warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 2 minutami, Cancri napsal: Moje první Tudory. Rozhodování který nebylo vůbec složitý Jsem z nich fakt našenej. Poměr cena/výkon (dojem) je Tak ať slouží. Fotku se těma menšíma na ruce nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 10 minutami, warann napsal: Tak ať slouží. Fotku se těma menšíma na ruce nemáš? Bohužel nemám, pocitově byly fakt malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Právě teď, Cancri napsal: Bohužel nemám, pocitově byly fakt malý. na tvojí ruce vypadají ty 42 akorát, my hobiti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 22 minutami, pebe napsal: na tvojí ruce vypadají ty 42 akorát, my hobiti... My hobiti se musime spokojit s mensimi kousky. Ty “maly” Pelagosy bych klidne zkusil, ale to bych se musel nejprve zbavit tech GS. Uz jsem si rikal, ze prihodim i ty 3. a prodam je jako konvult . Nicmene to patri jinak, tak aspon jeden rychlocvak oblibenych BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 @Cancri Gratuluji, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Ty BB58 jsou parádní. Kdyby vznikla nová další verze s datumem a mikroregulací T-fit při zachování výšky pouzdra, tak už by mě asi nic nezabránilo si je minimálně vyzkoušet. Ale i tyto jsou sakra povedený! Líbí se mi čím dál tím víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Tah nemám origo, v každým případě mikroregulace by se hodila. Už jsem to řešil, ale mám jiný starosti, tak je to zatím u ledu. Absence data je za mě plus. Beru, že to je individuální, ale pro mě datumka naprosto nemá smysl. Jednak vím kolikátýho je, jednak to až na výjimky hyzdí cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 (upraveno) tah z rangerů = T fit spona na bb58 Upraveno 15. září 2022 uživatelem adamg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 BB 58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Dneska FXD na suprovém italském riflákovém NATO strapu ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Jelikož jich je tady pořád dost málo, tak i já přidám další fotku těch svých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Dnes jsem si zkoušel černé BB58 v Brně v Olympii - Tudor Roadshow a jsou fakt peckovní na živo. Úplně jsem zapomněl na mou jedinou výtku, že nemají datum . Velikost 39 a nízké pouzdro. Teď mi vrtá hlavou, které kukačky prodat . Prodavačka mi říkala, že si tyhle zkouší nejvíc lidí. Kdyby moje žena netrvala na baterce, tak už bych jí tam asi koupil nějaký dámský model, protože 40% sleva je už zajímavá. Na ty BB58 je sleva 5% = 88,2k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 58 minutami, RadekB napsal: Dnes jsem si zkoušel černé BB58 v Brně v Olympii - Tudor Roadshow a jsou fakt peckovní na živo. Úplně jsem zapomněl na mou jedinou výtku, že nemají datum . Velikost 39 a nízké pouzdro. Teď mi vrtá hlavou, které kukačky prodat . Prodavačka mi říkala, že si tyhle zkouší nejvíc lidí. Kdyby moje žena netrvala na baterce, tak už bych jí tam asi koupil nějaký dámský model, protože 40% sleva je už zajímavá. Na ty BB58 je sleva 5% = 88,2k. Ahoj. Netušíš, jestli měli stříbrný BB36? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 před 10 hodinami, Emiliano napsal: Ahoj. Netušíš, jestli měli stříbrný BB36? To netuším. Díval jsem se převážně po modelech BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 před 11 hodinami, Emiliano napsal: Ahoj. Netušíš, jestli měli stříbrný BB36? Tady jsou skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Před hodinou, RadekB napsal: To netuším. Díval jsem se převážně po modelech BB58. před 1 minutou, Ohm-Aztec napsal: Tady jsou skladem Díky borci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 BB58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Taky tak … na vylete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 V 27. 9. 2022 v 18:25, Ohm-Aztec napsal: BB58 Super nice foto, podle tohohle vlakna jsou to tragicky nefotogenicky hodinky, tahle fotka to napravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se