Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hezké hry :smile_anim: to já na doktora o malinko později. Ale v roce 1984 jsem chodil pařit do autobusů toto, jo to byly čas.

Tak na to si pamatuju,jak to po rekordech zahrálo,to máš pravdu to byly časy,bavilo mě to dokola,dnes odehraju Call of Duty a po druhý už mě to nebaví.Už ten příběh znám a hotovo.Ale od doby co jsem propadl místní mánii už ani to,no taky pro to ,že neni novej díl post-17935-074823000 1351366635.jpg:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když už pikec zmínil by autobusy (já tedy pamatuji maringotky) tak moje srdcovka je StreetFighter II a protože jsem vyzkoušel hodně hodně herních zařízení s touto hrou a žádná mně neuspokojila jako klasický arcade automat, musel jsem si ho pořídit. Sehnat originál SF automat je takřka nemožné, upravil jsem si podle sebe jiný automat, sehnat Jammaboard s hrou je pro změnu takřka nemožné, sehnal jsem originál desku z let 91,92. Takže dnes slaví 20 let funkčnosti.

post-16225-026141300 1351443414.jpg

Upraveno uživatelem Trasermaniak
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nehral jsem tak patnact let a naposledy to byl DOOM. Ted jsem ale objevil hotovy poklad, co jsem dostal za socika k Vanocum. Pamatuju si, ze jsem to hral tak desetkrat a pak odlozil, tak to snad po vycisteni + vymene baterek zase pojede... resp. jsem baterky vymenil a ono nic, tak to mam v eletroservisu a koncem tydne pro to jdu. Je to nostalgie s velkym N :)

post-7546-048082000 1352917464.jpg

Odkaz ke komentáři

Nehral jsem tak patnact let a naposledy to byl DOOM. Ted jsem ale objevil hotovy poklad, co jsem dostal za socika k Vanocum. Pamatuju si, ze jsem to hral tak desetkrat a pak odlozil, tak to snad po vycisteni + vymene baterek zase pojede... resp. jsem baterky vymenil a ono nic, tak to mam v eletroservisu a koncem tydne pro to jdu. Je to nostalgie s velkym N :)

Taky jsem tuhle hru vyhrabal v jednom ze šuplíků, proběhla výměna baterek a taky nic, zdá se mi že se nějak rozpliznuj display, zajímalo by mě, jestli ti to dají dohromady.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...