ivan_989 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Manic Miner, Rescue from Fractalus, Pitfall 2, Star Control, Larry, Bruce Lee, Buble Bobble, Renegade, Pipe mania... To som si tak na rychlo spomenul, su to uz roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Já jsem hrával s Romankou ve sklepě na doktora. Bylo to v rámci vědeckého poznávání humanoidů. Dobrá hra v roce 1984. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Já jsem hrával s Romankou ......Hezké hry to já na doktora o malinko později. Ale v roce 1984 jsem chodil pařit do autobusů toto, jo to byly čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Hezké hry to já na doktora o malinko později. Ale v roce 1984 jsem chodil pařit do autobusů toto, jo to byly čas. Tak na to si pamatuju,jak to po rekordech zahrálo,to máš pravdu to byly časy,bavilo mě to dokola,dnes odehraju Call of Duty a po druhý už mě to nebaví.Už ten příběh znám a hotovo.Ale od doby co jsem propadl místní mánii už ani to,no taky pro to ,že neni novej díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Není to nostalgie, ale dám to sem. Vcera jsem instaloval Osmos HD od hemisphere pro Android na Nexus 7. Ma to geniální nápad, krásnou grafiku i hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Jste me navnadili a parim tu na iPadu Carmagedon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Tak když už pikec zmínil by autobusy (já tedy pamatuji maringotky) tak moje srdcovka je StreetFighter II a protože jsem vyzkoušel hodně hodně herních zařízení s touto hrou a žádná mně neuspokojila jako klasický arcade automat, musel jsem si ho pořídit. Sehnat originál SF automat je takřka nemožné, upravil jsem si podle sebe jiný automat, sehnat Jammaboard s hrou je pro změnu takřka nemožné, sehnal jsem originál desku z let 91,92. Takže dnes slaví 20 let funkčnosti. Upraveno 28. října 2012 uživatelem Trasermaniak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Tak když už .....Tak to je super úlet!!!! Prostě bomba věc!!! :clap: To by moje děcka čučely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Pekny automat. K nam to jezdivalo taky busem. Streetfighter je klasika. Ale jeste tam byla jedna hra, taky jsi bojoval, ale porad jsi sel dopredu a po kole se to posunulo o patro. Nevi nekdo nazev? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Terramex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Nehral jsem tak patnact let a naposledy to byl DOOM. Ted jsem ale objevil hotovy poklad, co jsem dostal za socika k Vanocum. Pamatuju si, ze jsem to hral tak desetkrat a pak odlozil, tak to snad po vycisteni + vymene baterek zase pojede... resp. jsem baterky vymenil a ono nic, tak to mam v eletroservisu a koncem tydne pro to jdu. Je to nostalgie s velkym N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 My jsme si často hráli na kovboje a indiány. Kovbojové jsme byli já a kamarádi z okolí, indiáni byli místní cigáni.Někdy to bylo náročné, prérijí nám byly haldy. A kdo vyhrával? Většinou divoký kmen Černí magneti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Nehral jsem tak patnact let a naposledy to byl DOOM. Ted jsem ale objevil hotovy poklad, co jsem dostal za socika k Vanocum. Pamatuju si, ze jsem to hral tak desetkrat a pak odlozil, tak to snad po vycisteni + vymene baterek zase pojede... resp. jsem baterky vymenil a ono nic, tak to mam v eletroservisu a koncem tydne pro to jdu. Je to nostalgie s velkym N Taky jsem tuhle hru vyhrabal v jednom ze šuplíků, proběhla výměna baterek a taky nic, zdá se mi že se nějak rozpliznuj display, zajímalo by mě, jestli ti to dají dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=ls.android.nopockaj&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxzLmFuZHJvaWQubm9wb2NrYWoiXQ.. Neni to sice uz uplne ono, ale v telu to mam, tam se display snad hned tak nerozbije :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Prave frcim Assassins Creed 3 a COD Black Ops 2.Kandiduju na titul tatinek a manzel roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Jsem těsně před závěrečným levelem XCOM Enemy Unknown. Už jsem si na to herní prostředí zvykl /zase/. Ke konci je to vlastně jen rutina. Všechno vyzkoumaný, všechno nakoupený, panika ve světě na 0, prachů fůra, samý plukovník, psio výcvik ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Všechno vyzkoumaný, všechno nakoupený, panika ve světě na 0, prachů fůra, samý plukovník, psio výcvik ......Takže jako doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 jj ještě bych, Kamile, dodal - všechno usušený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Pekny automat. K nam to jezdivalo taky busem. Streetfighter je klasika. Ale jeste tam byla jedna hra, taky jsi bojoval, ale porad jsi sel dopredu a po kole se to posunulo o patro. Nevi nekdo nazev? Nebyl na konci vždycky boss?A není to náhodou ta,co byla i na familly game? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 nejvíc asi tetris... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se