Ace84 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Želvy ve svém původním prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 tak jsem - namísto jejich prodeje - dokoupil k želvám tohle chrastítko od strejdy seika. jako fajn retro, možná jsem jen čekal trochu víc muziky. ale dobrý, hodinkám sedne pěkně.Link na ten tah by nebyl, prosím? Bude pasovat i na starý 6309-7040? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Link na ten tah by nebyl, prosím? Bude pasovat i na starý 6309-7040? měl by jít i na 6309, je to od Uncle Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Želvy ve svém původním prostředí. Pěkný kombo s tím natem. Jak sem myslel, že sem z těch PVD coatingů vyléčenej, tak tohle by mě teda bavilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 měl by jít i na 6309, je to od Uncle SeikoDíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Pěkný kombo s tím natem. Jak sem myslel, že sem z těch PVD coatingů vyléčenej, tak tohle by mě teda bavilo.. nebavilo, dyk to má 3 odstíny lumi, ty ručky tam jsou jak z jiného modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Želva noční, svítící Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Želvy ve svém původním prostředí. Super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Modifikace želv je kompletní. Celkový vzhled doplnila guma od UncleSeiko. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Želva noční, svítící masakr! Klobouček pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakham Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Ahojte, chystám se pořídit jako letní doplněk želvy.. řekněte mi, má smysl řešit ze zahraničí verzi J? Pročetl jsem toho na netu hromadu a jsem tak 50/50. Zaujaly hlavně SPR777 a ty nové šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Za me to smysl nema pokud je ten cenovej rozdil vetsi nez par dollaru, protoze mi prijde, ze u tech levnejsich hodinek jako je SKX nebo zelvy, tak tam zalezi kus od kusu, jak to dali borci dohromady. Jedno jestli to je J verze nebo neni. Pokud chces neco lepsiho nez muzes normalne dostat tady, tak se spis divej na modely, ktere se delaly jen pro japonsky trh (JDM). Tam dostanes spoustu zajimavych kousku, ktere se jen tak nevidi. Ale samozrejme si za to nechaji zaplatit... (mluvim obecne o Seiko, ne konkretne o zelvach). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Modifikace želv je kompletní. Celkový vzhled doplnila guma od UncleSeiko. Mě ještě asi čeká časem safír, ale taky se blížím Aneb další drobný upgrade. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Mě ještě asi čeká časem safír, ale taky se blížím Aneb další drobný upgrade. tahle je super, od LumedCeramicBezelInserts? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Jj, bral jsem ji z inzerce tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Dělá to vůbec někdo v pepsi barvách tyhle vložky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Taky jsem to řešil a zdá se, že zatím ne a co mám poslední info, tak asi ani nebudou. Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 To není moc povzbudivý, keramiku bych za pepsi barvy nevyměnil, škoda, mohl to být krásný mod. Víš v čem je problém? Předpokládám že technologicky to jde když jsem někde zahlídnul batman vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se