Liqid Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 @shewcza Although the bezel is solid gold on the Tudor Heritage Black Bay Steel and Gold, the gold crown and center gold links of the bracelet are gold-capped. This means it isn’t plaque or gold-plated, but there is a shell around the stainless steel crown and center link of 18kt gold. Tudor Heritage Black Bay Steel And Gold (fratellowatches.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Díky za upřesnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Modré Pelagos zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ještě jsem je pořádně nesundal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tomu rozumím! I když jsem je teď nechal pár dní odpočívat, jsou pořád mezi mými dvěma nejoblíbenějšími. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @adam.ra - na tahu jim to taky sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 sorry, nechtělo se mi přehazovat datum, ale je třeba narušit určitou dominanci potápek v tomto vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Pěkný ismite! Ty bych rád někdy zkusil ponosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Nápodobně schewczo, opravdu moc pěkné, skvělá fotka. taky bych je někdy vyzkoušel na ruku. Zasloužený odpočinek po tvrdé práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Starý paštiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Dnes opět BB58 Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Ja porad chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 2 hodinami, MichalV napsal: Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 @Slaco díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 GMTOdesláno z mého BBF100-6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 To je tak divný, až je to dobrý co je to za tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @Liquid - souhlasím A je to i pohodlné na ruce. Takže za mne sice netradiční, ale povedená varianta. Tenhle jsem bral od Strapcode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 V 23. 4. 2021 v 20:17, Martin.D napsal: Dnes opět BB58 Blue Jedny z nejlepsich hodinek soucasnosti. Tyhle mi jeste chybi, ale uz to nebude dlouho trvat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Jsou vážně super. Zajímavé je, že jsem si šel naprosto rozhodnutý pro ty původní černé - děsně se mi líbily z fotek a videí, sexy vintage look, správná velikost. Naopak ty modré mě přišly vyloženě nefotogenické, nezajímavé a až moc jednoduché. Na místě se preference obrátily - zlaté indexy a ručky u černých na mě byly najednou "příliš" a naopak u těch modrých se projevil skrytý charakter a za mě nadčasovost. Nicméně jak černé, tak modré jsou naprosto skvělý a vlastně rozdílný hodinky a nedivím se, pokud má někdo oboje (viz chronokolega o kousek výše ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se