Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Máte pánové prosím nějaký tip na závodní hru na PS3, kde jsou existující tratě (okruhy) a auta se chovají aspoň částečně realisticky? Díky. 

Arkády typu NFS mě nebaví... 

Upraveno uživatelem vintage
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem vzal tem mojim sycaku taky Metro Redux, jsem zvedavej.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

mám PS3 a uvažuju, že to vyměním za PS4. Poradíte, jestli má smysl připlácet za Pro verzi nebo stačí Slim? Děcka na tom mastí Lego, Minecraft nebo třeba GT. Ale protože Uncharted na PS3 se mi moc líbil, tak je možný, že si občas zapaří i taťulda.

(4K televizi zatím nemám).

Jestli tady už na tohle téma je nějaká debata, tak prosím o nasměrování.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Jestli neplánuješ v nejbližší budoucnosti 4K televizi nebo TV s HDR, případně Playstation VR (přilbu pro virtuální realitu), tak ti úplně stačí Slim. 

Na druhou stranu ten cenovej rozdíl není takovej a proč nemít zadní vrátka a nemyslet na budoucnost, že. :)

Upraveno uživatelem Tittus
Odkaz ke komentáři

Jestli neplánuješ v nejbližší budoucnosti 4K televizi nebo TV s HDR, případně Playstation VR (přilbu pro virtuální realitu), tak ti úplně stačí Slim. 

Na druhou stranu ten cenovej rozdíl není takovej a proč nemít zadní vrátka a nemyslet na budoucnost, že. :)

Díky za odpověď. Už jsem to včera rozsekl: využil jsem nějakou akci a koupil Slim i s druhým ovladačem.

Odkaz ke komentáři

Prosím majitele PS4  slimáka, neřešil někdo, jak dostat zvuk do AV receiveru který nemá HDMI.  Zatím to mám přes HDMI do TV a z TV optikou do receiveru, ale leze to ven pouze ve 2.0.

Doprčic, slim nemá optiku out? Tak to na něj kašlu, moje stará piksla to teda má a ženu to přes 5.1 zesilovač, naprosto v pohodě.. :-(

Odkaz ke komentáři

Jinak Metro Redux bomba. 

Dohrál jsem 2033 a jedu to druhý..

jen se to blbě ovládá přes ten můj VenomX - nějak to má blbě nastavený citlivosti. Takže na myši mám 3200 dpi, na PS nastavenou max citlivost a stejně máchám myší jak dirigent.. Ale nějak to jde..

Odkaz ke komentáři

za kolik? :)

taky mě to zajímá...potřebuju nějakou koupit..tak jestli mám vůbec kupovat starší?

Electroworld  za 6.584,- Kč i s druhým ovladačem, takže i v kamenném obchodě.

https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-slim-500-gb-cerna

Pro ty, kterýn stačí 500 GB HDD. Což pro moje děti a Minecraft a Lego stačí.  

I když jsem si nechal přibalit i Zaklínače 3, abych si zavzpomínal na to jak jsem před 9 lety pařil jedničku na PC, no a dnes trochu zívám, bo jsem to vypnul až nad ránem  :D A vypadá to, že není všem dnům konec.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...