vintage Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Máte pánové prosím nějaký tip na závodní hru na PS3, kde jsou existující tratě (okruhy) a auta se chovají aspoň částečně realisticky? Díky. Arkády typu NFS mě nebaví... Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Co Metal Gear Solid Phantom Menace?To mě nebavilo, hrát furt dokola přesně ty samý mise, bez důvodu.. :-( Co Metro Redux?Dík za tip, mrknu na to .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak Metro Redux jsem objednal. Knížku jsem nadšeně zhltnul, tak nechápu, jak mě ta hra mohla minout - dík Fando! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak Metro Redux jsem objednal. Knížku jsem nadšeně zhltnul, tak nechápu, jak mě ta hra mohla minout - dík Fando!No jo, jsem tady pro tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Na retro NESku hraju Ghosts ´n Goblins.Neskutečně těžká hra.Nezvládám to ani s ukládáním pozic.Jak jsem to mohl kdysi na automatech dohrát do konce na pár dvojkorun???Nějak měknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Nevíte o autech, co mají splitscreen, slušnou grafiku a jsou na PS4, co jsem koukal na Dirty atp. Nic split nemá. A přítelkyně chce jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Chtěl jsem navrhnout Motorstorm: Pacific Rift, ten mě ve dvou moc bavil, ale teď koukám, že to bylo už na PS3..... Na PS4 podle mě nic takového není. Ani si nějak nedovedu všechny ty detaily třeba v Granturismu renderovat dvakrát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Prosím majitele PS4 slimáka, neřešil někdo, jak dostat zvuk do AV receiveru který nemá HDMI. Zatím to mám přes HDMI do TV a z TV optikou do receiveru, ale leze to ven pouze ve 2.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak jsem vzal tem mojim sycaku taky Metro Redux, jsem zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Máte pánové prosím nějaký tip na závodní hru na PS3, kde jsou existující tratě (okruhy) a auta se chovají aspoň částečně realisticky? Díky. Arkády typu NFS mě nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Zdravím,mám PS3 a uvažuju, že to vyměním za PS4. Poradíte, jestli má smysl připlácet za Pro verzi nebo stačí Slim? Děcka na tom mastí Lego, Minecraft nebo třeba GT. Ale protože Uncharted na PS3 se mi moc líbil, tak je možný, že si občas zapaří i taťulda.(4K televizi zatím nemám).Jestli tady už na tohle téma je nějaká debata, tak prosím o nasměrování.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Jestli neplánuješ v nejbližší budoucnosti 4K televizi nebo TV s HDR, případně Playstation VR (přilbu pro virtuální realitu), tak ti úplně stačí Slim. Na druhou stranu ten cenovej rozdíl není takovej a proč nemít zadní vrátka a nemyslet na budoucnost, že. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jestli neplánuješ v nejbližší budoucnosti 4K televizi nebo TV s HDR, případně Playstation VR (přilbu pro virtuální realitu), tak ti úplně stačí Slim. Na druhou stranu ten cenovej rozdíl není takovej a proč nemít zadní vrátka a nemyslet na budoucnost, že. Díky za odpověď. Už jsem to včera rozsekl: využil jsem nějakou akci a koupil Slim i s druhým ovladačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 taky mě to zajímá...potřebuju nějakou koupit..tak jestli mám vůbec kupovat starší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Prosím majitele PS4 slimáka, neřešil někdo, jak dostat zvuk do AV receiveru který nemá HDMI. Zatím to mám přes HDMI do TV a z TV optikou do receiveru, ale leze to ven pouze ve 2.0. Tímhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Tohle je pro me duvod,proc poridit Playstation.To jsem hral na dvojce kdysi furt,nejlepsi souboje.Vychazi v unoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Prosím majitele PS4 slimáka, neřešil někdo, jak dostat zvuk do AV receiveru který nemá HDMI. Zatím to mám přes HDMI do TV a z TV optikou do receiveru, ale leze to ven pouze ve 2.0.Doprčic, slim nemá optiku out? Tak to na něj kašlu, moje stará piksla to teda má a ženu to přes 5.1 zesilovač, naprosto v pohodě.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jinak Metro Redux bomba. Dohrál jsem 2033 a jedu to druhý..jen se to blbě ovládá přes ten můj VenomX - nějak to má blbě nastavený citlivosti. Takže na myši mám 3200 dpi, na PS nastavenou max citlivost a stejně máchám myší jak dirigent.. Ale nějak to jde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) za kolik? taky mě to zajímá...potřebuju nějakou koupit..tak jestli mám vůbec kupovat starší? Electroworld za 6.584,- Kč i s druhým ovladačem, takže i v kamenném obchodě.https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-slim-500-gb-cernaPro ty, kterýn stačí 500 GB HDD. Což pro moje děti a Minecraft a Lego stačí. I když jsem si nechal přibalit i Zaklínače 3, abych si zavzpomínal na to jak jsem před 9 lety pařil jedničku na PC, no a dnes trochu zívám, bo jsem to vypnul až nad ránem A vypadá to, že není všem dnům konec. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se