Tomas_2002 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Tak u PS4 to bylo úplně stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Nechce někdo čenžnout Zaklínače za TLOU2? S mým doplatkem samo. Ten otevřenej svět není nic pro mě ani pro děti. Zůstanu u knih a se vzpomínkou na pěknou chlastačku s Andrzejem na Conu na kolejích v Ústí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jak může někdo vyměnit panorámata regionu Toussaint v Zaklínačovi za desetihodinový čumění na záda nesympatický transgender štětce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 V 4. 8. 2020 v 8:45, Povidláček napsal: Taky to vidím podobně. Hratelnost, detaily atd.super, ale příběh a postavy hrozný. Vztah co si k hlavním postavám v jedničce vytvoříte je tady v čudu. Jak jsem jedničku dohrál asi 3-4x, tak tady mi to jednou stačilo. PS: někde výš jsem tu psal, a to jsem byl někde na začátku, jak už teď vím, že to bude ta nej hra co jsem kdy hrál. Nakonec to musím vzít zpět. Mne to naopak projde pribehove o svetelny roky lepsi nez jednicka. Jednicka je takova cernobila pohadka. Je jasny, kdo je dobrej a kdo je spatnej. Ve dvojce nic takoveho neni. Sice teda jsou tam veci, ktery jsou asi ulitba aktualnim trendum a ta pulka za Abby je moc dlouha, ale u me asi nejlepsi pribehova hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Hele a je to lehce hratelný nebo jsou tam těžký pasáže. Mně v tomhle občas točil Kratos. Trochu mi to kazilo ten “filmový” zážitek. Nemyslím bitky s Bossem, ale občas nemožnost někam skočit apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Je tam možnost měnit obtížnost během hraní, ale ani to není potřeba. Na prostřední obtížnost jsem měl vždycky přebytek nábojů a plný kapsy lékáren a vybavení. Z hlediska procházení lokací tam žádné problémy nebo zádrhele nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Akorát vyzvednuto. Jsem na to zvědavej páč u originálu jsem strávil dětství tak snad to nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) Mladej si byl o půlnoci pro limitku..... Upraveno 25. září 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Tyjo tak to je bomba balení ani jsem nepostřehl, že něco takového bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jsem se tu navnadil na zaklínače3. Ale co nedávám, jsou ty pěstní souboje. Vyhraju gwintovej turnaj, elf pak ze mě vymlátí duši. Pokaždý. Jedno jak se kryju a uskakuju, kolik mu dám ran. Můžu do něj řezat deset minut, chlapec je v pohodě. Jemu stačí mi dát pět ran a chcípnu. On má Lv27, já už 30. A vše marno, mám chuť si najít toho programátora osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 No jestli ti to jde v realu stejne jak ve hre, tak bych ti snad ani nedoporucoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Podle čeho tak usuzuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Musím říct, že gwynt a pěstní souboje byly jediný věcí, který jsem vynechával, pokud nebyly napojený na nějaký quest ... to mě fakt nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 V 25. 9. 2020 v 20:04, Povidláček napsal: Akorát vyzvednuto. Jsem na to zvědavej páč u originálu jsem strávil dětství tak snad to nezklame Jak se to hraje? Co dabing? Moc-li se to liší od originálu? Nějaké bugy? Původní jsem dohrál asi pětkrát a mám k ní hodně nostalgický vztah, tak jestli to stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Je to paráda, moc si hru užívám. Hraju na pročku, občas doskočí textura trávy pri jízdě autem na venkově, ale jinak žádné zásadní bugy. Hratelnost naramná, dabing luxusní. Grafika najs, hodně pomáhá HDR. Trápim se u závodů, hraju na nejtěžší obtížnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já mám zásek na PC v Molotov party, Paulie si dřepne v tý boční uličce a nejde dál. Misi i hru sem spustil x-krat a nepomáha, tak nevím. I když ho předběhnu a vlezu do tý uličky první tak zase nemůžu jít dál, protože mi to Paulie musí říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 V 25. 9. 2020 v 20:43, Lynx12 napsal: Mladej si byl o půlnoci pro limitku..... Tohle není limitka. Obyčejná verze, pouze s krabicí Pepe Restaurant, kterou dával xzone v rámci půlnočního prodeje. Stejně tak plakát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 21 hodinami, KurtCz napsal: Jak se to hraje? Co dabing? Moc-li se to liší od originálu? Nějaké bugy? Původní jsem dohrál asi pětkrát a mám k ní hodně nostalgický vztah, tak jestli to stojí za to. Souhlas s tím co píše Hopa. Taky hraju na PS4Pro. Na tom venkově cestou do motelu se mi taky nějaký protijedoucí auto jednou načetlo náhle těsně přede mnou jinak jsem si žádných záseků nevšiml. Dabing je super, nějaký fráze úplně stejný nebo hodně podobný řekl bych, spousta hlášek je nových a dost vtipných. Taky jsem vůči originálu nostalgický a člověk se srovnávání nevyhne, ale zatím je to za mě teda fakt pecka! Hraju na klasickou úroveň a snížil jsem si jí teda na střední na to vrácení upraveného auta na okruh od Bertoneho (to jsem nebyl schopen v limitu stihnout) a pak na ten samotný závod (v originále jsem to taky nebyl schopen dát a vycheatoval jsem to přes tu odbočku). Jinak krocnout nepřítele na ovladači bez aim assistu je teda něco teď jsem akorát v misi v bordelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Nikdy jsem Mafii 1 nehral, minulo mne to, pac jsem nemel poradne PC. Takze jsem vyzbrojen jen univerzem nactenych mafianskych knizek a filmu . Kocham se a priznam, ze i zasnu nad tim, jak se takhle stara a nyni jen prelestena gamesa vyrovna zabavou soucasnym 3 ackovym klenotum. Tesim se, az ji dohraje dalsi originalem nepolibeny hrac tady z chnmg fora, ktery uz si hru zarezervoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já to nebudu Stejně jako kdyby remasterovali Dungeon Keeper 2 nebo Populous tak to hrát nebudu. To je prostě část života, která už je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se