JHonza Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 2 hodinami, JHonza napsal: Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 2 hodinami, JHonza napsal: Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem. Takový nenápadný hezký model od Tudoru...ať ti dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 10 hodinami, JHonza napsal: Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem. Gratulace k výběru. Taky si je užívám teprve pár dní. A přesto, že jsou takové nenápadné a jednoduché, musí na ně pořád člověk koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Malých hodinek jsem se bál. Ale je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Ty Rangery mě dlouho nechávaly zcela chladným, ale něco na nich je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Před hodinou, bacil.357 napsal: Malých hodinek jsem se bál. Ale je to paráda. Taky bych je někdy zkusil...měl sem na ruce BB Pro a 39mm velikost malá na mě, nicméně tyto díky chybějící lunetě by mohly opticky vypadat na ruce lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 U mě to byla láska na první pohled. Aprávě i proto, že jsou jednoduché, nenápadné a přitom dokonalé. Btw po jednom dni +1 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 22 hodinami, bacil.357 napsal: Malých hodinek jsem se bál. Ale je to paráda. promin, tohle ma k malym hodinkam fakt daleko… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 43 minutami, steel napsal: promin, tohle ma k malym hodinkam fakt daleko… Ty fotky strašně klamou. Úplně stejně na fotkách vypadají i U1 nebo jiné 44mm hodinky. Je pravda, že Rangery mají delší nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 23 hodinami, bacil.357 napsal: Malých hodinek jsem se bál. Ale je to paráda. Paradni na tomhle remenu. Jaky maji prumer ciselniku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Před hodinou, ATOM napsal: Paradni na tomhle remenu. Jaky maji prumer ciselniku ? Díky. nemám plastovou šupléru, takže jsem měřil pravítkem. A safír má průměr 33 mm. Zkusil jsem ještě k sobě přiložit sklíčky Rangery a keramické BB. A Rangery mají sklo o chlup větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 9 hodinami, bacil.357 napsal: Ty fotky strašně klamou. Úplně stejně na fotkách vypadají i U1 nebo jiné 44mm hodinky. Je pravda, že Rangery mají delší nožky. hlavne maji velky ciselnik, to je dela opravdu velky, treba bb36 a bb58 maji stejne velky cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Ještě jeden porovnávací rychlocvak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Spoločnosť na záhradné práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se