Tomak Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Pelagos u brněnského moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 V ZOO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 GMT zase jednou na vycházce ... ("aby nezakrněly" ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Ranní ptáče dál doskáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Novej crafter, tak celej den čučím na gumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Cekame na Pelagosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Zas je na dva roky pokoj (Olfin Car - stk) - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Skvělá fotka, vypadá to jako "ztracen v džungli". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 BB58, nosím je asi nejvíc ze všech co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 7 hodinami, prischera napsal: BB58, nosím je asi nejvíc ze všech co mám zrovna ted jsem vysvetloval Petovi, ze vsechny ostatni mam k nicemu , ze Peto?? Ja BB41 - mam to uplne stejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Dnes jsem zjistil, že jsou discontinued, tak jsem je musel vzít na ruku. Sice nenařízený čas a neseřízený datum, ale mám je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 V 10. 10. 2020 v 12:26, Peta-Biker napsal: Skvělá fotka, vypadá to jako "ztracen v džungli". Z džungle do širých plání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 8 hodinami, Postal80 napsal: zrovna ted jsem vysvetloval Petovi, ze vsechny ostatni mam k nicemu , ze Peto?? Ja BB41 - mam to uplne stejne.. Ja si uzivam i dalsi sve kousky, o tom zadna. Treba Tutimy me vylozene bavi. A SMPc jsou srdcovka. Jen proste BB58 mi tak nejak sedi nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Ty BB58 maji takovou akorat velikost:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Erzika poslala minuly tyden gumu do trencli. Ted jsem spokojeny Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 I když jsem je vlastně nechtěl, tak je mám a jsem rád Sluší jim to i na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 V 11. 10. 2020 v 13:15, Vanilla napsal: Dnes jsem zjistil, že jsou discontinued, tak jsem je musel vzít na ruku. Sice nenařízený čas a neseřízený datum, ale mám je Northflagy úplně boží. Ale ten řemínek s preklapeckou máš naopak schválně? Myslel jsem, že ten delší vnější konec ma směřovat dolů. Mi to tak přišlo víc pohodlné i hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se