mAra_ Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Nástup do kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sussudio Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Od čtvrtka na ruce.. Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Ty jsou prďácký, ať si říká kdo chce co chce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sussudio Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Díky.. Viděl jsem na netu jednu fotku a bylo vybráno.. V reálu už jsem si to jen potvrdil. Miluju tuhle kombinaci s&g.. Zlato, přitom žádný "cirkus".. Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Hustý! Druhý den na fóru a hned takové bomby. Gratuluji, velmi dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Normální chrona mi moc neberou,ale tyhle jsou bez debat o něčem jiném! Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Díky.. Viděl jsem na netu jednu fotku a bylo vybráno.. V reálu už jsem si to jen potvrdil. Miluju tuhle kombinaci s&g.. Zlato, přitom žádný "cirkus".. IMG_20191220_093328.jpg Odesláno z mého CLT-L29 pomocí TapatalkTak to je parada, zkus nahodit vic fotek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sussudio Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) Crafter je pro me ideal na Pelagosy Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Crafter je pro me ideal na Pelagosy Ty jo, to je už pěkná doba co je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ty jo, to je už pěkná doba co je máš.Hele, tyhle mám od letošního dubna, už druhy, ale jestli se nic zásadního nestane, tak nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Hele, tyhle mám od letošního dubna, už druhy, ale jestli se nic zásadního nestane, tak nafurt Tak proto, jsem myslel že jsou to ty původní. Takže stará láska ...zajímavej návrat. Tak drzim palce, jsou parádní. Já to tak mám s Mido, s rozdílem poprvé a na pořád. Ale nevim co k nim. Béčka, Omegy...líbej se mi Submersibly, ale to už je zas moc a na tahu jsou to strašný monstra. No nic, hezkej zbytek svátků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ach jo, na základě aktuální (a krásné...) zkusenosti s BB 58 si musím sebekriticky přiznat, že ty BB chrona jsou na mou pidi pacičku prostě příliš velké a asi budou muset z domu... Ale musím připustit, že technicky jsou perfektní (přesnost, chod chrona, datum, rezerva, celková robustnost...). Jenže ty 58 mi prostě sedly jak pr*el na hrnec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 No jo, jsou mi velké. Kéž by nebyly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 na NATO ti budou menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 A není to tak zlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Novoroční ZOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sussudio Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 No jo, jsou mi velké. Kéž by nebyly...Trochu bych je povolil a ok Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se