mamenec Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Tak to jsou presne stary jako ja... To by se mi libilo mit takovy hodinky Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Jednu dam i sem. , ať to tady ozivime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 na slnku radosť pozrieť na zlatú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza968 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Turtle Dawn Gray na sněhu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Konečně doma z lázní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 To vypadá perfektně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Dnes na tahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Želvy ve svém přirozeném prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ta první fotka je dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Mám želvy od začátku prosince a nosím je furt. Předpokládám, že za tu dobu už jsou zaběhnuté. Během denního běžného nošení (kancelář, zahrada, pochůzky a pojížďky) pozdí tak odhadem -7 s za 24 hodin. Co jim ale silně nesvědčí, je nějaká moje spánková poloha - za tu noc na ruce jsou schopny ztratit dalších třeba 10 sekund. A někdy taky ne, asi jak se zrovna tu noc válim. Když je ale odložím na dýnko, ztratí za noc třeba jen 2 - 3 sekundy. Jelikož já hodinky na spaní nesundavám, tak prostě sečteno podtrženo mám za 24 hodin takových -15 sekund, což už mě trochu sere, tím spíš, že je to do mínusu a nestačí třeba jen jednou za čas vytáhnout korunku a počkat. Tak nějak váhám, jestli je mám nechat poštelovat trochu do plusu, moc se mi nechce ty hodinky otevírat. Jasně, že je to furt v toleranci strojku a od 4R36 nelze čekat zázraky, ale měl jsem těhle strojků už hafo a vždy mi šly pár sekund do plusu, tak mě tohle otravuje. Má to vůbec cenu řešit? Už jsem si tak nějak zvykl, že nastavím v neděli čas o minutu dopředu a mám zase do neděle klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 V tunelu se osvědčilo automatické svícení :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 udělalo se hezky, tak jsem želvy vyndal ven Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Tak je hýčkej, bo se má ochladit a to jsou želvy raději v terárku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Asi se o tom už někde psalo, ale než to hledat. Dají se na želvách srovnat ty nesedící indexy? Nějak sem na to při koupi zapomněl a ulítávaj dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 S indexama asi nic neudelas. Posunuti armovaku to nespravi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 S indexama asi nic neudelas. Posunuti armovaku to nespravi?Asi jo, jestli s ním stačí pootočit bude to vyřešený... Zeptám se v Koscomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Khaki Nato jim sluší.YEAH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Cool Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 (upraveno) Nádherný kousky... taky uvažuju o "želvách" hrozně se mi líbí na oranžový gumě... snad se mi jí pak podaří někde sehnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2019 uživatelem Sedmispáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Ty moje by měly být 03/1977.lumi už teda vůbec nesvítí což mě mrzí ale jinak super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se