Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 19:48, ave1112 napsal:

Aj ja sa pridavam ku gratulantom vybral si si fakt perfektne:-) raz u nich vsetci aj tak skoncime :-)

To je přesné. Taky jsem Rolady dlouho nechtěl a hle, je to tady :-)

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 19:51, patprom napsal:

To je přesné. Taky jsem Rolady dlouho nechtěl a hle, je to tady :-)

Takovejch je nas tu mnohem vic :-))))

Odesláno
  V 29. 7. 2015 v 12:44, romulada napsal:

Moc pěkně napsanej příběh! Ať to jsou tvoje definitivní!

Mě potěšilo, že Inženýry, který mě dělali celou dobu velkou radost ji teď dělají Tobě!

Díky ještě jednou všem výše.

Odesláno (upraveno)

Sleduju přesnost chodu, jako blázen u rádia v autě nebo u webu na time.is tak pětkrát denně a odchylka je momentálně za 6 dnů 1 vteřina do plusu!  :guitar:

Když jsem tady psal, že už tak výborná přesností mých předchozích IWC Inženýrů +1 vteřina/ den je vysoká laťka, tak tuhle parádu jsem nečekal. Tak doufám, že to bude takhle furt a nebo aspoň dlooouho.

post-20760-0-47049100-1438175722_thumb.jpg

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno
  V 30. 7. 2015 v 20:33, Maxmillian napsal:

To sledovani odchylek je dobra manie. Ja bych si vsimnul asi jenom, kdyby mi hodinky udelaly tak 30 a vic *minut* denne ;-)

Díky kluci.

Tu mánii uznávám, ale to víš, ještě jsem takhle přesný hodinky neměl, tak se tím trošku kochám...

Odesláno (upraveno)

Nikdy jsem rolady nechtel, nebo az budu starsi....ale posledni dobou se mi libi cim dal vic. Pri pohledu na ceny z toho radost nemam, ale urcite bych z nich radost mel stejne jako ty. Uzivej a gratauluji ke krasnemu kousku.

edit: ted koukam ze mame s Maxmilianem stejnej avatar  :eek:  ja ho pouzivam na jinych forech a webech uz asi 8 let a jeste jsem si ho teto podoby orezaval sam a mam ho tak ulozeny v PC. Zajimavy ze ho mame naprosto stejny.

Upraveno uživatelem x.man
Odesláno

Hezky pribeh, diky ze ses s nama o nej podelil a at hodinky dobre slouzi. To ze AD musi overit hodinky a zadarmo jsem netusil, diky za info

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 13:07, michalval napsal:

Vteřinománie pokračuje:

stav od prvního seřízení -0,5 vteřiny za 10 dnů! 

Holt ses trefil při pokládáni hodinek na noc, stačí položit třeba na hranu a udělají 1s za noc. RLX ale každopádně mají opravdu malý rozptyl hodnot, prostě kvalitní kalibry.

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 19:39, sta napsal:

Hezky pribeh, diky ze ses s nama o nej podelil a at hodinky dobre slouzi. To ze AD musi overit hodinky a zadarmo jsem netusil, diky za info

Díky oběma.

Tak chtěl jsem za to i zaplatit, ale že si prostě vzít peníze za to vzít nemůžou. Tak jsem aspoň nechal dýško za odebrání článku z tahu.

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 19:42, Josef01 napsal:

Holt ses trefil při pokládáni hodinek na noc, stačí položit třeba na hranu a udělají 1s za noc. RLX ale každopádně mají opravdu malý rozptyl hodnot, prostě kvalitní kalibry.

Hodinky neodkládám - za těch 10 dnů jsem je nesundal.

Rolády se prý z výroby nastavují na lehkou odchylku do mínusu, s tím, že jakmile se provozem ztrácí mazivo a snižuje se výchylka setrvačky, tak pak přidají a tím se srovnají. A i kdyby to bylo takhle dočasné, tak ta vtěřina za den/ noc by byla pořád paráda.

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 19:20, x.man napsal:

Nikdy jsem rolady nechtel, nebo az budu starsi....ale posledni dobou se mi libi cim dal vic. Pri pohledu na ceny z toho radost nemam, ale urcite bych z nich radost mel stejne jako ty. Uzivej a gratauluji ke krasnemu kousku.

edit: ted koukam ze mame s Maxmilianem stejnej avatar :eek: ja ho pouzivam na jinych forech a webech uz asi 8 let a jeste jsem si ho teto podoby orezaval sam a mam ho tak ulozeny v PC. Zajimavy ze ho mame naprosto stejny.

Jestli je chces, tak bys nemel vahat. Ty ceny budou jen horsi ;-)

Avatar! Ja ja to ted koukal a myslel jsem si, ze to je nejaka chyba cache. Mam to taky skoro vsude - MS account, Skype, background ve win, ... Ty ho mas o neco malo vic vlevo. Kdyby te to nejak extremne rozcilovalo tak mi dej vedet a ja si tam klidne dam neco jinyho ;-)

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 19:48, michalval napsal:

Hodinky neodkládám - za těch 10 dnů jsem je nesundal.

Rolády se prý z výroby nastavují na lehkou odchylku do mínusu, s tím, že jakmile se provozem ztrácí mazivo a snižuje se výchylka setrvačky, tak pak přidají a tím se srovnají. A i kdyby to bylo takhle dočasné, tak ta vtěřina za den/ noc by byla pořád paráda.

Hodinky opravdu po dvou týdnech začnou zrychlovat, prostě se "zajedou", dokonce i teplota má na chod vliv. Ovšem nesundat hodinky z ruky 10 dní to je výkon! Dříve jsem tu přesnost sledoval, dnes mám často i blbě datum :)

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 20:20, Josef01 napsal:

Ovšem nesundat hodinky z ruky 10 dní to je výkon! 

No jo to víš, nová milenka, to dokáže divy  :lol2:

Odesláno

Parádní příběh včetně vsuvky o tom, že mrtvola s roládama bude jistě pracháč. Hodinky mohu jen závidět, pro mne jsou tyto úplně nejvíc ze všech hodinek, a k přesnosti snad ani nemám slov. 

Kyklopa považuji za zajímavý detail, který z mého pohledu vede k komu, že se okoukají méně, než dokonale symetrické no-date.   

Odesláno
  V 6. 8. 2015 v 9:34, Tomak napsal:

Parádní příběh včetně vsuvky o tom, že mrtvola s roládama bude jistě pracháč. Hodinky mohu jen závidět, pro mne jsou tyto úplně nejvíc ze všech hodinek, a k přesnosti snad ani nemám slov. 

Kyklopa považuji za zajímavý detail, který z mého pohledu vede k komu, že se okoukají méně, než dokonale symetrické no-date.   

Děkuju.

Přesnost je bezvadná - za 14 dnů nošení necelá -1 vteřina. Co víc si přát!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...