Ondrej71 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Apropó, Ondro, Dzosi, Karle.... předpokládám, že tentokrát si vyberete někoho jiného.... To víš, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Dojdes nebo ne? S nejveci pravdepodobnosti ne, budu mimo CR, bohuzel. Ale kdyby se to zmenilo, dam vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Apropó, Ondro, Dzosi, Karle.... předpokládám, že tentokrát si vyberete někoho jiného.... Tak určitě! PS: dyť víš, že nemám co prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Pánové, to si nemůžu nechat ujít:-) Hostinec Chomout v Chomoutově, pátek 13.4. od 16 hod.1. Valis2. Ondrej713. shewcza4. Jarett5. Dokusan6. Roura747. FilipVrobel8. LovecK9. IWCmann10. Lobber11. MiloG12. Taurus13. Dzos14. Eman2208 - jako třináctej se psát ale nebudu :-D :-D :-D15. kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Apropó, Ondro, Dzosi, Karle.... předpokládám, že tentokrát si vyberete někoho jiného.... Hele, my (já) jsme si Tě nevybrali. To Ty sám jsi začal uvažovat, že bys kúpil. Ale nekúpils no, tak je musel nakonec vzít někdo jinej. PS: pro jistotu bych něco na prodej vzal ... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) To zas bude vecirek! Richarde, jsem pro abys neco roz*ebavaciho donesl... A podle aktualni inzerce to vypadá, ze rozstrelenej je tedkonc Jarett...Edit: preklep Upraveno 22. března 2018 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 (upraveno) Už jen cca 62 hod Upraveno 10. dubna 2018 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Už jen cca 62 hod A když to dobře dopadne, tak budu mít odvoz.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Chlapi já doufám, že tentokrát dorazím a budu strizlivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Já mám tentokrát taky odvoz zajištěnej, takže nebudu otravovat Dalibora. Bohužel musím jet autem. :-( Jsem se těšil na Apollo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 saakra, musím se taky zapsat !!! Hostinec Chomout v Chomoutově, pátek 13.4. od 16 hod.1. Valis2. Ondrej713. shewcza4. Jarett5. Dokusan6. Roura747. FilipVrobel8. LovecK9. IWCmann10. Lobber11. MiloG12. Taurus13. Dzos14. Eman2208 - jako třináctej se psát ale nebudu :-D :-D :-D15. kostra16. salad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Tak odvoz nemám, to jsem se tak těšil, že si konečně vypiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Pánové kámoš nakonec dnes zapíjí (druhou) svobodu, takže se musím omluvit (ač jsem se pro jistotu na seznam nepřipsal)... Kdybyste se hodně rozjeli, poznávací znamení jsou Rolexky na ruce, předpokládám v Meexu či u kebabu vedle Varny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Bohužel nedorazím, plánovaný odvoz nevyšel a po tomhle týdnu se mi už fakt řídit nechce. Tak si to užijte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 já naopak dorazím (teda pokud budu ještě tou dobou střízlivej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 já naopak dorazím (teda pokud budu ještě tou dobou střízlivej) Neni to sice k tematu, ale rad bych na tebe dostal kontakt kvuli Sinnum, tkere prodavas. Napis mi prosim na rr4akk (at) gmail (.) com. Marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 já naopak dorazím (teda pokud budu ještě tou dobou střízlivej)Ahoj, budeš mít dnes sebou ty Sinny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Neni to sice k tematu, ale rad bych na tebe dostal kontakt kvuli Sinnum, tkere prodavas. Napis mi prosim na rr4akk (at) gmail (.) com. Marek ahoj Marku, promin, ale uz to je neaktualni Ahoj, budeš mít dnes sebou ty Sinny? ahoj, uz ne, ale muzu vzit Tritony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 (upraveno) Bohužel nedorazím, plánovaný odvoz nevyšel a po tomhle týdnu se mi už fakt řídit nechce. Tak si to užijte . A co mám dělat a těma obalama? - Upraveno 13. dubna 2018 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Hele, nemoh by tam někdo z vás vyfotit pivo, tatarák a hodinky a postnout to sem, aby jako ti co zrovna dneska celý odpoledne (a potrvá to dlouho do večera) sedí u kompu a dělají papíry nad kterýma prokrastinovali celý týden taky měli aspoň na dálku pocit sounáležitosti nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se