Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Zdravím, co myslíte , které z nich jsou hezčí ?? starý nebo nový ?? Upraveno 27. září 2015 uživatelem Miroslávek
mAra_ Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Za mě jednoznačně ty vlevo. Parádní ručky i cifr.
Petr_123 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 S diskuzí ty napravo:-) Měl sem oboje a víc mi v paměti ulpěly ty vpravo.
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Díky za vaše názory , mě se taky líbí ty staré vlevo , ale ........ :-)
kaliw124 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 vlevo z pohledu diváka, aby nedošlo k záměně. jinak se zelim! se šípkovou.........
Návštěvník cecil Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 ty vpravo vyváženější a moderněji pojaté ty vlevo dobrý rozměr a luneta velice pěkné, je to těžké asi bych koupil oboje.Kdyby jen jedny tak ty na pravo ale kdyby mněly 44mm bylo by te lepší než 42mm.
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 ty vpravo vyváženější a moderněji pojaté ty vlevo dobrý rozměr a luneta velice pěkné, je to těžké asi bych koupil oboje.Kdyby jen jedny tak ty na pravo ale kdyby mněly 44mm bylo by te lepší než 42mm.Díky za názor, já jsem právě pořídil oboje a teď vždycky váhám , výhodou těch novějších je nenastavování datumu , ale zase mi někdy chybí... , ty starší vlevo jsou zase přesnější .....
Micey Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 No, designove lepci mi prijdou ty vlevo, i pres tu zbytecnou zubatou lunetu. Ale vzhledem k strojku by u me asi vzdycky vyhraly ty novy. Na ten Unitas se proste hezky kouka a rucni natah je.. uklidnujici.
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 No, designove lepci mi prijdou ty vlevo, i pres tu zbytecnou zubatou lunetu. Ale vzhledem k strojku by u me asi vzdycky vyhraly ty novy. Na ten Unitas se proste hezky kouka a rucni natah je.. uklidnujici.Jo jo, máš pravdu ten ruční nátah je skoro léčivý a tikot je takový pomalý, hlasitý, uklidňující ......, asi budu nosit na každý ruce jedny :-)
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Nojo, je to peklo. Kdyby šlo dát dohromady pouzdro vlevo s vnitřkem zprava, byly by to čupr hodinky!!! Škoda že to není stejně veliký- mohl sis zabastlit...
ohrenstein Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Jednoznačně ty vlevo a to kvůli tomu ciferníku. Středová sekundovka je středová sekundovka.
Americkej Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Určitě ty vlevo, parádně umístěná datumovka, čistší design cifru i ruček. Na těch vpravo mě rozčiluje červená i font a ještě okousaný indexy.
Miroslávek Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Díky za vaše názory, pokud jsem dobře počítal, tak starý ( ty vlevo) vyhrávají 8 : 4
honza440 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Ty vlevo, s ručkama z těch napravo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se