Toz to nedokazu posoudit, Armani outdoor hadry nesije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Toz to nedokazu posoudit, Armani outdoor hadry nesije +1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Tak jen fotka otevreny pracky. Znama to komentovala, ze je to velka forma na babovku . No hlavně ty můžeš tohle normálně používat na pařby, naskládáš do toho chlast, pivo, zasypeš ledem a máš vystaránona celý večer, lednička zůstane volná na chlebíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 My jedeme všechno Bosch / Siemens a spokojenost, Preis-Leistungs-Verhältnis je sehr gut. Gesendet von meinem Bluboo S1 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 My jedeme všechno Bosch / Siemens a spokojenost, Preis-Leistungs-Verhältnis je sehr gut. Gesendet von meinem Bluboo S1 mit TapatalkAj my jedem na Bosch/siemens a prý do sušky jde taky téměř vše mimo džíny a věci co by se příliš zmenšili. Zásadně doporucuju nedávat tam merino.. po usušení jsem svetr daroval dítěti v rodině.. z velikosti L bylo xxs. Bosch pracku mi v zaruce opravovali asi 2x.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 U nás zase AEG.....pračka, sučička i sklokeramika v kuchyni, mám dojem, že až mi klekne lednice tak to co se koupí bude taky asi od AEG...............mi totiž nenápadně něco v tom směru naznačovala ta moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 My máme sušičku od Siemense přes 5 let a sušíme denně, naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Žena našla fotku kompletní sestavy, aneb jak se pere a suší v Texasu v roce 2017 . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Nekupoval bych už si nic jen podle značky. Včerejší sláva- polni tráva. Resp. nic, na co se na ebay bežně prodávaj sety součástek na opravu obvodů plánované životnosti. http://www.ebay.com/itm/Lnk304gn-Lnk304-kit-per-scheda-Lavatrice-Asciugatrice-Rex-Electrolux-Zoppas-AeG-/282658283063?hash=item41cfbf1e37:g:an4AAOSwrSdZiYfI Upraveno 27. září 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se