Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky to vidím na ovladače. Záleží na typu zvukovky. Většina by měla chodit i se základními ovladači od Microsoftu. Pokud tomu tak není, je třeba vyhledat nejaktuálnější na stránkách výrobce komponenty. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na desítkách jedu hned od začátku a až dnes jsem si všiml, že při použití prezentace v galerii fotek se mi dřív v osmičkách fotky samy přizpůsobovaly velikosti rozlišení displeje a centrovaly. Teď je to rozhozený, fotky jsou mimo a když je rozlišení větší, vidím jem část fotky (levej horní roh). Máte nápad kde to nastavit? Driver grafiky je zaktualizovanej, Nvidia. Pak je tam ještě druhej, na kterej se necpu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Čjórt vazmi, od instalace win 10 se mi pc občas samovolně v noci probouzí ze spánku a je to velice nepříjemné (2-3:00). Pokud ho nechám, tak se za čas opět uspí ale přijde mi  že ztrácím kontrolu nad strojem. Co s tím ?

giphy.gif

Odesláno

No to se ti instalujou updaty. Je to mega opruz. Da se tam nastavit, ze si cas instalace vyberes sam nebo se to da pres "Shutup 10" (najdi na googlu) uplne zakazat.

Odesláno

iRobot se v noci nenápadně zapne a bez vyžádání začne sosat "aktualizace", aby mohl ráno účinněji šmírovat - a běžný František uživatel je spokojen, protože je to přece zdarma a zajisté pro jeho dobro...  :whistle:

Odesláno (upraveno)

Nocni stahovani updatu je ve Winech od XP, buhvi, jestli ne od 98ek. Zadna novinka. Staci v nastaveni zmenit casovani na jindy, prepnout na rucni instalaci, anebo zakazat (nesmysl) uplne.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Nejvetsi opruz tech nocnich automatickych rebootu je Bootcamp a instalace na Macu, kdy to pri rebootu udela ten debilni zvuk, kterej nejde vypnout. Asi dvakrat se mi to stalo a mel sem chut to rozmlatit ;-)

Odesláno

Co máš vlastně za router? Evidentně si jeho webové rozhraní s tebou používaným prohlížečem nerozumí. Proč se vlastně bráníš IE, když ho v systému stejně máš? Na nic jiného ho přeci pak používat nemusíš.

takže poporiadku-

-router Asus RT-AC51U

-pod win7 som sa doňho dostal v poriadku, konfiguroval som čo som chcel, všetko OK, takisto sa dostanem teraz z mobilu /Nexus4/

-z notebooku po inštalácii win 10 /upgrade z win7, potom čistá inštalácia/ je sa problém dostať do doutera, väčšinou sa vôbec "nenačíta stránku routera", hodí výpadok spojenia resp sú zobrazené len časti "stránky", prakticky nepoužiteľné, nič sa nedá nastaviť, zmeniť, lebo následne sa znova nenačíta stránka

-nejde to ani z Firefoxu, ani z Edge, ani z IE :cigar:

-predtým pod win7 + Firefox bez problémov

-nainštaloval som aj Javu, nič sa nezmenilo

-nefunguje ani pri pripojení káblom, ani cez wifi

Aj tak ďakujem za ochotu poradiť

Odesláno

takže poporiadku-

-router Asus RT-AC51U

-pod win7 som sa doňho dostal v poriadku, konfiguroval som čo som chcel, všetko OK, takisto sa dostanem teraz z mobilu /Nexus4/

-z notebooku po inštalácii win 10 /upgrade z win7, potom čistá inštalácia/ je sa problém dostať do doutera, väčšinou sa vôbec "nenačíta stránku routera", hodí výpadok spojenia resp sú zobrazené len časti "stránky", prakticky nepoužiteľné, nič sa nedá nastaviť, zmeniť, lebo následne sa znova nenačíta stránka

-nejde to ani z Firefoxu, ani z Edge, ani z IE :cigar:

-predtým pod win7 + Firefox bez problémov

-nainštaloval som aj Javu, nič sa nezmenilo

-nefunguje ani pri pripojení káblom, ani cez wifi

Aj tak ďakujem za ochotu poradiť

V IE zkus zapnout Kompatiblní zobrazení.
Odesláno (upraveno)

nepomohlo :crying_anim02:

Nemáš nainstalovanou nějakou security suite - McAfee, Symantec a podobný nesmysly, který by to mohly blokovat?

Zkus ještě Chrome - třeba můj router (Cisco) se dá konfigurovat jen v něm :D.

Mrkni se v IE ještě na úroveň zabezpečení a případně pro test povol v rozšířených spuštění a běh Activex prvků i u neověřenejch autorů atd.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

-nemám, iba antivirus Avira

-chrome- podobný výsledok ako ostatné prehliadače

- v IE zmena úrovne zabepečenia bez kladnej odozvy

Len dodávam, že v tomto istom notebooku pod win7 som ten istý router konfiguroval bez problémov z Firefox-u /už som si naňho zvykol a iné prehliadače používam výnimočne/

Teraz som skúšal ženin pracovný notebook - win8, firefox, po zadaní stránky routera 192.168..... všetko korektne zobrazené, všetko funguje.

Takisto z mobilu /android/ tiež bez problémov.

Len s mojím notebookom problém od inštalácie win10pro.

Mám skúsiť ešte raz preinštalovať win10??? Veľmi sa mi nechce, lebo to je kopa "zabitého" času.

Odesláno

Mám dotaz:

Manželka má tablet Asus , byly tam W8 - v IE fungovalo gesto přetažení z leva do prava jako funkce zpět. Ve W10 v Edge v tabletovém režimu, toto gesto vždy vyvolá App switcher.

Má Edge gesto pro návrat o stránku zpět?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...