lukassko2 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Cauko, ak som správne pochopil, tak máš na mysli SOH...len sa chcem opýtať, v čom je ten strojček downgrade oproti Tudoru? Tento rok cca Apríl/Duben , chcem modré SOH na mesh, tak je to pre mňa zaujímavá info...dík
Micey Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Jasne, SOH II. No, uplne nechapu, proc ubrali kremikovej vlasek a dali tam klasiku. Nejakej duvod to mit bude, ale ja bych ten kremik klido mohl..
lukassko2 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Aha, dík za info. Asi mi to až tak nevadí, páč tie hodinky sú naživo uhrančivý jaxviňa
Micey Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 No mne taky ne, proto sem je vzal, ale uplne jsem to nepochopil. A upgrade to urcite neni:) Nicmene jak pisu, ta kombinace relativne malyho pouzdra a meshe a keramiky a silnyho Breitling AR je proste dobra..
Tichus Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Presne tak, SOH II jsou hodinky, ktere mam nejdyl a troufam si rict, ze uz zustanou A jedine, nebo teda jedna z mala veci, co mi na nich trochu vadi, je prave ta zmena kremikoveho vlasku. Kdyby ho ten Tudor strojek normalne nemel, tak me to mozna ani nestve, ale takhle si rikam - proc jako? Ze by tim nejak zasadne usetrili..? Nebo to treba ma i Tudor nejak licencovane a nemuze to Breitlingu pustit...? To ale uz vylozene vymyslim duvody. Druha vec, co si obcas rikam, je, ze by mohly byt nizsi. Nosi se paradne, ale mel jsem i starsi verzi a ten rozdil trochu znat je. Ale zase strojek, luneta a rucky to pro me vice nez vyvazuji
Tomak Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Sice tomu strojku ubrali křemíkovej vlásek, ale zase přidali zdobení.Takže je pod tím pevným dýnkem učiněná nádhera.
Tomak Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 V 3. 2. 2020 v 11:59, Tichus napsal: Ja bych radeji ten kremikovej vlasek Já rozhodně taky. Dokonce to byl pro mne hlavní důvod proč jsem při poslední hodinkové akvizici upřednostnil Omegy SMP před Breitling SOH, byť se mi ty béčka asi líbily víc. Jsem si četl o obou strojcích a zatímco u Omegy vše teoreticky a doufám i prakticky perfekt, tak jsem si u čtení o kalibru Breitling ťukal na čelo, proč ten křemík nezachovali a k čemu mi bude zdobenej strojek pod plným dýnkem.
Daemonultimate Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Dražší hodinky chci už taky jedině s Si. Je škoda, že do kila je sakra malej výběr mezi novejma kouskama.
Argon Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 Musím říct, že jsem bral hodinky Breitling jako značku, která je proflaklá, pouťová. Jejich modely "nablýskané jak psí.... " a tak..... Pak se mi dostal do ruky model SuperOcean, které i přes velikost 41,5 mm vypadaly drobně, ale perfektně zpracované. Každy detail. Dostaly mě. Teď nosím Avenger Seawolf a to už jsou skoro toolové hodinky a nebojím se s nima někde říznout, ale i tak mají stále ten klasický Breitling design.
digiMonster Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Odesláno 6. února 2020 ja som si pred par mesiacmi zadovážil svoje prvé Breitlingy konkrétne Colty a úplne ma dostali proste super sa nosia sú dosť dobre spracované a sú magnetom na oči.Proste Breitling má nejaké to svoje osobité čaro že si vie zákazníkov získať...mňa Béčka bavia a už premýšľam nad ďalšími ach jááj drahý koníček som si vybral
RB1K Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 V 6. 2. 2020 v 9:06, digiMonster napsal: ja som si pred par mesiacmi zadovážil svoje prvé Breitlingy konkrétne Colty a úplne ma dostali proste super sa nosia sú dosť dobre spracované a sú magnetom na oči.Proste Breitling má nejaké to svoje osobité čaro že si vie zákazníkov získať...mňa Béčka bavia a už premýšľam nad ďalšími ach jááj drahý koníček som si vybral Ahoj, nepochváliš sa fotkami? Zvažujem rovnaké
digiMonster Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 aj tie biele majú niečo do seba stále ma lákajú
prem798 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 já mám soh a naprostá pecka . už asi 9let za mně dobrá volba
426kahemi Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Rozhovor ohledně blockchain technologiehttps://www.fratellowatches.com/breitling-blockchain-interview-with-antonio-carriero/
D4B Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Odesláno 31. května 2020 Není co řešt, když je miluješ:) Já se do mých Breitling Bentley Motors zamiloval na první dobrou.
Vítek75 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 Já mám 6 let Steelfishe v 42 mm a vždy když mám pocit, že by bylo vhodné je prodat, tak je dám na ruku a "prodejní poblázněnost" mě hned přejde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se