Daemonultimate Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Christopher Ward - C60 Trident Pro Vintage Steel Edition & C60 Trident Pro Vintage Black Edition Hraní si na vintáž je zřejmě stále v kurzu. Někdy líp a někdy hůř. Pro mne je zajímavé sledovat wardův vývoj a i k jejich potápkám mám stále méně výhrad. U tohoto modelu je zdolán další schůdek - datumka. K jeho prospěchu jen doufám, že popisovaná SuperLuminova? Old Radium Vintage bude odstínem co nejvíce souhlasit. Nebezpečné hraní na písečku, kde jedna špatná věžička dokáže zbourat celý hrad.Velikosti 38 a 42 mm chybí remíza na 40. Technical detailsMovementCalibre: Sellita SW200-1 or ETA 2824)26 (or 25) Jewel self-winding mechanical movement38 hour power reserveDate calendarCentral hacking secondsAnti-shock systemVibrations: 28,800 per hourTiming tolerance: +20/-20 seconds per dayCase38mm hand finished, marine grade, stainless steel case with PVD black finishDiameter: 38mm + 42mmHeight: 13.30mmCase weight: 73gBezel: Zirconia dioxide ceramic Uni-directional bezelWater resistant to 600m/2000ftScrew-down deep-stamped 3D back plateScrew-in crownUnique engraved serial number3.4mm anti-reflective sapphire crystalDialBlackOld Radium SuperLuminova indices, bezel marker and handsSignature Trident counter-balanceStrapVintage Italian leather strap with CW motif buckleStrap width: 20mmStrap length: 124mm x 82xmmPackagingBeautiful presentation case and owner?s handbook Pár klasik s datumkou pro srovnání: Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate
Liqid Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 černá verze na řemeni vypadá hodně dobře
Peto86 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Z mojej strany jeden z ich najlepších pokusov v modelovej rade Trident. Nie som veľký fanúšik "vintage" Luminovy, takže to je mínus, ale páči sa mi, že z ciferníku odstránili vlnky, ktoré tam podľa mňa boli len kvôli odkazu na Seamastre... Ešte si počkám jednu-dve iterácie a pomaly by som do nich šiel :-).
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Za mne super, jen bych dal fuc ten lesteny stred tahu.
MJ. Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 černá verze na řemeni vypadá hodně dobřeMoje řeč
Ace Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Hezký, líbily by se mi větší (44?), s delší rezervou a nejsem si jistej těma ručkama, ale celkově mooc hezký.
Daemonultimate Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Z mojej strany jeden z ich najlepších pokusov v modelovej rade Trident. Nie som veľký fanúšik "vintage" Luminovy, takže to je mínus, ale páči sa mi, že z ciferníku odstránili vlnky, ktoré tam podľa mňa boli len kvôli odkazu na Seamastre... Ešte si počkám jednu-dve iterácie a pomaly by som do nich šiel :-).že by i jejich odstranění bylo odkazem na Seamaster Stále nejsem smířen s jejich rodovym znakem, tvarem ručiček, stále mi, a nevím proč, připomínají karty. Přitom odkaz je víc než jasný.
HondzaX Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Na první pohled mne úplně nedostaly (nic proti Wardům, obecně jim fandím).... Asi je na sebe musím nechat delší chvilku působit..... Možná bych ubral datumovku.Ale pokud tak na tahu.
Wagoneer Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Jak nejsem příznivcem vintage, tak ty černé na hnědém řemenu se mi líbí. Jako " warďák" kvituji pozitivně neustálý přísun dalších modelů. Za mne 1.
luidis Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Pěkná evoluce u Tridentu. Nejdříve šílená datumka na čtverce, pak osobitější ciferník, ale datumka pořád bije do očí no a nakonec toto. Palec nahoru, jen tak dále.
villain83 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Tak cerna verze by byla super na nejakym Nato strapu,nebo canvasu.Hezky hodinky.
efreeti Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 černá verze na řemeni vypadá hodně dobře přesně to sem chtěl taky napsat...ve velikosti 38mm bych si je na ruce dokazal predstavit
vladacr Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Zajímavé je, že na svém fóru nejprve uveřejnili náhled nového modelu s bílou datumkou a ptali se členů, jak se jim nový model líbí. Na bílou datumku se snesla pěkná kritika a ejhle, finální model vyjel s datumkou v černé. Skvělý příklad toho, jak výrobce naslouchá svým zákazníkům. Já už jen čekám na nějakou tu slevovou akcičku... Upraveno 9. září 2015 uživatelem vladacr
Jeronimo Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Za boha nemůžu vygůglit žádnou živou fotku. 38 mm bych se bál koupit na slepo bez vyzkoušení. Ta čtyřiceti milimetrovka asi opravdu chybí. No, jak to má fičůrky v podobě neptunových vidlí, inverzní datumovky a dohromady s vintage look, tak mi není pomoci. Kdo ví, jak bude svítit SuperLuminova - Old Radium v poměru s docela subtilními indexy. Hledám nějakou alternativu k Longines HC 39mm a tady vidím i nějaká pozitiva: Šíře tahu má sudých 20mm a hele dokonce se zužuje. Cena je taky příjemější.
USER47 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 38mm tridenty tu někde v chlubírně či fotogalerii plavou.
martar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Asi mám po ránu ještě zalepené oči, ale čím se liší horní a spodní obrázek černých Tridentů na kůži? Každopádně se mi líbí.
Daemonultimate Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Asi mám po ránu ještě zalepené oči, ale čím se liší horní a spodní obrázek černých Tridentů na kůži? Každopádně se mi líbí.Nemáš, ale i já jsem ve střehu Ničím (možná velikostí, ale tu nepoznáme), je to stejný a domnívám se, že Master Horologer neměl obrázek ocel a kůže, tak dali 2x PVD a kůže.
USER47 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V tom zdrojovým článku dali omylem dvakrát obrázek jedný verze, mělo tam bejt asi tohle:)http://www.christopherward.co.uk/watches/view-all-watches/trident-collection/c60-42-auto-svkk-c.html Prostě je černá i nečerná verze, obě na řemeni i náramku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se