stosi Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 A zapomněl jsem na Flashpoint. Což už teda nebylo otázkou 486 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 ten vyvoj je uzasny - ako sme sa trapili s Sinclaire a Commodore.... nahravat to z kazety a znova a znova!prve Segy, a PCa teraz ked pozeram tu grafiku a detaily a vzdy sa to niekomu zda malo!?len ta hratelnost sa niekde vytratila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Ja jeste rad vzpominam na hry na c64 - gianna sisters, pitstop (pro dva hrace s rozdelenym obrazem), a pak nejake letni / zimni olympijske hry, kde vzpominam na preskakovani sudu na bruslich, nebo skakani do vody ze skaly :-)) ale uz nevim, jak se to jmenovalo. Co takhle Spy vs. Spy.... černej bílej panáček... jedna verze byla výtahy a v baráku, druhá někde v džungli... pěkně nastražit pastičky atd... (myslím, že taky dělená obrazovka....) Jo a bylo to i na ZX, myslím, že i na Didaktiku, a taky Atari 800XE a Commodoru 64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jo... Golden Axe - dálo se hrát i ve dvou na jedné klávesnici - hry tehdy byly jednoduché, ale neuvěřitelně zábavné.Duna II, Prehistorik II, Flashback (parádní záležitost), Lemmings, Sokoban, Wolf 3D, Doom II, Duke Nukem 3D, Duke Nukem II (plošinovka),Prince of Persia, Lion King, Aladdin, Lotus (opět parádní záležitost pro 2), Dyna Blaster, Age of Empires I-IV, Mortal Kombat, Indiana Jones (!!!!) snad všechny epizody, Kačer Donald, Zimní olympijské hry, SimCity, GTA II, Liero, Worms, Supaplex, Micro Machines, Centurion, Arcade Volleyball, Alley Cat,.. a další, na které si už nevzpomenu. Zlatá 486, zvuk tehdy obstarával speaker přímo v PC, a škola do 11:40 Zábavnost těchto her už nikdy nic nepřekonalo. Z novějších pak MoH:AA, CoD I-II, Hiden and Dangerous I-II, a především Return to Castle Wolfenstein (a Enemy Territory). Pak už mě u PC neudrželo nic (ale i tak jsem tam prosral kupu času). Ještě jsi zapomněl historickou Dunu I, a tak když už Flashback, tak kdo nedohrál Another World, tak jako by nebyl.... (je i v HD PC verze, kdo nehrál, tak doporučuju... výborná atmoška a srdceryvný konec výbornou hudbou (tu to umělo i na PC speakru ...z těch starých věcí taky ságy Wizardry, Eye of the Beholder, Dungeon master I a II.... a Sim City )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Booth hill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Sam mam PS4 ,ale z tohohle mi tecou slzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 no priznam, ze nie cely text som rozumel, asi pre to, ze nie som v cestine az tak doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Sam mam PS4 ,ale z tohohle mi tecou slzy. no priznam, ze nie cely text som rozumel, asi pre to, ze nie som v cestine az tak doma.Tak vono je to vo mytí pánví v moři, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 ....mozem to milovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 ja som dnes z nudy nahodil este prve Resistancevzdy ma pobavia tie ich mimozemske zbrane, hehe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Kde jsou ty časy, kdy jsem měl sevřenou řiť ze Zombíků v prvním dílu Alone in the Dark a hrůzou jsem se otáčel za sebe při každém zvuku v Terminator: Future Shock. Dodneška mám ty zvuky v hlavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) takle sem mel sevřený půlky při parení dooma3...ty zvuky a lekacky me dostávaly... Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 F.E.A.R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Já si včera nainstaloval z nostalgie Unreal Tournament 2004 a normálně jsem se nemoh odtrhnout - jak za starejch časů - ještě jednu arénu a jdu spat, tak ještě jednu.... Původně jsem chtěl zkusit poslední co udělali, tedy 2007, ale nenašel jsem ho, asi si to někdo pučil a nevrátil, tam byly i autíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Nápodobně: Projít si "Stalker: Lost Alpha" na novém železe byla fakt retro pecka - ne na jedno odpoledne, ale doslova na pár týdnů Konečně komplet příběh který chtěl opravdu trpělivost, ale všechny 3 předchozí porce svým prostorem a detaily hravě strčil do kapsy Jen ty nepochopitelné lagy po každém načtení levelu (i7, rychlé SSD, 12GB RAM) a otřesná ruská auta mě místy doháněly ke vzteku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) Silny dojem na me nechala hra Pssst byla to celkem zabava , a welcomescreen jsem si tehdy vytiskl na "splasenem hrebiku" a.k.a. BT-100 uz nevim jak dlouho to tisklo ale bylo to skoro nekonecne :-D Pak jeste knight lore ale to byl zahul ... Vse na ZX spectru Potom dune2 - existuje dune legacy projekt s upravenym gui (grupovani, prirazeni cisel grupam) a bezi to po win ... O vanocich jsem si dal za Atreidy A unreal multiplayer facing worlds a MONSTER KILL z nejvyssiho mista schovany v plamenu ... sniper rifle Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Na PC: GTA II, III, aktuálně čekám na V. (btw, čeká yde takz někdo?), pak Age of Empires, Tony Hawk pro skate, Need for Speed Underground (dohráno až do konce! :-) ) a Carmagedon II.(šlo o 2 compy, tak se nedivte časovému rozpětí). Sinclair: Hurricane Attact, Saboteur, Sim City, R-Type, Moon Alert, Paper boy, Attic Attac, Renegade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Na PC: GTA II, III, aktuálně čekám na V. (btw, čeká yde takz někdo?), pak Age of Empires, Tony Hawk pro skate, Need for Speed Underground (dohráno až do konce! :-) ) a Carmagedon II.(šlo o 2 compy, tak se nedivte časovému rozpětí). Sinclair: Hurricane Attact, Saboteur, Sim City, R-Type, Moon Alert, Paper boy, Attic Attac, Renegade...ja som GTA V presiel na PS3 a neskor aj na PS4 a teraz cakam uz len tak na porovnanie - hrat to uz nebudem - ale som zvedavy na spracovanie, novinky a tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 HotLine Miami, Borderlands 1 & 2, FarCry4, Wolfenstein: New Order (ten se proti ocekavani dost povedl a ted konecne prisel GTA5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se