pandice73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Kamarát mal v byte nejaké spotrebiče Beko a posralo sa mu snáď všetko čo sa mohlo.S kamarátem jde i to Beko do háje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Oživím tohle téma, potřebuju nahradit v současné době umírající Bosch něčím novým - AEG, Siemens? Máte někdo kontakt nebo doporučení na někoho - umíte zařídit, udělat cenu a přivést? Potřebuju sušičku a pračku - čím dříve tím lépe. Dík. Případně pokud máte někdo doporučení na nějaký dobrý kus se kterým jste spokojení - sem s ním. Upraveno 10. října 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Toz nakonec Miele a vzali jsme double i s prackou.Do baraku to stehovali tri chlapi, ze prej na Miele jezdi ve trech . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kolegové měl bych dotaz na zkušené. Potřebuji pračku se sušičkou, ale hloubka max 45 cm. Na sebe ty přístroje taky dát nemůžu, takže combo. Je to hodně špatně tahle úzká kombinace nebo to funguje? Někdo to tu zmiňoval myslím, ale nedohledal jsem to.Díky za infoIce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Pračko-suška nikdy pořádně nefungovala a asi ani nebude, řešil jsem to zrovna před týdnem a ptal se na to několika lidí, kteří je dělají, značek taky několik a opravdu pořádně to nefunguje asi nikomu. Všichni mi řekli, že pokud chci k pračce i sušku, tak zásadně zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Pračko-suška nikdy pořádně nefungovala a asi ani nebude, řešil jsem to zrovna před týdnem a ptal se na to několika lidí, kteří je dělají, značek taky několik a opravdu pořádně to nefunguje asi nikomu. Všichni mi řekli, že pokud chci k pračce i sušku, tak zásadně zvlášť.jo to je pravda, švagr má kombi a nic moc proti našemu AEG nehledě k tomu, že si zbytečně při sušení blokuješ pračku.................což se týka hlavně rodin kde jsou malý děti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ano to je další z těch špatných vlastností a je toho i mnohem víc. Já o tom dostal několik "přednášek" protože jsem se pořád cukal a chtěl jsem kombinaci, ale pak jsem pochopil, že tudy cesta nevede. Blokování pračky během sušení, sušit se nedá taková náplň, jako při praní, tzn třeba pračka na 8kg, 8kg nesuší, musí tam být méně a co s tím zbytkem že..dále spotřeba, dvojnásobek věcí, co se mohou podělat, těch proti to má víc, než pro.Chápu, že místa není vždy nazbyt, ale zároveň jsem si poslechl X možností řešení solo pračky + sušičky, krom těch standardních verzí na sebe, nebo vedle sebe. Suška se dá třeba někam vestavět a klidně to nemusí být ani v koupelně.Sám teď řeším, jestli přece jen dát sušku nad pračku s mezikusem (moc se mi to nelíbí, protože je z toho pak vizuálně monstrum), nebo rovnou nechat udělat vestavbu i s nějakou skříní, aby se to co nejvíc schovalo a nejspíš půjdru právě touto cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Přizn?m se, že spotřebu neřeším (daň kompromisu) Spíš jestli to skutečně pere, suší. Jestli to prádlo je suché a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Spotřebu energie řešit nemusíš, pračka a sušička zvlášť na jeden cyklus spotřebují cca stejně jako prackosušicka, ale ta pračkosušicka má (kvůli chlazení tipuju) neuvěřitelnou spotřebu vody, na cyklus vyprání a usušení je to klidně 120 litrů vody, pračka samotná je cca 45 litrů. Při průměrných 200 cyklech za rok a životnosti (povede-li se) 10 let je to 150 m3, to je asi 11tisíc korun navíc za vodu. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Přizn?m se, že spotřebu neřeším (daň kompromisu) Spíš jestli to skutečně pere, suší. Jestli to prádlo je suché a tak Spotřebu přesně rozvedl tommas, nejde ani o energii, jako o vodu, ale pokud toto přejdeš, tak ok. Každopádně ke tvému dotazu, ne pračko-suška prostě nefunguje pořádně. Praní funguje tak nějak normálně, ale se sušením je problém. První, že nemůžeš sušit plný objem pračky, jak už jsem psal a druhý, že to ani nesuší pořádně. Vím, že si všude možně můžeš přečíst, že to funguje, ale pravda je jiná. Marketing je mocný (to mi také bylo řečeno) a recenze od lidí, kteří napíšou na Heuréku, jak je to super po týdnu používání mají také vypovídající hodnotu 0 Já jsem o tom mluvil přímo s lidmy, kteří dělají dané značky, které mají pračko-sušky v sortimentu (bavil jsem se o x značkách, od Beka až po Samsung a další) a každý mi řekl, ať to nekupuju a koupím sólo sušičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ja bych do kombinace nesel - cely system je slozitejsi a tudiz nachylnejsi k problemum. Kdyz se pokazi samotna susicka, tak je to akorat opruz. Kdyz se pokazi pracka, je to prusvih, protoze prat proste musis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Pánové díky! Myslím, že mě to stačí )) I když mě to *** ta vaše odpověď, protože náhradní řešení je v mém případě fest drahé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Spotřebu energie řešit nemusíš, pračka a sušička zvlášť na jeden cyklus spotřebují cca stejně jako prackosušicka, ale ta pračkosušicka má (kvůli chlazení tipuju) neuvěřitelnou spotřebu vody, na cyklus vyprání a usušení je to klidně 120 litrů vody, pračka samotná je cca 45 litrů. Při průměrných 200 cyklech za rok a životnosti (povede-li se) 10 let je to 150 m3, to je asi 11tisíc korun navíc za vodu.To již není u dražších typů pravda. Ona ta kombinovaná pračkosušička sice stojí o něco víc jako pračka a sušička dohromady a náplň pro sušení je opravdu menší, než pro samostatné praní, ale když opravdu není místo, je to řešitelné s přibližně stejnou spotřebou vody i elektřiny jako samostatné spotřebiče. Tedy neberu v úvahu, že když se má sušít, tak musí naplnit cca o 1 kg prádla míň, než kdyby jenom prala. Takže spotřeba bude v reálu o něco vyšší.Kvalita praní a sušení je subjektivně stejná (porovnávám po cca ročním provozu kombinace ve vinném sklípku, jehož 2+kk dcera dočasně zabrala na bydlení a samostatných spotřebičů doma, prací prášky jsou v obou případech z Rakouska). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nás od kombinace 2v1 odradil snad každý prodavač, expert, kámoši s kterými jsem to řešil. Kupuje se to z jediných výhod, kterými jsou cena a prostor. A za kvalitní, které už opravdu dobře suší a perou dáš možná víc peněz, než když se koupí zvlašť. Jo, ale pokud není místo, jiná možnost samozřejmě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Nás od kombinace 2v1 odradil snad každý prodavač, expert, kámoši s kterými jsem to řešil. Kupuje se to z jediných výhod, kterými jsou cena a prostor. A za kvalitní, které už opravdu dobře suší a perou dáš možná víc peněz, než když se koupí zvlašť. Jo, ale pokud není místo, jiná možnost samozřejmě není. U mě to samý, kombinaci jsem neřešil už jenom z toho důvodu, že v koupelně můžu klidně i tacovat a kombinovaný věci mě tedy nikdy neuspokojily. Už jenom z toho důvodu když se jedna funkce posere a servisák si to odveze tak jsi vlastně bez ničeho............a testy kombinovanejch věcí mě taky nikterak nenadchly http://www.ktery.cz/pracky-se-susickou Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Zdravím,vím, že je lepší koupit každý kus zvlášť, ale malý pronajatý byt = málo místa a na sušák už vůbec ne... Takže bych poprosil o radu ohledně přístroje 2 v 1.Co jsem se tady dočetl, tak lepší než kondenzační je teplené čerpadlo (u prvního typu téměř totožná spotřeba vody při praní jako při sušení). Vyrazil jsem do Okay a prodavači sdělil svou představu s cenovkou okolo 30k. Nic takového tam neměli a začal mne masírovat a nabízet u nich nejdražší model skladem, AEG L7WBE69S. Navíc momentálně za "super" cenu cca 16.500,- Kč (Okay má "víkend bez DPH"). Doma jsem se podíval do specifikace a spotřeba vody na cyklus 99 l mi přijde fakt hodně. Dokážete pls doporučit nějakou kombinaci s tepelným čerpadlem? Je potřeba pro takový model nějaká další stavební úprava? Některé diskuze to udávají jako nutnost...?Díky za radyR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 nazdar ricousů koupil jsem tu přesně před třemi lety kombinaci LG od Františka, který se tím nějak asi zabýval .... byla mi Františkem doporučena a i přes mojí nedůvěru v tuhle značku primárně zaměřenou na televize a jiné elektrické výdobytky pračka stále funguje finanční rozpočet rodinný za ty tři léta to zatím nijak nerujnuje .... naopak nám chodí přeplatky uvedl bych ti i konkrétní model, ale fakt to nevím a stejně se už vyrábí jiné ..... nicméně to stálo asi 18 nebo 19 tisíc po velké slevě * takže když to po sobě čtu, tak je to taková informace neinformace ...... vlastně jo ..... kup LG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Tak ty Ypouši říkáš že jako LG? Já ti nevim, ale jak jsem z těch Sudet, tak já furt nějak tíhnu k těm našim bejvalejm okupantum, tj. hergestellt in Deutschland. Aber co je vlastně dneska při tej globalizaci ještě echt dojč? No, našel jsem tuhle Siemens, ale nevim, jestli jako jo nebo ne. Jsem prase, a i když budu sám, poběží to obden a odmítám prádlo někde rozvěšovat, proto sušička. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Toz nakonec Miele a vzali jsme double i s prackou.Do baraku to stehovali tri chlapi, ze prej na Miele jezdi ve trech .Sent from my iPhone using TapatalkTak sem nakonec taky dnes objednal Miele pracku a susicku a zdarma v akci 10 let zaruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ahojte,byl jsem rozhodnutý koupit sušičku Bosch WTW876WBY, ale když jsem se na ni byl v prodejně podívat, na štítku bylo made in Poland..., tak nevím. Máte někdo zkušenosti s německou technologií z polské továrny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se