Lukyn77 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Máš nějakou fotku? pošlu ti do SZ, ať neplevelím turtle vlákno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 pošlu ti do SZ, ať neplevelím turtle vlákno ...Tak ji prosím dej do vlakna monster. Taky bych to chtěl vidět. Diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) Konečně padiny doma Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem Lubosnetusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Želva na Ještědu, počasí bohužel vůbec nevyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Kamarád dorazil se zlaťákama, tak jsem je hned musel porovnat s Padi verzí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Ty zlaťáky jsou super, až na tu lunetu, ale když se vymění, tak sou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Zulu či jako sa to volá je fajn, zdvihne ich nad ruku o niečo menej ako klasicke nato a želvy kludne i na lyže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Jak dlouho vám želvy vydrží svítit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Celou noc. Želvy svítí ze všech mých hodinek nejlépe. Následuje je Laco a v těsném závěsu SKX007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Svítí celou noc, ale na 11 roků stará monstra nemají ani omylem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 V týdnu přišel jubilee a modrý Crafter Blue ze Strapcode. Když jsem je vybalil, tak mi ze zpracování spadla čelist. Jubilee sice na vnitřní straně od pouzdra trochu odstává, ale to dělá i origo tah, takže v pořádku. Nicméně Crafter Blue, to je vysoká gumologie. Perfektně sedí, rovnou z fabriky je krásně měkkej a navíc trochu voní. Není to sice tak příjemná a dlouhotrvající vůně jako např. u Glycine gumy, ale i tak je to drobnost, která potěší. Bál jsem se, že bude dlouhej, ale nakonec na moji 16cm ruku sedí tak akorát. Snad jen to kovový poutko by mohlo být o něco těsnější, ale drží na místě obstojně a nemá tendenci cestovat. Takže pokud se do teď někdo rozmýšlel, už neváhejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Moc pěknou sbírku máš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derwen Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Crafter je fajn, lícuje pěkně, nicméně toto zanechal na mých želvách. Ne, není to špína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Hm, to je nepříjemný. To je poškrábaný? Tzn. pod gumu se dostal bordel a poškrábal pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Mám rád SKX007 i želvy, ale v detailech mají želvy bez debaty navrch. Želva černá, obecná Index na šesté hodině Zářící oko A meč na dvanáctcepěkně nafocené detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derwen Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hm, to je nepříjemný. To je poškrábaný? Tzn. pod gumu se dostal bordel a poškrábal pouzdro?Jj, je to poškrábané. V bordelu jsem s nimi nebyl nebo o tom alespoň nevím :-) Crafter vypadá v daném místě také "jetě"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 To je divný... Ale tak je to v místě, kde mě to až tak štvát nebude. Snad. Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derwen Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 To je divný... Ale tak je to v místě, kde mě to až tak štvát nebude. Snad. Každopádně díky.Tak snad se ti to nestane, jinak tě to štvát bude, zejména když dáš želvy na nato strap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Kruci, až teď si všimnu pootočený lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Legenda z jula 1981 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se