PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Lepší letadla než Ace Combat na psko neseženeš, takže to je první hra. Střílečka záleží na typu, jestli z pohledu první nebo třetí osoby a jestli se zaměřením online nebo čistě kampaň. Teď vyšel ten novej doom, což je fakt jen o střílení, za par hodin máš dohráno. Za sebe můžu doporučit poslední Cod Modern Warfare (tuším že je teď i v akci na Store), příběh na střílečku lehce nadstandardní, ale grafika, hratelnost a audio dávají dohromady (pro mě) nejlepší single player fps od dob cod4. Hned za tím je série Metro. Auta, nový NFS Heat nejsou vůbec špatný, ale je to open world s velkým množstvím aktivit (po čase se opakuji) a fakt hloupým příběhem. Ale je tam Alfa Romeo Giulia, takže pro mě to je fajn , pokud bys chtěl jen objizdet závody s hezkou grafikou a velkým výběrem aut, za mě je to jednoznačně Driveclub. A nějaký adventury s příběhem, tak máš Last of Us, určitě nezapomenout na God of War nebo Uncharted a pak je tady samozřejmě Zaklinac, GTA, Red Dead Redemption.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Dawe, dej si GTA5 minimalne. Na pročku je to opatchovany a vypada to libove.A jeste doporucim Days Gone, aktualne ho jedu znova. Na store je od vcera demo na Resident Evil 3 nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Díky chlapci. To je tipů na tejdny dopředu. Byl jsem mimo hraní her tak 20 let, naposledy jsem hrál Mafii..tu první Takže pro mě cenné rady. Díky díky a jdu něco objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 No popravdě, moc lepších her než první Mafia na trhu dlouho nebylo, takže si zažil zlatý časy nez objednas, mrkni i na ten store na psku. Jsou tam teď celkem slevy a občas to vyjde lépe digitálně než v krabici. Výhoda je že hraješ hned, nevýhoda že nemůžeš vyměnit nebo prodat dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jasný. Dík za tip. Porovnám store a Alzu a co vyjde líp, to vezmu. Buď stáhnu nebo zajedu do alzaboxu. Jinak to co stahnu, tak zůstane v PS? Když někdy třeba prodam PS, tak to tam nový majitel bude mít? Nebo to je vázaný na nějaký ID a mužu si to pak stáhnout třeba znova až bude PS5 třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Je to vázaný na účet a čistě teoreticky nesmíš účet prodat dal (duševní vlastnictví tuším). Ty hry ti zůstanou i když psko prodáš a pod svým účtem se přihlásíš na nové konzoli. Upřímně ale nevím co všechno bude ps5 podporovat..dneska je Sony konference myslím, tak třeba řeknou něco blíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tak beru zpět, už byla. Nicméně neřekli vůbec nic, narozdil třeba od nového xboxu, kdy Microsoft už konzoli půjčil YouTuberum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jj, tu tiskovku jsem viděl. Teda kousek jenom. Protože se to nedalo poslouchat. Jediný co jsem pochopil, ze to bude lepší než PS4, což bych tak nějak očekával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Včera jsem dostal od manželky k svátku ten remasterovanej Modern Watfare (ne tu úplnou novinku) a zatím supr (předtím jsem to nehrál)... jak to tak čtu, asi bych měl taky mrknout na ten store, jsem v tomhle dost omezenej a stará škola, všechno kupuju v krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Store je fajn. Jednak muzete hrat online, kdyz mate zaplaceno jsou mesicne 3 hry gratis-vetsinou starsi gamesy, mnohdy teda srance.Jinak protoze tady bude dost autickaru a lupicu, pokud bychom se nekdy domluvili na nejaky heist v GTA, dal bych docela s chuti. Jsou potreba 4 lidi s headsetem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Store je dostupný všem, abys mohl hrát online je nutný PS Plus. Jinak ty hry zdarma, nepamatuju si kdy tam byl vyloženě "sranec". Jen namátkou Sniper Elite, Shadow of Colossus, Nioh, Titanfall. To jsou celkem slušný hry Upraveno 20. března 2020 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jo to mě taky ještě napadlo. Doporučení na dobrou hru kde seš za snipera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Sniper Elite 4 nebo Sniper Ghost Warrior. Ale třeba Far Cry 5 se snipou je taky fajn hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Super, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Sniper Elite je celkem OK, ale neni to uplne o odstřelování . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 A dokážete ještě poradit hru pro děti, co je baví? Synovi dávám nějaký omezeny přístup, za zásluhy. Koupil jsem mu Minecraft, ale trochu s tím bojuje..asi je to těžký na nej ještě, nikdy pred tím nic nehrál. Je mu 6 a půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Hmm, tak co Spyro nebo Crash? Případně Ratchet and Clank Upraveno 20. března 2020 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 prave tenhle mesic je na store gratis Sonic. Holce 6 a nemuzu ji od toho utrhnout. Tak jen kdybys kupoval to plusko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Sonic.. Vzpomínám na Sega Mega Drive To je tak 30 let zpět Pěkný, díky za tipy, to by mohlo zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Store je fajn. Jednak muzete hrat online, kdyz mate zaplaceno jsou mesicne 3 hry gratis-vetsinou starsi gamesy, mnohdy teda srance.Jinak protoze tady bude dost autickaru a lupicu, pokud bychom se nekdy domluvili na nejaky heist v GTA, dal bych docela s chuti. Jsou potreba 4 lidi s headsetem. Já bych se přidal.Mám tam nějaký starý nedokončený heisty, do kterejch mi vždycky spadly nějaký děti, co to buď posraly, nebo quitly v půlce mise... Upraveno 20. března 2020 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se