petr_cha Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Mozna trochu čitelnost te stribrne rucky? Jinak by bila fakt vedla na plne care... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Nový řemen od Rasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 @ivlado-díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Staroušky subí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 approved by Mary and the son. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 58+Colareb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 @adamg To jsou ty stříbrné? Jaké z nich máš dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 jen ty nejlepší. šel jsem na servis s bb58, takže jsem šel okouknout nová chrona, ale na mě jsou moc masivní. u těchto jsem hned věděl, že půjdou do nového domova. rozhodně jim prospěje je vzít na denní světlo. radost mám velikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 před 5 minutami, adamg napsal: jen ty nejlepší. šel jsem na servis s bb58, takže jsem šel okouknout nová chrona, ale na mě jsou moc masivní. u těchto jsem hned věděl, že půjdou do nového domova. rozhodně jim prospěje je vzít na denní světlo. radost mám velikou Vypadaj dobře, stříbrňáky. Co se přihodilo BB58, jestli se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 před 12 minutami, MíraMíra napsal: Co se přihodilo BB58, jestli se můžu zeptat? díky, BB58 nosím nejvíce, vlastně téměř pořád a po dvou letech se začaly opožďovat, tak šly na kontrolu a regulaci. nic závažného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 V 11. 5. 2021 v 18:15, tikzot napsal: Staroušky subí Ale im to sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 21 hodinami, adamg napsal: super barevna kombinace, z toho pouzdra bych mel asi strach, musi to byt o dost mekci nez ocelovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 (upraveno) šrámy vytvářejí charakter spíše se obávám, jak zpatinují, tedy přijdou o ten pěkný a výrazný „lesk“ na denním světle. Upraveno 13. května 2021 uživatelem adamg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Tudor Fastrider Black Shield, keramika ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 V 12. 5. 2021 v 18:08, adamg napsal: díky, BB58 nosím nejvíce, vlastně téměř pořád a po dvou letech se začaly opožďovat, tak šly na kontrolu a regulaci. nic závažného Tak to je v pohodě. Stříbrňáky fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Brus pouzdra je vyloženě WOW, na patinu jsem hodně zvědavej, snad ti vydrží tak dlouho, aby nějaká vůbec začala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Stribrnaky jsou fakt pekny. Jsem zvedavy na vyvoj pouzdra. Ja GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se