Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Vše na jedničku. Férová komunikace, super jednání, vše proběhlo rychle a dle domluvy. Díky moc za obchod.

Upraveno uživatelem here
  • po měsících...
Odesláno

Velice efektivní komunikace, dohoda, fér přístup, seriózní jednání a ještě k tomu dovoz až do práce! Sympaťák! Velmi doporučuji!

• po měsíci...
Odesláno

Díky za obchod. Vše proběhlo v naprostém pořádku, spokojenost (doufám :) ) na obou stranách. Příjemně jsme si navíc popovídali.

Mohu s plným svědomím jen a jen doporučit.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Bezva chlap, super rychlá a jasná komunikace, co jsme domluvili, to platilo, příjemné setkání a pokec u oběda. Maximální spokojenost a jednoznačné doporučení. Díky Ctirade.

• Po roku...
Odesláno

Potvrzuji vše výše uvedené. Parádní domluva a akceschopnost! škoda, že nebylo více času na pokec... Děkuji za dobrou výměnu :-)

Odesláno

Velké díky za super obchod, výborná komunikace, velice slušné až nadstandardní chování, velká vstřícnost, prostě veliká paráda

1***

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Obchod s ctiborom jedna radost! Uz dlhsie som poskuloval po smp 300 a ucarovala mi nakoniec ta so sivym cifrom. Prave take ponukal a za super cenu ;) len boli na tahu a tak mi ku nim este prihodil zadarmo gumu - super vec. Prvy krat som robil obchod cez postu e nie osobne - ale vsetko prebehlo super, spolu sme sledovali prichod do posty a ostavame v kontakte aj nadalej ako sa na gentlemanov patri! Dakujem ctibor este raz

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Rovnez se pripojuji ke kladnym hodnicenim kolegu vyse. Vybornej chronopacient. Bylo mi cti a vrele dopprucuji👍👍👍

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...