cayman Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 Před hodinou, Jarett napsal: Pelagos LHD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Libovy hodne nad nima premyslim
Jenkiz Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 Taky se mi hrozne libily, ale nekousnul jsem korunku na druhe strane. Nemuzu si pomoct, ale u hodinek na leve ruce mi to prislo hrozne divne.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 před 13 minutami, Jenkiz napsal: Taky se mi hrozne libily, ale nekousnul jsem korunku na druhe strane. Nemuzu si pomoct, ale u hodinek na leve ruce mi to prislo hrozne divne. Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Střídám je s RLX DeepSea a Daytonama ... a korunka vlevo je naopak podstatně pohodlnější Je to jen "v hlavě"
Postal80 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 (upraveno) V 15. 11. 2020 v 19:32, Jarett napsal: Střídám je s RLX DeepSea a Daytonama ... a korunka vlevo je naopak podstatně pohodlnější Je to jen "v hlavě" Souhlasim. Vsem bych pral na chvili na ruku moje Monaca. Cudle ze vsech stran a tvoje zapesti zaziva stredovek!! ne prehanim , takova hruza to neni. Chci rict neco jineho, LHD jsou mimoradne pohodlne hodinky i pres svou velikost. A je to i diky opacne korunce! A to cervene datum, mmhm mnam. Ale to uz jsem psal Upraveno 17. listopadu 2020 uživatelem Postal80
Tomak Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Modré Pelagos s korunkou vpravo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Večer u telky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 A hopla...kdoz jsme vsichni cekali, ze s omezenim ETA strojku se Tudor prepne plne do inhouse, tak tomu neni tak... rozjizdi se Selita... :-o"TUDOR updated its third-party-sourced movement referencing system. Until recently and for historical reasons, we used 4 digits references to name third-party-sourced movements (with the exception of Manufacture chronograph calibre MT5813).2671 should read T201 (ETA)2824 should read T601 (Sellita)2834 should read T603 (Sellita)"Uz je to k dohledání i na strankach Tudoru.. strojky T6... a napriklad u novych Royal bez uprav, ktere se driv na Etach delaly...
Jarett Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marecenator Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2020 V 15. 11. 2020 v 16:51, Jarett napsal: Pelagos LHD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s tou gumou ladi, perfektni kombinace a pekna foto
ondrejm Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2020 Po delší době Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2020 Stara dobra ETASent from my iPhone using Tapatalk
Raguss Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 ja som dnes taký čierno - modro - biely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Jj, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ismit Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Zase po delší době, na základě zdejší diskuze, v pravidelné rotaci.
krutor Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Pelagos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Zdravím všechny Tudorovce. Rád bych podpořil křídlo BB, tentokrát S&G. Ať to není stále jen o modré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kroupek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Jedna taková komparačka ze včerejška...Tudor Pelagos vs. Rolex Submariner:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Blíží se volno na svátky tak přezuto na volnočas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se