Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 BALL - přesné a odolné hodinky Americkou značku Ball jistě není třeba znalcům hodinek blíže představovat i přesto, že se v našich končinách tak často neobjevuje. Je známa svými kvalitními, přesnými a odolnými hodinkami, což mohu potvrdit z vlastních zkušeností. Využívá nejmodernější materiály, zvláštní ... BALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Fajn článek. Docela jsem na nějaké Bally dostal chuť .? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Fajn článek... Hezký Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Diky, fakt zajimave cteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Díky, zpříjemnilo mi to ráno, pěkný článek. Některé jejich kousky mě oslovují čím dál víc, jen pořád neumím překousnout to baroko na zadním konci vteřinovky. Ale to se poddá (Koukám, že na vyobrazené speciální edici pro BMW je vteřinovka bez RR ornamentu) Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 ... jen pořád neumím překousnout to baroko na zadním konci vteřinovky. ... já tomu řikám kudrlinky od Ballu (protiváha vteřinky, zdobení korunky a podobně,,, ale to je jejich rukopis) a mám stejnej problém s kousáním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Škoda, že nemají svůj inhouse - byly by to echt americké hodinky. Rozhodně ale mají čím zaujmout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Mě některý modely přijdou už jako hodně kolotoč, ale co jsem četl, tak kvalita zpracování je super. Osobní zkušenost nemám. Z těch modelů v článku se mi asi nejvíc líbí zelený barety, nebýt tech kudrlinek, tak bych řekl, že to jsou zajímavý tool watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 zeleny barety sou paradni, deepquesty mam takyx rad, ty tu dokonce nekdo na foru ma. ja mel dvoje nebo troje bally a zpracovani bylo vzdy perfektni. ostry hrany, presny brusy, ETA jim slapala perfektne, trubice svitily.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Já měl jednou Firemany a napočítal sem na nich myslím sedmnáct různejch fontů. Když sem teda bral jako font i tu komedii na vteřinovce. EDIT: Teď mám ty s teploměrem. Jednou bylo venku -15°, tak sem je dal ven a zamrzly. Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Mně by stačily Skindiver II. I když pořád mám trochu problém s kombinací tritia a lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Já měl jednou Firemany a napočítal sem na nich myslím sedmnáct různejch fontů. Když sem teda bral jako font i tu komedii na vteřinovce. EDIT: Teď mám ty s teploměrem. Jednou bylo venku -15°, tak sem je dal ven a zamrzly.Zkus to spočítat tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 A to se eště nebavíme vo dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 jojo, kdyz nedavaj na korunku tu silenou pojistku, tak nemaj chybu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Daemone, prosím, jak přesně funguje ta speciální antimagnetická clona? Jestli jsem to z obrázků dobře pochopil, používá se u hodinek s průhledem na strojek a konstrukčně je totožná s clonu v objektivech, pouze s tím rozdílem, že má mnohem víc lamel. Jak se clona ovládá? A nevadí, že uprostřed po jejím uzavření zůstává otvor (předpokládám)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 jojo, kdyz nedavaj na korunku tu silenou pojistku, tak nemaj chybu:)) Naopak! Jojo, Bally. Mimochodem, celkem jsem cumel, ze na Vaclavu Havlovi, terminalu 1, tam v jednom hodinarstvi Bally normalne maj a pisou ze jsou AD. A docela i dost vystavenejch kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 jojo, kdyz nedavaj na korunku tu silenou pojistku, tak nemaj chybu:)) Mně se ta pojistka líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Naopak! Jojo, Bally. Mimochodem, celkem jsem cumel, ze na Vaclavu Havlovi, terminalu 1, tam v jednom hodinarstvi Bally normalne maj a pisou ze jsou AD. A docela i dost vystavenejch kousku.Taky jsem na to koukal v pondeli jako puk:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Daemone, prosím, jak přesně funguje ta speciální antimagnetická clona? Ovládá se lunetou a opravdu po jejím uzamčení zůstává uprostřed malý otvor, který asi ničemu nevadí. Předpokládám, že to potvrdily jejich testy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se