Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Zdravím, co myslíte , které z nich jsou hezčí ?? starý nebo nový ?? Upraveno 27. září 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Za mě jednoznačně ty vlevo. Parádní ručky i cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Bez diskuse ty nalevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 S diskuzí ty napravo:-) Měl sem oboje a víc mi v paměti ulpěly ty vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Díky za vaše názory , mě se taky líbí ty staré vlevo , ale ........ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 vlevo z pohledu diváka, aby nedošlo k záměně. jinak se zelim! se šípkovou......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Take ty vlevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 ty vpravo vyváženější a moderněji pojaté ty vlevo dobrý rozměr a luneta velice pěkné, je to těžké asi bych koupil oboje.Kdyby jen jedny tak ty na pravo ale kdyby mněly 44mm bylo by te lepší než 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 ty vpravo vyváženější a moderněji pojaté ty vlevo dobrý rozměr a luneta velice pěkné, je to těžké asi bych koupil oboje.Kdyby jen jedny tak ty na pravo ale kdyby mněly 44mm bylo by te lepší než 42mm.Díky za názor, já jsem právě pořídil oboje a teď vždycky váhám , výhodou těch novějších je nenastavování datumu , ale zase mi někdy chybí... , ty starší vlevo jsou zase přesnější ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 No, designove lepci mi prijdou ty vlevo, i pres tu zbytecnou zubatou lunetu. Ale vzhledem k strojku by u me asi vzdycky vyhraly ty novy. Na ten Unitas se proste hezky kouka a rucni natah je.. uklidnujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 No, designove lepci mi prijdou ty vlevo, i pres tu zbytecnou zubatou lunetu. Ale vzhledem k strojku by u me asi vzdycky vyhraly ty novy. Na ten Unitas se proste hezky kouka a rucni natah je.. uklidnujici.Jo jo, máš pravdu ten ruční nátah je skoro léčivý a tikot je takový pomalý, hlasitý, uklidňující ......, asi budu nosit na každý ruce jedny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nojo, je to peklo. Kdyby šlo dát dohromady pouzdro vlevo s vnitřkem zprava, byly by to čupr hodinky!!! Škoda že to není stejně veliký- mohl sis zabastlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Jednoznačně ty vlevo a to kvůli tomu ciferníku. Středová sekundovka je středová sekundovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ty vpravo bez datumky s Unitasem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ty na pravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Určitě ty vlevo, parádně umístěná datumovka, čistší design cifru i ruček. Na těch vpravo mě rozčiluje červená i font a ještě okousaný indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Díky za vaše názory, pokud jsem dobře počítal, tak starý ( ty vlevo) vyhrávají 8 : 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Za mě taky ty starý. 9:4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ty vlevo, s ručkama z těch napravo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ty vlevo,jednoznacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se