Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Christopher Ward - C60 Trident Pro Vintage Steel Edition & C60 Trident Pro Vintage Black Edition

Hraní si na vintáž je zřejmě stále v kurzu. Někdy líp a někdy hůř. Pro mne je zajímavé sledovat wardův vývoj a i k jejich potápkám mám stále méně výhrad. U tohoto modelu je zdolán další schůdek - datumka. K jeho prospěchu jen doufám, že popisovaná SuperLuminova? Old Radium Vintage bude odstínem co nejvíce souhlasit. Nebezpečné hraní na písečku, kde jedna špatná věžička dokáže zbourat celý hrad.

Velikosti 38 a 42 mm chybí remíza na 40.

Christopher%2BWard%2B-%2BC60%2BTrident%2    Christopher%2BWard%2B-%2BC60%2BTrident%2

Christopher%2BWard%2B-%2BC60%2BTrident%2    Christopher%2BWard%2B-%2BC60%2BTrident%2

Technical details
Movement
Calibre: Sellita SW200-1 or ETA 2824)
26 (or 25) Jewel self-winding mechanical movement
38 hour power reserve
Date calendar
Central hacking seconds
Anti-shock system
Vibrations: 28,800 per hour
Timing tolerance: +20/-20 seconds per day

Case
38mm hand finished, marine grade, stainless steel case with PVD black finish
Diameter: 38mm + 42mm
Height: 13.30mm
Case weight: 73g
Bezel: Zirconia dioxide ceramic Uni-directional bezel
Water resistant to 600m/2000ft
Screw-down deep-stamped 3D back plate
Screw-in crown
Unique engraved serial number
3.4mm anti-reflective sapphire crystal

Dial
Black
Old Radium SuperLuminova indices, bezel marker and hands
Signature Trident counter-balance

Strap
Vintage Italian leather strap with CW motif buckle
Strap width: 20mm
Strap length: 124mm x 82xmm

Packaging
Beautiful presentation case and owner?s handbook

Pár klasik s datumkou pro srovnání:

C60_Header.jpg?resize=1000%2C563

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Z mojej strany jeden z ich najlepších pokusov v modelovej rade Trident. Nie som veľký fanúšik "vintage" Luminovy, takže to je mínus, ale páči sa mi, že z ciferníku odstránili vlnky, ktoré tam podľa mňa boli len kvôli odkazu na Seamastre... Ešte si počkám jednu-dve iterácie a pomaly by som do nich šiel :-).

Odesláno

Za mne super, jen bych dal fuc ten lesteny stred tahu.

Odesláno

Z mojej strany jeden z ich najlepších pokusov v modelovej rade Trident. Nie som veľký fanúšik "vintage" Luminovy, takže to je mínus, ale páči sa mi, že z ciferníku odstránili vlnky, ktoré tam podľa mňa boli len kvôli odkazu na Seamastre... Ešte si počkám jednu-dve iterácie a pomaly by som do nich šiel :-).

že by i jejich odstranění bylo odkazem na Seamaster  :)

Stále nejsem smířen s jejich rodovym znakem, tvarem ručiček, stále mi, a nevím proč, připomínají karty. Přitom odkaz je víc než jasný.

Odesláno

Na první pohled mne úplně nedostaly (nic proti Wardům, obecně jim fandím).... Asi je na sebe musím nechat delší chvilku působit..... Možná bych ubral datumovku.

Ale pokud tak na tahu.

Odesláno

Jak nejsem příznivcem vintage, tak ty černé na hnědém řemenu se mi líbí. Jako " warďák" kvituji pozitivně neustálý přísun dalších modelů. Za mne 1.

Odesláno

Pěkná evoluce u Tridentu. Nejdříve šílená datumka na čtverce, pak osobitější ciferník, ale datumka pořád bije do očí no a nakonec toto. Palec nahoru, jen tak dále.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zajímavé je, že na svém fóru nejprve uveřejnili náhled nového modelu s bílou datumkou a ptali se členů, jak se jim nový model líbí. Na bílou datumku se snesla pěkná kritika a ejhle, finální model vyjel s datumkou v černé. Skvělý příklad toho, jak výrobce naslouchá svým zákazníkům. Já už jen čekám na nějakou tu slevovou akcičku...

Upraveno uživatelem vladacr
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Za boha nemůžu vygůglit žádnou živou fotku. 38 mm bych se bál koupit na slepo bez vyzkoušení. Ta čtyřiceti milimetrovka asi opravdu chybí. No, jak to má fičůrky v podobě neptunových vidlí, inverzní datumovky a dohromady s vintage look, tak mi není pomoci. Kdo ví, jak bude svítit SuperLuminova - Old Radium v poměru s docela subtilními indexy.

Hledám nějakou alternativu k Longines HC 39mm a tady vidím i nějaká pozitiva:  Šíře tahu má sudých 20mm a hele dokonce se zužuje. Cena je taky příjemější.

Odesláno

Asi mám po ránu ještě zalepené oči, ale čím se liší horní a spodní obrázek černých Tridentů na kůži? Každopádně se mi líbí.

Odesláno

Asi mám po ránu ještě zalepené oči, ale čím se liší horní a spodní obrázek černých Tridentů na kůži? Každopádně se mi líbí.

Nemáš, ale i já jsem ve střehu :)

Ničím (možná velikostí, ale tu nepoznáme), je to stejný a domnívám se, že Master Horologer neměl obrázek ocel a kůže, tak dali 2x PVD a kůže.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...