bob.zizka Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 No jo, jsou mi velké. Kéž by nebyly...Neviděl bych to tak tragicky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Děkuji pánové za podporu! Bohužel po nákupu BB58 se zasadne změnilo me (subjektivní) vnímání optimální velikosti a hmotnosti hodinek :-) BB58 je skutečně radost a fyzické blaho mít na ruce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Mám to stejně s obvodem zápěstí 18.5 - 19cm. Jasně, unosím i PO 43.5mm ale není to taková radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Děkuji pánové za podporu! Bohužel po nákupu BB58 se zasadne změnilo me (subjektivní) vnímání optimální velikosti a hmotnosti hodinek :-) BB58 je skutečně radost a fyzické blaho mít na ruce!Mne sa stalo to iste... stastne som nosil cervene BB41 az kym mi niekto nedal vyskusat BB58... Ja by som si na tvojom mieste aspon na chvilu nechal oboje. Su to predsa len ine hodinky a mohli by v zbierke spokojne co-existovat. Mne to funguje s BB58 a Moonami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Mám to stejně s obvodem zápěstí 18.5 - 19cm. Jasně, unosím i PO 43.5mm ale není to taková radost. jakej máš tvar? Já mam tak 18 a Pelagosy uplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Lovečák jak vyšitej. Já unosím i velké hodinky, ale není mi to pohodlné, to jsem chtěl sdělit příspěvkem výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Pak se právě divím, mám taky lovečák, že chceš spíš menší, BB58 sou super, ale sou na mě prostě malý, tak proto Pelagosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Začal jsem tíhnout k pohodlí. Mám teď na ruce GS 37mm a to je slast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Kancelářská... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Kancelářská...Nosíš je denňe? Včera na Uhrforu první zmínka k P01 o závadě na strojku. Nejde ruční nátah a na automat se po chvíli zastaví pokaždý s vteřinovkou na devítce. Doufám že je to ojedinělý a ne jako datum u Gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Denně je nenosím. Tak nějak to střídám. Ale žádné problémy nepozoruju, když je mám den na ruce, pak klidně tři dny jdou v trezoru.Manuální nátah přiznám se že nepoužívám. Dám je na ruku a po chvilce nošení nařídím čas.U mě zatím vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ten kolega tam píše,že je odložil a po pár dnech chtěl znova vzít,chtěl je natáhnout,ale v hodinkách jen hrká a nejde to a jak jsem psal,když natáhne automatem, tak i tak se zastavujou. Nekoukal jsem podle reference ale předpokládám, že strojek je schodný třeba s Black Bay Heritage tak to spíš bude problem jednoho kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Denně je nenosím. Tak nějak to střídám. Ale žádné problémy nepozoruju, když je mám den na ruce, pak klidně tři dny jdou v trezoru.Manuální nátah přiznám se že nepoužívám. Dám je na ruku a po chvilce nošení nařídím čas.U mě zatím vše v pořádku.co ty plochy, magnet na skrabance? jak to vypada ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Já jsem na hodinky opatrný :-D když hrozí poškrábání (dělám třeba něco na zahradě) beru si jiné, řekněme levnější, pracovní.Jinak zatím je mám jako nové. Ale ono to přijde, tomu zase věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ten kolega tam píše,že je odložil a po pár dnech chtěl znova vzít,chtěl je natáhnout,ale v hodinkách jen hrká a nejde to a jak jsem psal,když natáhne automatem, tak i tak se zastavujou. Nekoukal jsem podle reference ale předpokládám, že strojek je schodný třeba s Black Bay Heritage tak to spíš bude problem jednoho kusu.Souhlasím, bude to individuální záležitost. Ten strojek je poměrně rozšířený. Kdyby to bylo něco systémového, projevilo by se to už dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Jedna se o kalibr MT5612, který od Tudoru převzal do svých tříruček Breitling, tak tam bych nějaké obecné issue skutečně neočekával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Kancelářská...Keď som ich videl prvý krát v Baseli nejak ma neoslovili ale keď som ich mal na ruku pred týždňom tak na ne neviem zabudnúť. Fakt sú parádne a to by som v marci nepovedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 ...finest... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Toto je fajne kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 NF: nenosím je moc často, ale vždycky mě udělají velikou radost, Moty, díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se