Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

Děkuji pánové za podporu! Bohužel po nákupu BB58 se zasadne změnilo me (subjektivní) vnímání optimální velikosti a hmotnosti hodinek :-) BB58 je skutečně radost a fyzické blaho mít na ruce!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji pánové za podporu! Bohužel po nákupu BB58 se zasadne změnilo me (subjektivní) vnímání optimální velikosti a hmotnosti hodinek :-) BB58 je skutečně radost a fyzické blaho mít na ruce!

Mne sa stalo to iste... stastne som nosil cervene BB41 az kym mi niekto nedal vyskusat BB58... Ja by som si na tvojom mieste aspon na chvilu nechal oboje. Su to predsa len ine hodinky a mohli by v zbierke spokojne co-existovat. Mne to funguje s BB58 a Moonami...

Odkaz ke komentáři

Denně je nenosím. Tak nějak to střídám. Ale žádné problémy nepozoruju, když je mám den na ruce, pak klidně tři dny jdou v trezoru.

Manuální nátah přiznám se že nepoužívám. Dám je na ruku a po chvilce nošení nařídím čas.

U mě zatím vše v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Ten kolega tam píše,že je odložil a po pár dnech chtěl znova vzít,chtěl je natáhnout,ale v hodinkách jen hrká a nejde to a jak jsem psal,když natáhne automatem, tak i tak se zastavujou. Nekoukal jsem podle reference ale předpokládám, že strojek je schodný třeba s Black Bay Heritage tak to spíš bude problem jednoho kusu.

Odkaz ke komentáři

Denně je nenosím. Tak nějak to střídám. Ale žádné problémy nepozoruju, když je mám den na ruce, pak klidně tři dny jdou v trezoru.

Manuální nátah přiznám se že nepoužívám. Dám je na ruku a po chvilce nošení nařídím čas.

U mě zatím vše v pořádku.

co ty plochy, magnet na skrabance? jak to vypada ?

Odkaz ke komentáři

Ten kolega tam píše,že je odložil a po pár dnech chtěl znova vzít,chtěl je natáhnout,ale v hodinkách jen hrká a nejde to a jak jsem psal,když natáhne automatem, tak i tak se zastavujou. Nekoukal jsem podle reference ale předpokládám, že strojek je schodný třeba s Black Bay Heritage tak to spíš bude problem jednoho kusu.

Souhlasím, bude to individuální záležitost. Ten strojek je poměrně rozšířený. Kdyby to bylo něco systémového, projevilo by se to už dříve.

Odkaz ke komentáři

Kancelářská...

Keď som ich videl prvý krát v Baseli nejak ma neoslovili ale keď som ich mal na ruku pred týždňom tak na ne neviem zabudnúť. Fakt sú parádne a to by som v marci nepovedal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...