Vjace Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 [mention=3004]Vjace[/mention] tak to gratulujem, su naozaj skveleDíky. Pokud se ti líbí, tak se na ně zapiš a určitě se dočkáš, než s nimi skončí…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 12 hodinami, Vjace napsal: Díky. Pokud se ti líbí, tak se na ně zapiš a určitě se dočkáš, než s nimi skončí… Segra zije v UK, uz nad tym dlhsie uvazujem. Len momentalne dosli prachy.. Ako dlho si cakal? Nech mam aspon orientacnu predstavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 bb58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Jak je možné, že jsem objevil až tak pozdě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 3 hodinami, Piplík napsal: Jak je možné, že jsem objevil až tak pozdě ? Ty jsou prostě parádní ! Úplně z nich dýchá sněhová vánice mezi ledovými poli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Tak konečně už můžu nejen koukat, ale i přispět:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 @Žigi krásný kousek, koupený za pět 12 gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Dnes se dostalo na S&G. Poslední dobou mám v hlavě nutkání pořídit jim sourozence v podobě těch S&G GMT… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Jak já jsem z nich nadšenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Jak jsem bez nich mohl žít:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Koukam,ze z nich mas velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 před 10 minutami, Pivas napsal: Koukam,ze z nich mas velkou radost Vůbec nemám prostor je nějak důstojně vyfotit, ale jsou v reálu opravdu užasný a zatím mi žádný jiný hodinky nepadly tak jako tyhle. Takže mám!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 před 18 minutami, Jarett napsal: Skvely shot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Dneska čumenda v Dealu, jiskra ovšem nepřeskočila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 V 9. 5. 2022 v 17:32, Jarett napsal: Paradni hodinky a za me nej soucasne Tudory. Cim dele na Tudory koukam, tim vic mi hlava nebere pouziti snow flake rucek na modely s kulatymi indexy. K temhle historicky patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 před 5 hodinami, ATOM napsal: Paradni hodinky a za me nej soucasne Tudory. Cim dele na Tudory koukam, tim vic mi hlava nebere pouziti snow flake rucek na modely s kulatymi indexy. K temhle historicky patri. Canadian navy mil spec 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se