Postal80 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 26 minutami, JoyStick napsal: Bílý tu jsou, tušim že dvoje, ale já furt nevim. No prodal jsem pandí daytony, tak mi pandy chybí. na druhou stranu ty černý vypadaj elegantnějc. nevim prostěěě @ondrejm tys mi taky chyběl tvl já právě taky potřebuju tah, ale taky už jsem 2x ten faux rivet tah nedal. a sere mě snowflake hodinovka. grr Bez te Snowflake hodinovky uz to neni Tudor! Ta musi byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Tak ještě dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Já bych šel do černých, přijdou mi víc univerzální = budeme si spolu rozumět o něco déle Ale ani s jednou variantou nejde šlápnout vedle, jsou moc povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Tak vas jdu s nima votravovat i sem - jsou super, na ruce sedi ako rit na serbel!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Tak to velká gratulace. To byla rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 V 12. 11. 2021 v 14:51, IzTaPa napsal: Tak vas jdu s nima votravovat i sem - jsou super, na ruce sedi ako rit na serbel! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ty jo! Kdy a kde zakoupeny? Rad bych si je vyzkousel na svem zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Ty jo! Kdy a kde zakoupeny? Rad bych si je vyzkousel na svem zapesti Carollinum- nevim jak rychle jim dojdou dalsi, ale zkus si tam zavolat…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 @IzTaPa Už jim lícujou indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Gluhwein in Wien… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 [mention=22460]IzTaPa[/mention] Už jim lícujou indexy? Haters gonna hate…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 V 12. 11. 2021 v 14:51, IzTaPa napsal: Tak vas jdu s nima votravovat i sem - jsou super, na ruce sedi ako rit na serbel! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ty jsou parádnický ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 před 20 hodinami, IzTaPa napsal: Haters gonna hate… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ale kdepak, jakožto majitel modrejch Pelagosů s mnohem menším počtem indexů, kterejm to jde šejdrem, mě to fakt zajímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Ale kdepak, jakožto majitel modrejch Pelagosů s mnohem menším počtem indexů, kterejm to jde šejdrem, mě to fakt zajímá...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 @IzTaPa Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Po vymene strojku a zatim delaji dobrotu. Tak doufam, ze uz naporad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 V 21. 11. 2021 v 10:48, Radik napsal: Ale kdepak, jakožto majitel modrejch Pelagosů s mnohem menším počtem indexů, kterejm to jde šejdrem, mě to fakt zajímá... tohle kdyz jsem videl nazivo, tak jsem myslel ze me trefi. ja bych to nevydrzel a bud bych je vratil nebo poslal na reklamaci do tudoru at to srovnaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 19 hodinami, moralles napsal: tohle kdyz jsem videl nazivo, tak jsem myslel ze me trefi. ja bych to nevydrzel a bud bych je vratil nebo poslal na reklamaci do tudoru at to srovnaji. Já kdyby se to nerozmazávalo tady, tak bych si toho ani nevšiml. Fakt! Když se zamyslím, jak vnímám hodinky, tak to fakt není index po indexu - to bych asi měl hodně těžký a našel bych mouchy snad na každejch. Neříkám, že je to správně - naopak je to ostuda Tudoru - ale i tak jsou to moje druhý nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 B58 v posledni dobe samy maly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se