gas Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Zvuk pusteny, tohle jsem zkoušel. Vyzkouším postupně zbytek Díky
siwi Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Taky to vidím na ovladače. Záleží na typu zvukovky. Většina by měla chodit i se základními ovladači od Microsoftu. Pokud tomu tak není, je třeba vyhledat nejaktuálnější na stránkách výrobce komponenty.
gas Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak jsem dal v nastavení zvuku upřesnit, pak jen změnil kvalitu zvuku a hurá
Americkej Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Na desítkách jedu hned od začátku a až dnes jsem si všiml, že při použití prezentace v galerii fotek se mi dřív v osmičkách fotky samy přizpůsobovaly velikosti rozlišení displeje a centrovaly. Teď je to rozhozený, fotky jsou mimo a když je rozlišení větší, vidím jem část fotky (levej horní roh). Máte nápad kde to nastavit? Driver grafiky je zaktualizovanej, Nvidia. Pak je tam ještě druhej, na kterej se necpu.
Lunochod Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Čjórt vazmi, od instalace win 10 se mi pc občas samovolně v noci probouzí ze spánku a je to velice nepříjemné (2-3:00). Pokud ho nechám, tak se za čas opět uspí ale přijde mi že ztrácím kontrolu nad strojem. Co s tím ?
Maxmillian Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 No to se ti instalujou updaty. Je to mega opruz. Da se tam nastavit, ze si cas instalace vyberes sam nebo se to da pres "Shutup 10" (najdi na googlu) uplne zakazat.
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 iRobot se v noci nenápadně zapne a bez vyžádání začne sosat "aktualizace", aby mohl ráno účinněji šmírovat - a běžný František uživatel je spokojen, protože je to přece zdarma a zajisté pro jeho dobro...
KFL Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) Nocni stahovani updatu je ve Winech od XP, buhvi, jestli ne od 98ek. Zadna novinka. Staci v nastaveni zmenit casovani na jindy, prepnout na rucni instalaci, anebo zakazat (nesmysl) uplne. Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem KFL
Maxmillian Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Nejvetsi opruz tech nocnich automatickych rebootu je Bootcamp a instalace na Macu, kdy to pri rebootu udela ten debilni zvuk, kterej nejde vypnout. Asi dvakrat se mi to stalo a mel sem chut to rozmlatit ;-)
McStinger Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Zbohom, zabugovaná zmatlanina, žijúca si vlastným životom.
bladerunner Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Co máš vlastně za router? Evidentně si jeho webové rozhraní s tebou používaným prohlížečem nerozumí. Proč se vlastně bráníš IE, když ho v systému stejně máš? Na nic jiného ho přeci pak používat nemusíš.takže poporiadku--router Asus RT-AC51U-pod win7 som sa doňho dostal v poriadku, konfiguroval som čo som chcel, všetko OK, takisto sa dostanem teraz z mobilu /Nexus4/-z notebooku po inštalácii win 10 /upgrade z win7, potom čistá inštalácia/ je sa problém dostať do doutera, väčšinou sa vôbec "nenačíta stránku routera", hodí výpadok spojenia resp sú zobrazené len časti "stránky", prakticky nepoužiteľné, nič sa nedá nastaviť, zmeniť, lebo následne sa znova nenačíta stránka-nejde to ani z Firefoxu, ani z Edge, ani z IE -predtým pod win7 + Firefox bez problémov-nainštaloval som aj Javu, nič sa nezmenilo-nefunguje ani pri pripojení káblom, ani cez wifi Aj tak ďakujem za ochotu poradiť
bladerunner Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Spusti príkazový riadok, zadaj ipconfig /all a skopíruj sem.ktorá konkrétna časť z toho množstva údajov ťa zaujíma
siwi Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 takže poporiadku--router Asus RT-AC51U-pod win7 som sa doňho dostal v poriadku, konfiguroval som čo som chcel, všetko OK, takisto sa dostanem teraz z mobilu /Nexus4/-z notebooku po inštalácii win 10 /upgrade z win7, potom čistá inštalácia/ je sa problém dostať do doutera, väčšinou sa vôbec "nenačíta stránku routera", hodí výpadok spojenia resp sú zobrazené len časti "stránky", prakticky nepoužiteľné, nič sa nedá nastaviť, zmeniť, lebo následne sa znova nenačíta stránka-nejde to ani z Firefoxu, ani z Edge, ani z IE -predtým pod win7 + Firefox bez problémov-nainštaloval som aj Javu, nič sa nezmenilo-nefunguje ani pri pripojení káblom, ani cez wifi Aj tak ďakujem za ochotu poradiťV IE zkus zapnout Kompatiblní zobrazení.
bladerunner Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Skúsim zajtra, teda vlastne už dnes, teraz som v robote.Ale dosť pochybujem, že to pomôže, kedže problém je aj v Edge aj vo Firefoxe, kde to predtým pod win7 v pohode fungovalo.
KFL Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) nepomohlo Nemáš nainstalovanou nějakou security suite - McAfee, Symantec a podobný nesmysly, který by to mohly blokovat? Zkus ještě Chrome - třeba můj router (Cisco) se dá konfigurovat jen v něm . Mrkni se v IE ještě na úroveň zabezpečení a případně pro test povol v rozšířených spuštění a běh Activex prvků i u neověřenejch autorů atd. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem KFL
bladerunner Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 -nemám, iba antivirus Avira-chrome- podobný výsledok ako ostatné prehliadače- v IE zmena úrovne zabepečenia bez kladnej odozvyLen dodávam, že v tomto istom notebooku pod win7 som ten istý router konfiguroval bez problémov z Firefox-u /už som si naňho zvykol a iné prehliadače používam výnimočne/Teraz som skúšal ženin pracovný notebook - win8, firefox, po zadaní stránky routera 192.168..... všetko korektne zobrazené, všetko funguje.Takisto z mobilu /android/ tiež bez problémov.Len s mojím notebookom problém od inštalácie win10pro.Mám skúsiť ešte raz preinštalovať win10??? Veľmi sa mi nechce, lebo to je kopa "zabitého" času.
KFL Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Hele a jeste jedna vec - delas to fakt v IE nebo v Edge? To je proste blbost :/.
jrov Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Mám dotaz: Manželka má tablet Asus , byly tam W8 - v IE fungovalo gesto přetažení z leva do prava jako funkce zpět. Ve W10 v Edge v tabletovém režimu, toto gesto vždy vyvolá App switcher. Má Edge gesto pro návrat o stránku zpět?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se